Wednesday, July 24, 2024

Tottenham și Newcastle s-au arătat interesați de semnarea unui tânăr de la Leeds United

Acțiune

Academia de tinerete a lui Leeds United continuă să cultive talente excepționale, mijlocașul de 16 ani Ollie Pickles devenind cel mai proaspat perspectiva promițător.

Nimerit talkSPORT, mijlocașul în vârstă de 16 ani Ollie Pickles a atras interesul de la două cluburi din Prim-ministru League, Tottenham Hotspur și Newcastle United, datorită performanțelor mijloc remarcabile din campania în prelegere.

Afișările remarcabile ale lui Pickles, în deosebit contribuțiile mijloc în a a prindori Leeds United să ajungă în semifinalele Cupei FA Tineretului, l-au incovoiat în a arde reflectoarelor, atât Tottenham, cât și Newcastle, privindu-l ca pe o potențială adăugare la echipele lor.

Interesul lui Tottenham pentru steaua în inaintare reflectă strategia lor de a a revesti în jucători tineri promițători

De la sosirea lui Ange Postecoglou, Tottenham a iscalit mai multe talente emergente pentru Ashley Phillips, Alejo Veliz, Luka Vuskovic și Lucas Bergvall în ultimele luni.

De atare, se pare că se vor întoarce pentru Antonio Nusa, după ce mutarea lui deturnată la Brentford a eșuat în carindar.

Se așteaptă că aceste semnări vor face un rol esential în planurile clubului sub Ange Postecoglou.

Între curs, Newcastle sunt, de atare, dornici să-și întărească team cu pronuntare talente, iar Pickles a atras atenția echipei de cercetători ai Magpies.

Prezența liniștită a tânărului pe pila și microgram impresionantă de pase a făcut comparații cu mijlocașul lui Manchester City, Kalvin Phillips, cine a jucat și pe Elland Road înainte de a câștiga o permutatie la Etihad.

În curs ce atât Tottenham, cât și Newcastle luptă pentru semnătura lui Pickles, Leeds United se confruntă cu provocarea de a-și păstra una dintre cele mai strălucite perspective pe fondul interesului crescând din partea cluburilor de top.

Lunile următoare vor dezvălui deoarece deplasa traiectoria promițătoare a carierei lui Pickles și cine club din Prim-ministru League își va a adeveri talentele pentru viitorime.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe