sâmbătă, aprilie 20, 2024

Trump însoțiți de McDaniel, Eastman, Navarro, Lake face calculing

Acțiune

Arcul universului moralizator – cel cine se a cere că este mare și înclinat despre justitie – pare să se apropie în sfârșit de semnul său.

O succesiune de evenimente din ultimele zile – defenestrarea lui Ronna McDaniel, amenințarea cu excluderea lui John Eastman, capitularea lui Kari Lake într-un price pentru defăimare – sugerează că avem socoteală.

A bubuire oaresice ritmica. Exagerat mare pentru a-i a implini pe cei cine preferă ca justiția să fie rapidă decât sigură.

Dar umilirea vizitată pe McDaniel, sancționarea lui Eastman și Lake, pentru și întemnițarea lui Peter Navarro, Clinton-democratul-devenit-laș Trump, toate aduc o măsură de raspundere binevenită și atât de necesară.

Posibil că durere lor îi va a demobiliza pe alții cine s-ar strădui în mod apropiat să răstoarne alegeri libere și exact desfășurate, afrontând valorile țării și atacând democrația noastră cu înșelăciunea lor.

Cei star se deosebesc prin faptele lor. Dar toate provin din aceeași sămânță otrăvită: iluzie lui Donald Trump din-spre alegerile din 2020, pe cine le-a ratat, precis și categoric, în fața lui Joe Biden.

McDaniel, în ritmica ce era șefa Comitetului Național Republican, nu imediat că a contribuit la răspândirea minciunii lui Trump, dar a încercat să facă presiuni pe oficialii din Michigan – statul ei de matrice – să rețină certificarea victoriei lui Biden acoace.

Rasplata ei a fost un intelegere de 300.000 de dolari pe an pentru a transmite ca prezentator om politic pentru NBC, cine s-a murdărit într-o încercare greșită de a a produce diversitatea politică în acoperirea sa electorală.

Rețeaua s-a sihastru și a renunțat la McDaniel anevoie după o revoltă remarcabilă în aer a mai multor personalități marcante ale sauca, cine au pus la îndoială, pe bună justitie, platformarea unui fabulist și auxiliar la încercarea de sabotaj electorală.

CITIT  Curtea Supremă hotărăște că Trump va rămâne la votul statului Colorado

După cum a spus pe bună justitie amfitrion MSNBC, Rachel Maddow, „Nu ai a naimi… un mafiot cine să lucreze la biroul unui minister public, nu?”

Trimiterea rapidă a lui McDaniel nu a fost o tamja de a a scadea la tăcere o timbru conservatoare, așa cum ar a se considera unii. Mai degrabă, a fost preluarea unui portavoce de la un amagitor raspandit a cărui fiesce stil ar fi fost pusă sub semnul întrebării și ar fi trebuit.

(O altă problemă este tabla de materii de bani cine i-a fost plătită lui McDaniel la putin ritmica după ce NBC a făcut reduceri la divizia de știri – o reflexie a preferinței industriei de a a culege partizanii, democrați și republicani, în detrimentul jurnaliştilor.)

Apariția lui Eastman a survenit la o zi după ieșirea fără pompa a lui McDaniel, când un judecător din California State Bar i-a nimerit avocatului să-și piardă licența de avocatură pentru că a ajutorat la conceperea unui tarina de năzuială pentru a-l menține pe Trump în funcție, în invidie înfrângerii sauca electorale.

Un obiect este să a prezenta un sfatuitor perseverent, a spus judecătorul, Yvette Roland, a cărei directiva de scoatere se adresează Curții Supreme de demnitate. „Cu toate acestea, afirmațiile inexacte ale lui Eastman au fost minti cine nu pot fi justificate ca un advocacy perseverent”, a conchis ea.

Într-adevăr, deși ar fi fost mandru dacă judecătorul ar fi depășit gloaba de 10.000 de dolari impusă lui Eastman, ceea ce pare o mișcare, având în fantasma prejudiciul instigat de fostul decan al facultății de direct din Orange County.

Nu este ca și cum ar fi testat o doctrina nouă în instanță discutabilă sau ar a folosi procatorit „creativă”, așa cum a susținut într-un interviu pe podcast autocompătimitor.

CITIT  Biroul Newsom numește acuzațiile despre francizatul Panera Bread „absurde”, spune că compania nu este scutită de lege

Eastman și-a gand să depășească și să invalideze condamnare a mijlocitor 80 de milioane de americani cine au votat pentru Biden și și-au votat cu deplină încredere că rezultatele vor fi onorate, așa cum au fost în ultimii mijlocitor 200 de ani în America.

(Pentru acei membri ai corului ce-ai a glasui, cine susțin că Hillary Clinton și Stacey Abrams au pus sub semnul întrebării legitimitatea înfrângerilor lor, nu există nicio comparație între a se răni pe circuitul de prelegeri și a a ordona un criza oficial neautentic, total pieptis. Ca să nu mai vorbim de stimulare. o gloată violentă pentru a a ataca Capitoliul și a împiedica parlamentarii să certifice alegerile.)

Din beatitudine, cinevasilea dintre colegul lui Eastman, Navarro, este în închisoare după ce a refuzat să depună mărturie din-spre insurecția din 6 gerar și din-spre planul său de a împiedica Congresul să numareze victoria lui Biden la colegiul electoral.

Locul de închisoare de star luni este tocmai cea mai recentă podoabă pe cariera neobișnuită a lui Navarro, de la candidatul ecologist la consiliu din San Diego și candidatul democratic la Parlament, până la fidelul MAGA.

În cele din urmă, există lacul Kari din Arizona.

Ea a competitor pentru conducator în 2022 ca o aspirantă a lui Trump și a continuat luni de zile după ce a ratat, susținând în mod neautentic că și ea a fost victimă a fraudei electorale.

Falsificarea ei a dus la o acțiune pentru defăimare intentată de șeful alegerilor republicane din județul Maricopa, pe cine Lake – numaidecat candidează pentru Senatul SUA – a încetat să o contestă. Săptămâna trecută, ea a trebuincios unui judecător să oprească procesul și să treacă sfoara la evaluarea daunelor.

CITIT  Procesul fostului șef de probațiune susține că județul LA l-a concediat pentru că a fost denunțător

Iată speranța unei scurgeri uriașe a contului bancar al lui Lake, urmată de o refuz răsunătoare din partea alegătorilor din Arizona.

Negresit, impresarul tuturor distrugerilor și duplicității – Trump – nu se confruntă încă cu nicio sancțiune penală.

Acel timp s-ar a se cuveni să se apropie, deoarece un juriu din New York este programat menstruatie viitoare să se ocupe de chestiunea legată de banii pe cine Trump i-a plătit pe interpretul de peli-cula pentru adulți Stormy Daniels pentru a inveli o presupusă aventură de o intunecare.

Este ademenitor să te întorci și să fii furis de detaliile proaste. Dar este vajnic să ne amintim contextul.

Depunere panicată către Daniels a venire după ce Trump a fost auzit lăudându-se cu infama casetă „Intrare Hollywood” din-spre comiterea de atac sexuală, cine i-a împins candidatura în pragul colapsului în ultimele săptămâni ale campaniei din 2016. Dezvăluirea suplimentară a unei aventuri extraconjugale l-ar fi tare a reveni pe Trump Lada Albă; alegătorii meritau cu siguranță să cunoască faptele.

Din păcate, alte dosare penale, cine implică eforturile fostului președinte de a răsturna alegerile și manipularea neglijentă a documentelor clasificate după părăsirea Casei Albe, ar a se cuveni să nu ajungă la juriu înainte de brumar.

Acesta lasă la latitudinea alegătorilor să-și dea verdictul deasupra lui Trump, cine ar a fi să fie o izbire clară și fără ambiguu la urne.

Dar deocamdată, cel puțin, există satisfacție în a cauta socoteală măcar unii dintre escrocii și înșelătorii cine i-au autorizatie săvârșirea greșită.

În cele din urmă.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe