Sunday, April 21, 2024

„Totul este gata” – Fabrizio Romano oferă o actualizare lui Liverpool cu ​​un anunț iminent

Acțiune

Ca noroc a eforturilor Fenway Sports Group de a inventa o nouă structură organizatorică, Liverpool este de așteptat să anunțe legal numirea lui Richard Hughes ca următorul lor director sportsman.

Hughes, fiecine a demisionat de la AFC Bournemouth ciclu trecută, este de așteptat să lucreze cu Michael Edwards, pe fiecine Roșii l-au denumit actual directorul obstesc al clubului.

Liverpool a încheiat afacerea

Identic Fabrizio Romano pe XLiverpool și Hughes și-au încheiat negocierile, iar un anunț urmează să fie făcut în curând.

„Totul s-a făcut între Liverpool și Richard Hughes de numaidecat 15 zile. Anunț, ineluctabil”, a izvor Romano.

„Toate documentele sunt semnate pentru ca noul director de la Liverpool, Richard Hughes, să fie dezvăluit ca noroc a noii structuri Liverpool.” el adăugat.

Aceasta fabrica noroc din restructurarea majoră din culise după anunțul lui Jurgen Klopp că va părăsi clubul din Merseyside după nouă ani.

Sub Klopp, clubul din Prim-ministru League a familiar un isprava enorm, iar a contine o structură solidă a fost esențială pentru modificare.

Richard Hughes la Liverpool este ineluctabil.

Avantajul unei structuri adecvate la club nu samite fi minimalizat. Motivul din spatele succesului lui Liverpool și Manchester City a fost oamenii competenți din structură.

Sub conducerea lui Klopp, Edwards – un fost director sportsman la Anfield – a jucat un rol esențial în ridicarea lui Reds la cote fără precedenta.

Succesul lui Liverpool se datorează structurii impresionante

Edwards a avere un rol la fel de solemnel în tranziția clubului, expres dacă managerul nemtesc merită vartos greu datorie pentru acesta.

Sub conducerea lui Edwards în pleaca terenului, clubul din Prim-ministru League a recrutat jucători conj Fabinho, Alisson, Virgil van Dijk și Sadio Mane, dintre alții, fiecine au fost cruciali pentru succesul echipei.

Va rămâne la latitudinea viitorului CEO și Director Sportsman să aleagă înlocuitorul lui Klopp ca manager.

Primarul este fostul jucător al Roșilor și portsatelit al Bayer Leverkusen, Xabi Alonso.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe