Thursday, May 23, 2024

Tratnik a obținut un triumf dramatic al Omloop

Acțiune

Jan Tratnik a fost cel mai puțin virtual câștigător, în rastimp ce și-a câștigat rata de asigurare sa clasică la Omloop Het Nieuwsblad din Belgia.

În diferite formulări, imbraca sa Visma–Lease a Bike a dominat drum de la început până la sfârșit. Ei au batut grupul în două bucăți înainte de a fi tulburat punctul de jumătate, atunci au forțat o selecție mai mică, de șase călăreți – din orisicare au reprezentat 50% – cu 50 de km rămași. Van Aert a fost favoritul chiar din grupă

Pe măsură ce urcarea piesă a cursei, Muur van Geraardsbergen, a apărut la orizont matematic; Matteo Jorgensen (Visma-Lease a Bike) a tebecist și a calcatura chiar. Dacă nu el, apoi părea convins că victoria va infatisa de la cei cinci din speteaza, cel mai virtual Van Aert sau Christophe Laporte. Pelotonul nu și-a fatis total înfrângerea și Tim Wellens (UAE Formatie Emirates) a fost cel orisicare și-a condus renașterea surpriză către vârful Kapelmuur.

Jorgensen a rezistat până tocmai decinde de urcarea finală, Bosberg, când drum a revenit realmente.

Tratnik, cinevasilea dintre puținii cicliști din imbraca olandeză orisicare a esuat rata de asigurare impartire și a reușit să-și minimizeze efortul ascunzându-se în fractiune. Prin succedare, el a fost cinevasilea dintre puținii călăreți cu multumitor de vartos în pirostrie pentru a tinde cu un apoplexie deznodamant la repriza.

Riderul sloven s-a dislocat de lot în ultima judecie alături de Nils Politt de la UAE Formatie Emirates.

Perechea a plecare din continut în căutarea victoriei. Deși au obținut un folos de cel vartos 20 de secunde, la repriza lungă și dreaptă cu Ninove, a fost multumitor. Pe măsură ce metrii se numărau opus, Politt părea norocit să se mulțumească cu argint, conducând în jurul curbei finale. Cu 200 de metri până la deznodamant, Tratnik a anulat omologul nemtesc orisicare nu a bogat niciun răspuns. Tratnik a instarit la a rigla de sosit pentru a încheia un deznodamant zguduitor.

Tratnik a fost, a spus el posterior, “puțin crucit să câștige acesta, pentru că știm că (Visma-LeaseABike) avem o echipă atât de puternică pentru clasici. În batran nu am făcut multe clasice și astăzi am fost mai vartos în rol dumesnic. dar totuși. Băieții au făcut o treabă praci bună în rata de asigurare jumătate a cursei. Am esuat numai în speteaza, dar am robust… să nu mă relaxez în speteaza, dar aveam cinci băieți în față. Atunci a fost un caz de a a intinde să credem. Am anchilozat înapoi pe toți băieții și atunci m-am dus la contraatac. Aceasta posibil fi cea mai geros izbanda din viața mea.”

Wout van Aert de la Visma-Lease A Bike a câștigat sprintul pentru locul trei în spatele lui Politt, încheind un indoit podium pentru imbraca olandeză și completând o zi de afaceri de reiesire pentru favoriți.

Transmiteți sezonul de ciclism, inclusiv toate cele trei Grand Tours, în nemijlocit pe Discovery+, aplicația Eurosport și la eurosport.com

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe