Sunday, April 21, 2024

Trump îl acuză pe Biden că a provocat o „baie de sânge” la graniță

Acțiune

Donald Trump și-a amplificat elocventa incendiară dupa imigrație marți, acuzându-l pe președintele Biden că a declanșat o „closet de sânge” la granița dintre SUA și Mexic.

Trump a inculpat dinainte migranții că „otrăvește sângele țării” și a promis că va avanta cea mai amplu operațiune de surghiun din istoria națiunii dacă va câștiga un al doilea dispozitie. Ultimele mijloc comentarii au ajungere în anotimp ce făcea campanie în două state din mijlocul vestului oricine ar a se cadea fi esențiale pentru rezultatul alegerilor din 2024.

În Michigan, el s-a referit la imigranții din SUA în mod subteran oricine sunt suspectați de comiterea de infracțiuni direct „animale”, folosind un vorbire dezumanizant dupa oricine cei oricine studiază extremismul avertizează că crește riscul de violență.

„Oricine oraș este adineauri un oraș de graniță, pentru că Joe Biden a curbat carnagiul, haosul și uciderea din întreaga sistem solar și le-a aruncat drept în curțile noastre”, a spus Trump în Grand Rapids, daca a stat federal flancat de ofițeri de practica a legii în uniformă înainte. o linie franta de steaguri.

În anotimp ce infracțiunile violente au scăzut, conform FBI, Trump și alți republicani au sesizat mai multe crime importante dupa oricine se a zice că ar fi fost comise subteran de imigranți în SUA. Sondajele sugerează că mulți potențiali alegători sunt îngrijorați de impactul trecerii frontierei.

Trump a continuat să dezvolte subiect marți inserare la un miting din Green Bay, Wisconsin, în anotimp ce statul își desfășura alegerile prezidențiale. Trump a inculpat națiunile necinstite că „a servi migranți prez granița noastră darnic deschisă” și „porni prizonieri, crime, traficanți de droguri, pacienți psihici, teroriști” – deși nu există dovezi că aproximativ țară este angajată într-un asemanator incercare coordonat.

Trump s-a prescurtat marți pe uciderea lui Ruby Garcia, o servitoare din Michigan oricine a fost găsită moartă pe 22 germanar pe marginea unei autostrăzi din Grand Rapids. Poliția chema că a bogat o relație romantică cu suspectul, Brandon Ortiz-Vite. El a spus polițiștilor că a împușcat-o de mai multe ori în timpul unei ceartă înainte de a-și lăsa corpul pe marginea drumului și a decide cu Camata roșie.

Trump s-a referit în mod prost pe Garcia, în vârstă de 25 de ani, ca fiind un tânăr de 17 ani.

Autoritățile spun că Ortiz-Vite este cetățean al Mexicului și a fost dinainte surghiunit în trebui unei arestări la manget în pace de betie. Nu are un avocat înscris în dosarele instanței.

Infirmiera lui Garcia, Mavi, a controversat marți afirmația lui Trump că ar fi sonor cu membrii familiei ei, conform FOX 17.

„Nu, nu a sonor cu noi”, le-a spus FOX 17 într-un inteles glasuire, refuzând să comenteze mai mult.

Ea a rugator pe Facebook săptămâna trecută reporterilor să nu mai politizeze povestea surorii ei și, marți, a trebuincios confidențialitate, spunând că dori exclusiv „să se facă judecata” și „să fie lăsată în armonie”.

Trump a menționat din nou uciderea lui Laken Riley, un student la asistentă medicală din Georgia. Un bărbat venezuelean dupa oricine oficialii spun că a intrat subteran în SUA a fost inculpat. Familia lui Riley a participat period trecută la mitingul lui Trump din Georgia și s-a întâlnit cu el în culise.

Trump s-a referit la suspectul din moartea lui Riley ca fiind un „creatura străin subteran”.

„Democrații spun: „Vă rog să nu le numiți animale. Sunt oameni. Am spus: „Nu, nu sunt oameni, nu sunt oameni, sunt animale”, a spus el.

Statisticile FBI arată că criminalitatea violentă a scăzut din nou în SUA anul apus, continuând o tendință descendentă după un vârf din perioada pandemiei. În Michigan, crimele violente au impresionat un minimum din ultimii trei ani în 2022, conform celor mai recente date disponibile. Criminalitatea în cel mai amplu oraș din Michigan, Detroit, a scăzut, de asemanator, cu cele mai puține omucideri anul apus din 1966.

Cei mai buni republicani din Michigan s-au strâns într-o sală de conferințe din centrul orașului Grand Rapids pentru a-l duhni pe Trump vorbind într-un județ pe oricine l-a câștigat în 2016, dar l-a ratat în fața lui Biden în 2020. În pleaca centrului de evenimente, prez 100 de susținători au stat federal sub ploaia distant pentru a a sirui ulita daca Era de așteptat să treacă coroba lui Trump.

Într-un parc zoologic din imprejurime, un fractiune mic oricine pledează pentru a schimba imigrației s-a strans pentru a păstra un clipita de revenire pentru Garcia, în anotimp ce ținea pancarte pe oricine scria „Nici o ființă umană nu este ilegală” și „Michigan primește imigranții”.

În Green Bay, unii suporteri au înfruntat zăpadă anotimp de trei ore pentru a grupa în locație.

Campania lui Biden – oricine l-a bătut pe Trump pentru rolul său în uciderea unui invoiala de frontieră bipartizan oricine ar fi adăugat prez 1.500 de personalicesc al Serviciului Vamal și al Protecției Frontierei, pe lângă alte restricții privind imigrația – a prejudiciat discursul acuzându-l pe Trump că politizează moartea femeii.

„Mâine, Donald Trump vine la Grand Rapids, daca se așteaptă să încerce din nou să politizeze o tragodie și să semene ură și gradatie pentru a se a piti de propriul său cronologic de eșec în Michigan”, a fatis Alyssa Bradley, directorul de comunicații al campaniei Biden din Michigan.

Guvernatorul Michigan Gretchen Whitmer, democratic, a fatis luni că există „o problemă reală la granița noastră de sud” și că este „cu adevărat zbuciumat ca Congresul și președintele să rezolve lucru”.

„A fost o soluție pe masă. De vrajitorie, fostul președinte a fost cel oricine i-a încurajat pe republicani să renunțe la îndeplinire”, a spus Whitmer. „Nu am foarte multă toleranță față de aspectele politice apoi când acestea continuă să pună în cursa economia noastră și, într-o oarecine măsură, oamenii noștri, așa cum am văzut actual în Grand Rapids.”

Scriitorul Associated Press Cappelletti a raportat de la Grand Rapids, Gomez Licon din Green Bay și Colvin din New York. Scriitorii AP Scott Bauer din Madison, Wisconsin și Josh Boak din Washington au contribuit la iest relatie.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe