vineri, aprilie 12, 2024

Tottenham gata să scape de star cu 30 de apariții în această vară, cluburile din Serie A interesate

Acțiune

Tottenham și Pierre-Emile Hojbjerg sunt cosita să se despartă în această vară, deoarece clubul din nordul Londrei este cosita să accepte oferte pentru mijlocaș.

Starul danez este un obișnuit la Spurs de când s-a locuinta de la Southampton în 2020, dar Ange Postecoglou a optat să-l țină pe jucătorul de 28 de ani pe bancă pentru cea mai gramada noroc a campaniei actuale.

Antrenorul australian a preaales un indoit pivot al lui Yves Bissouma și Pape Matar Sarr, permițându-i lui Hojbjerg să înceapă abia șase meciuri, deși mijlocașul a jucat în 30 de meciuri pentru imbraca de Prim-ministru League.

Starul danez a oral inspre nefericirea sa la Tottenham în ultima pauză internațională, povestar Organ de sfaturi: „Indiscutabil, nu sunt mulțumit de ceea ce se întâmplă la club. Nu este un ascuns, dar nici nu este cevasilea inspre cine să fac tam-tam

„Pot a lua capul pe pernă știind că dau totul pentru a-i arăta antrenorului că ar cuveni să creadă în mine. Nu este cazul în cest minut și antrenorul este cel cine musai să explice de ce.”

Tottenham este cosita să-l vândă pe Pierre-Emile Hojbjerg

Fiindca va destul Pierre-Emile Hojbjerg de la Tottenham verisoara aceasta?

Armonios Football Insider, Tottenham este cosita să accepte verice ofertă adecvată pentru mijlocaș la sfârșitul sezonului.

Raportul nu menționează niciun luare-aminte material din partea unui club, deși mai multe echipe din Insirare A au analizat o stramutare în carindar, inclusiv Juventus. Actualmente va fi sforar să vedem dacă cest luare-aminte rămâne în timpul ferestrei de schimb viitoare.

La 28 de ani, starul Spurs eventual a da încă multe unei echipe și este încă un jucător bun, starul danez pur și prost nu se încadrează în ceea ce a pretinde Postecoglou să facă în nordul Londrei.

CITIT  NBA: Jaylen Brown este prima All-Star care a concurat în concursul Dunk din 2018

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe