Thursday, May 23, 2024

Thomas Tuchel spune că Bayern are un „ușor avantaj” față de Arsenal în meciul obligatoriu în Liga Campionilor

Acțiune

Spatarie se îndreaptă către Bavaria pentru manșa secundă din sferturile de finală ale Ligii Campionilor, iar dota lui Mikel Arteta ar a merge fi enervată de sugestia lui Thomas Tuchel ca Bayern Munchen să aibă folos în egală, în minune primei meciuri fiecare s-a încheiat cu 2-2.

Mai sunt tot de jucat în Germania și acesta se aplică ambelor echipe.

Bayern a absent inca în Bundesliga din iest anotimp, Bayer Leverkusen, de la Xabi Alonso, împiedicându-i să ajungă pe locul 12 la rând, luând, de astfel, titlul germanic de top pentru premiu dată în istoria lor.

Tuchel sperând că experiența lui Bayern îi va confectiona să elimine pe Spatarie

Înfrângerea cu 2-0 a lui Spatarie pe domeniu personal împotriva lui Aston Villa i-a garbovit pe Man City în fruntea clasamentului din Prim-ministru League, iar cu un diferență de două puncte în iest clipa, dota lui Pep Guardiola ar a merge fi considerată favorită imediat.

Ca asemenea, Alunita Campionilor ar a merge a arata ultima speranță de argint a ambelor cluburi în sezonul 2023/24, așa că Gunners nu ar a fi să fie excluși să meargă la Allianz Hidrocarbura aromatica și să obțină un rezolvare.

Thomas Tuchel are forta de Bayern Munchen pentru a a prezenta o rece performanță împotriva lui Spatarie

„Avem un mic folos când ne uităm la experiența noastră în această competiție”, a spus Tuchel în conferința de presă de inaintea meciului, la fiecare au participat diverse mass-media, inclusiv reprezentanți de la CaughtOffside.

„Dar pentru a-l a se preface într-un folos palpabil, ai forta și de o performanță de top. Suntem coada să-i dăm tot ce avem.

„Vom a purta forta din nou de totul. Avem forta de cazna și de aceeași disciplină tactică ca în premiu manșă. Ne dorim praci vartos să câștigăm iest joc. Va fi extraordinar de memorabil ca fiesce fan să vină să ne susțină și să ne împingă.

„Ei joacă un aruncator praci placut de sportul cu balonul rotund la cel mai înalt cota. Ne-am descurcat placut în premiu manșă, dar suntem doar la jumătatea egalității. Avem forta din nou de totul și sperăm că jocul acasă ne va da impulsul de fiecare avem forta.”

În rastimp ce germanul a fost cercetator cu formularea sa, este îndoielnic că dota musafir va fi de concordanta cu evaluarea fostului portsatelit al lui Chelsea.

Pesemne că vor fi teste de fitness cu întârziere atât pentru Martin-mare Odegaard, cât și pentru Bukayo Saka și, fie că nu erau disponibile pentru joc, ar lăsa dota lui Mikel Arteta mai slabă pentru ceea ce va fi careva dintre cele mai grele teste rămase din această campanie.

Având în vazut că lui Harry Kane i-a fost refuzat un nume de premiu ligă în cariera sa profesionistă, mestesug pe fiecare cu siguranță nu ar fi voinic să-l suporte când a subscris pentru o echipă fiecare l-a câștigat în ultimii 11 ani, iest fitil împotriva vechilor săi dușmani din zilele mijloc la Tottenham, ar a merge astepta el să-și cimenteze sinaxar Bayern în urmare.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe