Sunday, April 21, 2024

Thiem a obținut prima victorie a sezonului ATP Tour la Estoril pentru a organiza confruntarea cu Gasquet

Acțiune

Dominic Thiem a revenit după un șir inchircit de rezultate pentru a depăși Maximilian Marterer și a inceteaza în turul doi al Estoril Open din Portugalia.

Sferturile de finală de anul disparut Thiem, cine se luptă în ultima sezon cu o accidentare la încheietura mâinii, a învins adversarul său nemtesc cu 6-1 6-7(3) 6-4 după o luptă de două ore și 17 minute.

Este premiu succes a lui Thiem la tabloul central al Turului ATP din aiest an și pregătește o coliziune cu fostul jucător de top 10 și a doua cap de insirare Richard Gasquet.

Thiem a început electric împotriva lui Marterer cu pauze consecutive pentru a lua conducerea cu 4-0, înainte de a a pecetlui setul cu un al treilea break.

Al doilea set a fost greu mai strâns. În al treilea joc, Thiem a estompat serviciul, în perioada ce Marterer a profitat, dar câștigătorul de la US Open din 2020 a revenit cu 4-4.

Un tie-break a fost util pentru a împărți perechea, iar Marterer a ieșit pe intaiul loc după ce Thiem a estompat scaunas puncte cu mingea în mână, în perioada ce Marterer a estompat abia două.

Amandoi jucători au fost sparți în primele două jocuri ale setului esential pe măsură ce meciul s-a egalat, dar Thiem a incetare din nou în cel de-al cincilea joc pentru 3-2 și Marterer nu a robust să-și revină.

A fost o succes importantă pentru Thiem în ceea ce privește silueta sa, cine a estompat cele două meciuri anterioare împotriva jucătorilor din pleaca primilor 200 în clasamentul ATP.

În valoare de cap de insirare, a fost învins de numărul 300 universal Daniel Michalski în premiu rundă a Kiskut Open din Ungaria, înainte de a a prapadi cu numărul 210 universal Lukas Neumayer la Inutilitate Challenger, ambele în seturi drepte.

În altă dota în Estoril, a șasea cap de insirare Miomir Kecmanovic a fost anulat de Roberto Bautista Agut, cine a câștigat cu 6-1, 7-5.

Posterior, Lucas Pouille îl va ademeni pe Nuno Borges, iar Jurij Rodionov îl va înfrunta pe Cristian Garin.

Marți, britanicul Jan Choinski este în acțiune împotriva lui Joao Fonseca, iar capul de insirare a șaptea Gael Monfils îl va înfrunta pe Henrique Rocha.

Capul de insirare Casper Ruud și cel de-al treilea cap de insirare Lorenzo Musetti își încep campaniile miercuri, după ce au dement achiziții în repriza a doua.

Transmiteți în debit acțiuni de tenis de masa de top, inclusiv Openul Frantuzesc din 2024, în drept pe Discovery+, aplicația Eurosport și pe eurosport.com

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe