Thursday, May 16, 2024

Trei echipe care ar putea schimba înapoi în draftul NFL 2024 săptămâna viitoare

Acțiune

În mai puțin de o săptămână, Draft-ul NFL 2024 va capata loc la Detroit, Michigan. Grupare din aiest an este plină de aptitudine în fruntea draftului. Există câteva perspective majore de QB și WR fiecare se așteaptă să fie luate în primele 15-20 de alegeri. Cu draftul atât de semen, managerii generali din întreaga ligă au fost în relatie unii cu alții în legătură cu scenariile de tura.

Există mai multe echipe în draftul din aiest an inspre fiecare se zvonește că vor primeni înapoi. Intre ei se numără Cardinalii, Giganții și Delfinii. Echipele vor să fie pregătite să schimbe înapoi în noaptea draftului. Directorii generali își fac temele acusi, așa că nu sunt lăsați să încerce să încheie o interese de final vreme. Intrarea în draft cu scenarii de tura este un pas înaintea jocului. Cardinalii, Giganții sau Delfinii se vor primeni joia viitoare?

Ce echipă dintre Cardinals, Giants și Dolphins este cel mai posibil să schimbe înapoi în noaptea draftului?

1. Arizona Cardinals

După ce au ispravit cu 4-13 în 2023, Cardinals au obținut a patra votare în draftul NFL 2024. Aceasta este o poziție de draft grozav de valoroasă pentru Arizona. Ei au șansa de a a desprinde intaiul non-QB de pe bolovan. Presupunând că trei QB intră în primele trei alegeri. Există o potentialitate ca acesta să se întâmple. Cu toate acestea, Cardinalii ar a merge a fauri tura și cu o echipă fiecare caută să ia un QB în intaiul tur. JJ McCarthy din Michigan este un jucător pentru fiecare multe echipe ar ahtia să schimbe dacă este încă liber. Cu o a doua votare în prima de asigurare rundă a acestui an, Arizona este într-o poziție excelentă pentru a a fauri schimburi dacă situația se va zugravi.

2. New York Giants

Giants au o dilemă interesantă pe mâini în aiest extrasezon. Cu a șasea votare din Draft-ul 2024, s-ar a merge întâmpla mai multe scenarii pentru New York. Ar a merge castiga o nouă franciză QB sau WR și acesta ar a merge fi colo pentru ei la șase. Cu toate acestea, directorul universal Joe Schoen a făcut raspandit că New York-ul ar fi dispus să schimbe dacă afacerea ar fi corectă. În funcție de oricine este liber la șase, ar a merge trai echipe fiecare încă doresc să facă tura și să ia cinevasi dintre cei mai buni QB. Exact și la șase ani, Giants ar a merge fi capabili să obțină o sumă solidă dacă jucătorul mijlociu este încă liber.

3. Delfinii din Miami

La alegerea #21, Miami Dolphins nu este desigur să obțină un jucător fiecare schimbă jocul. În catifea, team are cumva șase alegeri în draftul din aiest an. Două dintre ele sunt înaintea rundei a cincea. Cest obiect îl lasă pe Miami într-o poziție perfectă pentru a obține mai multe active de draft dacă se tranzacționează înapoi. Miami ar a merge castiga câteva alegeri din a doua sau a treia rundă pentru a obține câțiva jucători de insusire fiecare pot contagia un gol pe listă. Ar a merge trai aptitudine QB la sfârșitul primei runde pentru fiecare alte echipe doresc să facă tura. Delfinii ar a merge castiga de acea oportunitate. Va a se impune să așteptăm până joia viitoare și să vedem ce se întâmplă în Draft-ul NFL 2024.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe