vineri, aprilie 12, 2024

Trei jucători de la Tottenham au exclus jocul împotriva lui West Ham

Acțiune

Fanii lui Tottenham Hotspur pot răsufla ușurați, deoarece clubul pare să iasă din necazurile accidentate, fără nicio îngrijorare nouă raportată înaintea meciului lor în ligă împotriva lui West Ham, marți seară.

Managerul Ange Postecoglou a dovedit în conferința de presă de inaintea jocului, așa cum a raportat Football London, că toți jucătorii obișnuiți din echipă sunt în formă maximă, semnalând o întorsătură pozitivă a evenimentelor pentru Spurs.

Cu toate acestea, clubul continuă să rămână fără trei jucători pe final indelungat: Manor Solomon, Fraser Forster și Ryan Sessegnon.

Deși nu au fost titulari obișnuiți pentru club, disponibilitatea lor ar a merge încă a propune un imbold pentru club.

Solomon, Sessegnon și Forster sunt încă răniți

Solomon, cine a fost servil din brumarel anul imbatat din ratiune unei răni de menisc la genunchiul vertical, dă tatuaj de dezvoltare. Cu toate acestea, este puțin poate că va amagi din nou pentru Spurs în iest sezonul alb, rapoarte recente sugerând că clubul îl va pregăti să fie pregătit pentru sezonul următor.

Între sezon, portarul de rezervă Forster a fost boltit de la mijlocul lunii faur din ratiune unei fracturi la gaibe, iar întoarcerea lui probabil să nu fie așteptată până lunatie viitoare.

Situația lui Sessegnon este neobisnuit de dificilă, deoarece a fost conventional de leziuni persistente la ischio-coarbe.

După o absență inițială de 11 luni din lunatie faur a anului imbatat, tânărul in-demanare a revenit în faur, dar a to-lerabil un alt eșec, de predestinare aceasta pe ischiochibial opozit, durand cumva 37 de minute pe sector înainte de a se accidenta din nou.

Nici el nu este de așteptat să joace pentru club în restul sezonului.

CITIT  Graham Potter a adăugat pe lista de dorințe a giganților europeni în timp ce ochii revin la fotbal

Tottenham intră în faza finală a sezonului și va cantari lipsa de toți jucătorii apți pentru a-i a proteja să termine primii scaunas.

Curand sunt la 3 puncte de Aston Villa cine ocupă locul 4, dar au un joc în mână. Ceea ce înseamnă că nu își pot astepta niciun fel de derapare.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe