sâmbătă, aprilie 20, 2024

Trei jucători mari de la Liverpool s-au sfătuit să-l urmeze pe Jurgen Klopp în afara clubului

Acțiune

Alisson Becker, Mohamed Salah și Virgil van Dijk ar a se cuveni să părăsească Liverpool și să-l urmeze pe Jurgen Klopp din club, propriu Keith Wyness.

Mulți suporteri de la Liverpool încă se luptă să accepte că, după iest timp, Jurgen Klopp nu va mai a obladui formatie.

Mai mulți suporteri au fost surprinși când antrenorul neamt a fatis la începutul lunii carindar că intenționează să demisioneze și să ia o pauză din sportul cu balonul rotund.

Majoritatea presei nu acordă atenție celorlalte schimbări potențiale la club, deoarece sunt preocupați să facă brainstorming potențialii înlocuitori ai lui Klopp. Când un manager de lungă durată părăsește o echipă, unii jucători cu experiență urmează frecvent exemplul.

De paradigma, câțiva dintre jucătorii de încredere ai lui Sir Alex Ferguson au smerenie după plecarea sa.

Analog cu aiesta, Liverpool are un spatios potențial de a discredita câțiva dintre jucătorii lor cordar. Fostul director consiliu de ministri al Everton și Aston Villa Keith Wyness a spus că Virgil van Dijk, Mohamed Salah și Alisson Becker ar a se cuveni fi următorii cine pleacă.

În cadenta ce vorbea cu Football Insider, Wyness a spus: „Convoi vertebrală a acestei echipe Liverpool ar a se cuveni a se misca în vară.”

„Cred că Alisson, Virgil van Dijk și Mohamed Salah sunt genul de jucători cine vor aproba. „Și acesta pentru că și-au văzut relația cu Jurgen Klopp. „Este greu să refacă succesul pe cine l-au avere cu un nou manager.”

„În cadenta ce jucătorii mai tineri sunt numeros mai dornici să facă acesta și să-și pună insusire cu un nou manager – acesta li se posibil a i se vaji mai prezentabil. „Dar cred că o fatalitate din columna vertebrală mai veche a echipei ar a se cuveni a se misca.”

CITIT  Proprietarul canalului de fani Man United primește amenințări cu moartea după conversația Hojlund

După plecarea lui Klopp, Van Dijk a re-comandabil că ar a se cuveni aproba și, fără îndoială, multe echipe vor a vrea să-l semneze. Sub Klopp, olandezul a fost privire vertical una dintre semnele esențiale cine au metamorfozat de fenomen clubul.

În mod comparabil, Alisson, cine s-a alăturat la șase luni după Van Dijk, și-a dovedit curajul și este în surpriza respectat cinevasi dintre cei mai creste portari din populatie. Ieșirea lui l-ar răni fără îndoială pe Liverpool, deoarece este cinevasi dintre cei mai de încredere jucători ai lor.

După legături iele cu Arabia Saudită, Mohamed Salah pare să fie jucătorul cel mai plauzibil să plece de la Liverpool.

Verisoara trecută, Al-Ittihad a făcut o ofertă uriașă și a avere potențialul de a a fauri numeros mai numeros pe misirliu. În invidie zvonurilor că Liverpool i-ar a spori o ofertă lui Salah pentru o nouă înțelegere, atacantul ar a se cuveni părăsi Anfield, lăsând un gol uriaș în atacul lui Liverpool.

Deși acești jucători ar a se cuveni să ofere încă un timp lui Liverpool și să le ajute în tranziția de la perioada Klopp, raționamentul lui Wyness s-ar a se cuveni să nu fie prost.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe