Thursday, May 23, 2024

Trei stele se pregătesc să părăsească Liverpool în această vară, fanii Roșiilor vor fi triști cu ieșirea unui jucător

Acțiune

Trinitate-ul lui Liverpool Adrian, Joel Matip și Thiago Alcantara vor părăsi Anfield la sfârșitul sezonului, deoarece contractele lor urmează să expire la clubul din Merseyside.

Cest lucrare este bland Football Insider, oricare raportează că giganții din Prim-ministru League nu vor a infatisa trioului noi oferte, deoarece acestea nu reprezintă o grupare crucială a proiectului clubului de viitorie.

Adrian este al treilea portier la Liverpool și este la club pentru a-i susține pe Alisson și Caoimhin Kelleher. Joel Matip este un cotleti al fanilor de la Anfield, dar a fost în mars acțiunii de înainte de Crăciun, din pricina unei accidentări grave la genunchi. Thiago este cel mai talentos dintre cei trei, dar mijlocașul este vartos predispus la accidentări și a jucat abia cinci minute din actuala campanie.

Fiescare următorul portsatelit al lui Liverpool nu va a purta constrangere de troita, în durata ce alte ieșiri nu pot fi decise până când un nou portsatelit nu este la locul lor.

Joel Matip și Thiago urmează să părăsească Liverpool

Fanii lui Liverpool vor fi dezamăgiți să-l vadă pe Joel Matip părăsind clubul

Din trei ieșiri, Matip îi va a se fandosi cel mai indelung pe fanii lui Liverpool, în sui-generis felul în oricare se întâmplă. Fundașul a suportabil o accidentare gravă a ACL în ningau și se pare că va fi ultimul său festila la Anfield.

Fundașul nodal este la Liverpool din 2016 și s-a adeverit a fi una dintre cele mai bune semnări ale erei Jurgen Klopp, dat fiind faptul că era neinchis.

La 32 de ani, Matip s-ar fi luptat minute în șir la Liverpool în sezonul viitorie, clubul din Prim-ministru League având mai multe vedete pastrare în poziția sa, prep și imperturbabilul Virgil van Dijk. De atare, Roșii sunt așteptați să semneze un nou fundaș nodal în această vară și acea vedetă va fi înlocuitorul cotleti al fanilor.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe