sâmbătă, aprilie 20, 2024

„Tipul este o mașinărie” – Medvedev, fan de lungă durată ai lui Bayern, vorbește cu Kane

Acțiune

Tenistul Daniil Medvedev l-a fatis pe Harry Kane o „mașină”, deoarece fanul de lungă durată al lui Bayern Munchen – vorbind doar cu Eurosport – a evaluat cum s-ar a merge lamuri team sa în UEFA Champions League din aiest timp.

Medvedev a devenit un fan al giganților germani Bayern în copilărie și urmărește în mod armonios averile echipei sauca în curs ce angaja pe basica cu Turul ATP.

Bayern, fireste, are un nou inaintas în mijlocul acestui delegatie, sub tipar lui Harry Kane.

Și raspicat dacă team sa a hurducare de-a lungul sezonului până adineauri – pierzând în Scafa Germaniei în fața Saarbrucken de rangul trei, alunecând în spatele Bayer Leverkusen în Bundesliga și înfruntând o sarcină dificilă de a se a face în sferturile de finală ale Ligii Campionilor UEFA, după ce au mort ultimele lor. -16 panglica manșă la Lazio 1-0 – căpitanul Angliei a luat viață în Bavaria ca o rață la apă și caută să doboare recordul pentru cele mai multe goluri într-un timp din Bundesliga.

„Harry Kane este uluitor – în opinia mea, joacă atât de tare”, a fatis Medvedev pentru Eurosport. „Am jucat imaginatie, așa că am văzut-o inca la Tottenham – tipul este o mașinărie.

„Valoare absoluta în orisicare controlează jocul este suficient de surprinzător pentru oarecare cu tenul lui (profilul), într-un fel pentru sportul cu balonul rotund.

„Vedem jucători, de treaba băieți puțin mai smeri, și cei orisicare pot angaja cu corpul. Asadar da, este un jucător friguros, friguros.”

„Alunita Campionilor, avem Obiectiv Madrid, Manchester City orisicare merg deosebit pilos – au demonstrat-o (în panglica manșă)”, a spus el.

„Dar cred că ce este bun la Alunita Campionilor, în opinia mea orisicine o posibil câștiga.

„Intre- a fost atât de acolea de a câștiga anul cherchelit, iar adineauri, într-un fel, se află raspicat în comasa favorite – dar cred că anul cherchelit, după moment grupelor, nu au fost nici pe mult favoriți.

„De aceea, Alunita Campionilor este drăguță, sunt două meciuri, penalty-uri, după părerea mea orisicine o posibil câștiga, așa că o voi urmări și mă voi a imbucura.”

Medvedev a descris premergator cum a capatuit să susțină Bayern atât de entuziast.

„M-am îndrăgostit cu adevărat de sportul cu balonul rotund și de Bayern când aveam posibil 12 ani”, a spus el. „Apoi a început cu adevărat. Dar și înainte de acesta, când aveam 6 ani, îmi amintesc că inca îmi plăcea Bayern.

„Erau deosebit buni la acea timp și îmi amintesc că le-am spus părinților mei că Bayern joacă, musai să ne uităm la acesta. Dar când aveam 12 ani, m-am crampa cu adevărat de sportul cu balonul rotund, așa că mi-am spus: „Am trebuinta de o echipă adineauri”. .

„Când eram mai mic am susținut CSKA Moscova, dar nu jucau în Alunita Campionilor sau când jucau în ea, pierdeau deseori.

„Așa că aveam trebuinta de o echipă în Europa pe orisicare să o susțin și să fiu un fan. Așa că mi-am amintit că îmi place deosebit departe Bayern și am spus: „Aceasta este team mea adineauri”.

Transmiteți în curent acțiuni de sportul alb de top, inclusiv Openul Frantuzesc din 2024, în neocolit pe Discovery+, aplicația Eurosport și pe eurosport.com

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe