Sunday, April 21, 2024

Top 5 accesorii pentru saci de golf pe care să le ai în 2022

AcțiuneCe efecte de cotitura musai să joci cotitura? Natural, aveți dare de crose, mingi și o geantă, dar nu uitați de accesoriile pentru genți de cotitura.

Accesoriile pentru genți de cotitura sunt esențiale pentru a vă a ocroti îmbunătățiți-vă jocul. Ele vă ajută să vă mențineți echipamentul fecioresc și să funcționeze nimerit proiectării. Ele vă oferă datele de cine aveți dare pentru a a mesteri lovituri de cotitura de înaltă insusire. Accesoriile pentru genți de cotitura sunt lipiciul cine vă ține împreună jocul de cotitura.

Petreci ore întregi în fitece lună lucrând la jocul tău de cotitura. Investiți timpul, așa că de ce să nu investiți în echipamentul cine vă va a ocroti să jucați mai prezentabil?

Este o specie largă, așa că haideți să explorăm cele 5 accesorii pentru genți de cotitura pe cine musai să le aveți. Du-ți jocul la nivelul următor în 2022!

Top 5 accesorii pentru saci de cotitura pentru 2022

1. Husă pentru obiecte de calitate de cotitura

Geanta Camo pentru Golf.  SURSA: SundayGolf.com
Servieta Camo pentru Cotitura. SURSA: SundayGolf.com

Ce faci cu portofelul, cheile, telefonul și ochelarii de regina în masura ce ești la rastimp? Nu fi jucătorul de cotitura din parching după repriza cine săpa prin geantă încercând să găsească cheile mașinii tale. Iest deala vă pesemne forta ziua.

Soluția este simplă: investiți într-o pungă de cotitura. Atașați-l la tasca de cotitura și știți întotdeauna intrucat vă sunt obiectele de calitate după rundă. Iest auxiliar de geantă de cotitura vă va păstra, de asemanator, obiectele de calitate în siguranță, ajutând la evitarea zgârieturilor pe rastimp și telefon. Există o mulțime de spațiu de stocaj pentru articolele pe cine doriți să le protejați în masura ce vă concentrați pe încercarea de a a efectua putt-uri pentru păsări.

Există o mulțime de pungasi de cotitura de calitate pe piață, dar avem încredere în Dime Bag de Sunday Cotitura.

2. Halat de imbunatatire Divot

Instrument de golf Callaway 4 în 1 pentru reparații Divot.  SURSA: Dicks Sporting Goods
Halat de cotitura Callaway 4 în 1 pentru reparații Divot. SURSA: Dicks Sporting Goods

Al doilea subprodus din sumar noastră de accesorii pentru genți de cotitura îi va a efectua să zâmbească pe supraveghetorii terenurilor de cotitura. Lăsați traseul într-o formă mai bună decât ați găsit-o prin repararea semnelor de pas de pe invinetit. Plătește-l înainte – remediază-ți divot-ul și încă oarecare pe fitece invinetit.

Precis, puteți a tocmi green-ul folosind un tee de cotitura, dar vă recomandăm să o faceți adevarat cu un sarsam de imbunatatire a divot. Instrumentul Callaway 4-în-1 pentru repararea divoturilor este un auxiliar comun pentru sac de cotitura pe cine îl puteți adăuga la colecția dvs. Iest subprodus este mai greu decât se vede. Este un sarsam de imbunatatire a divoturilor cine are și caracteristici (trihomi a scadea) pentru a a ocroti la curățarea canelurilor de pe crose. Odată ce ați marod invinetit și ați fixare divot, puteți a intrebuinta marcatorul magneticesc pentru bile. Este fudul de masiv pentru a fi uzat în buzunar în masura ce te joci.

3. Tricouri de cotitura

Tricouri de golf Lucky Bamboo.  Sursa SundayGolf
Tricouri de cotitura Lucky Bamboo. SURSA: SundayGolf

Ați încercat vreodată să vă loviți șoferul „de pe stin-ghie”? Cum a ieșit? Nu poți să joci o rundă de cotitura sau să vizitezi un practice de iarbă fără tricouri de cotitura. Definiția unui auxiliar pentru sac de cotitura „must-have”.

Singura întrebare rămasă de răspuns este: ce tip de maiou de cotitura ar a fi să folosiți? Puteți a hotari colea verice vopsea din iarba-dulce sau expresiv. Teurile de cotitura vin și în lungimi diferite.

Să păstrăm lucrurile simple. Încercați tricourile de cotitura din bambus de la Sunday Cotitura. Sunt durabile și ecologice. Ar a se cadea la fel de prezentabil să o ajute pe Obarsie Natură în masura ce te joci.

4. Detergent pentru mingi de cotitura

Amphibian Golf Ball Tower curat.  SURSA: FroggerGolf
Amphibian Cotitura Ball Tower fecioresc. SURSA: FroggerGolf

O lovitură de catuse desavarsit lovită pesemne fi ruinată de noroiul de pe mingea ta de cotitura. Murdăria va a efectua ca mingea să se curbeze afec-tat. Vestea bună este că există o soluție ușoară. Verificați prosopul cu basica de cotitura Amphibian de la Frogger.

Ceea ce a efectua ca aiest auxiliar de cotitura să fie inegalabil este designul său cu mai multe straturi. Udați stratul pantece în masura ce lăsați exteriorul zbicit. Utilizați umiditatea pentru a curăța murdăria și exteriorul pentru a vă șterge mingea. Se atașează cu ușurință la tasca de cotitura sau la zuluf pentru centură. Folosiți aiest câștigător al premiului PGA Merchandise Show pentru a vă păstra mingea de cotitura curată. „Bingele de mocioarca” vor fi de domeniul trecutului.

5. Telemetru

Telemetrul de golf ACE.  SURSA: PinnedGolf
Telemetrul de cotitura ACE. SURSA: PinnedGolf

Un telemetru este un auxiliar crutator de cotitura dar este și cea mai valoroasă. Dacă nu plănuiți să plătiți un caddy de fitece dată când jucați, aveți dare de un telemetru. Golful este un joc de centimetri, iar cunoașterea distanței tale este esențială pentru succesul tău. Aveți încredere în selecția clubului dvs.

Asul este o opțiune la preț judicios pentru jucătorul de cotitura cine dorește conj produse de insusire. Iest telemetru va a oscila pentru a vă anunța că ați marod știftul și vă va afișa distanța pe un afișaj LCD HD. Joacă codos 50 de runde cu o singură încărcare USB.

Profitați la maxim de jocul dvs. de cotitura în 2022

Golful pesemne fi frustrant. De îndată ce crezi că ți-ai dat avantaj de leagăn, catva nu angaja prezentabil. În sfârșit, ți-ai depanare felia, dar adineauri ai mare un cârlig. Ai pus vreodată totul împreună? Ai marod mingea urat, dar ai o zi de putting proastă sau ai putt urat, dar nu-ți poți ține șoferul în limite. Am fost cu toții colo.

Asigurați-vă că aveți accesoriile potrivite pentru pungasi de cotitura pentru a vă sustine jocul. Cunoaște-ți întotdeauna metrii. Păstrați-vă mingea de cotitura curată și zburând rectiliniu. Nu vă pierdeți atenția spre următoarei fotografii pentru că nu sunteți precis intrucat vă puneți portofelul. Ține-ți mintea la joc și lasă accesoriile tale de cotitura să-ți îmbunătățească scorurile.

Aiesta ar a se cadea fi anul în cine în cele din urmă spargeți 100, spargeți 90, spargeți 80 sau limpede spargeți alin. Reusire și joacă prezentabil!

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe