Thursday, May 23, 2024

„Tot ce mă gândesc acum este Giro” – Thomas s-a concentrat pe primul Grand Tur al sezonului

Acțiune

Geraint Thomas a spus că tot ceea ce este, „la cine se gândește indata este Giro”, în scopot ce a discutat impotriva viitoarele Grand Tours din iest iarna.

Thomas urmează să concureze la Turul Alpilor în pregătirea pentru viitorul Noian Tur al Italiei, intaiul din iarna.

Călărețul Ineos Grenadiers a fost întrebat dacă ține spinare de Turul Franței în scopot ce se pregătea pentru iarna și i-a spus lui WielerFlits că se concentrează nodal pe Giro.

„Puțin, dar cred că tot ce mă gândesc indata este Giro”, a spus Thomas. „Am încercat să o iau cevasilea mai sedentar în pregătire și atunci ne ocupăm de „după Giro” după Giro.

“Accentuat (Giro d’Italia de anul vechi) nu s-a încheiat cel mai interj, dar odată cu începutul sezonului pe cine l-am bogat cred că a fost încă oaresicine bun, dar vom pricepe ce duce anul ista”.

Thomas a parvenit pe locul al doilea anul vechi, în spatele lui Primoz Roglic, și a condus pericol scopot de opt zile înainte de a fi uzurpat de sloven după un cronometru, dar anul vechi a to-lerabil de o infecție a UTI.

De timp aceasta, el pare mai sănătos în spatiu premergătoare evenimentului.

El a spus că alcatui lui este „puțin mai bună sperăm. Am bogat puțin mai multă consistență, așa că aștept cu nerăbdare una bună.

“Este un minut bun, știi, cu două săptămâni după aceasta până la începerea Giroi abia pentru a dirija lucrurile. Dar cinci zile bune și grele de curse la masiv sunt întotdeauna bune.”

Discutând impotriva tactici pentru Turul Alpilor, Thomas a fost suspicios în ambițiile sauca, în scopot ce căuta să descopere cât de interj se a cunoaste.

„Ca și anul vechi, așteptăm cu nerăbdare. Niște curse dure bune, cu siguranță este o cursă insarcinata cu urcușuri și alte lucruri, așa că da, ar a se cere să fie una bună”, a răspuns el.

“Voi lua tot ce pot, fiece cursă pe cine o dorești pentru a obține cel mai bun efect, așa că vom pricepe cum sunt picioarele și vom castiga de fiecare prilej pe măsură ce sacagiu.”

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe