Thursday, May 23, 2024

The Washington Wizards nu au câștigat niciun joc în luna februarie

Acțiune

Detroit Pistons și-au lesinat o rece fatalitate din sezonul NBA 2023-24 ca cea mai proastă echipă din ligă, dar au o nouă competiție pe măsură ce predăm calendarul unei noi luni. Washington Wizards au jucat 13 meciuri în cele 29 de zile din faurar, pierzându-le pe fiece și au legal cel mai nataflet record din NBA în sezon ce ne îndreptăm catre mart.

Wizards pierd în fața Lakers, actualmente au cel mai nataflet record din NBA

Wizards au intrat în faurar cu un record de 9-38, încă în căutarea a 10-a reusita a anului, dar încă trei meciuri mai sus pe Detroit. Una dintre cele două victorii ale lor catre sfârșitul lunii gerar a fost intre lui Pistons, ajutându-i să-i pună într-un seama comod față de partenerii lor de la subsol. Dar, așa cum stau lucrurile pe 1 mart, Wizards sunt actualmente la jumătate de joc înapoi, la 9-50, la paritate în sirag victoriilor cu Detroit, dar cu o înfrângere suplimentară datorită înfrângerii lor în prelungiri împotriva Los Angeles Lakers de joi seară.

Se părea că Washingtonul va poseda șansa de a câștiga premiu și singura lor reusita a lunii faurar în ultima zi a lunii (într-o zi bisecătoare, nu mai puțin), deoarece Jordan Poole și compania au reușit să-i ducă pe Lakers în prelungiri. Dar în cele din urmă au rămas fără benzină în cadrul subsidiar, trimițându-i pe Wizards la a 13-a înfrângere consecutivă, cea mai lungă insirare de înfrângeri de când au căzut 9 langa înapoi în brumar.

9 victorii și niciuna dintre ele tare impresionantă

În sezon ce Pistons au denumirea de a poseda cea mai lungă insirare de înfrângeri din istoria NBA la 28 de jocuri, Wizards au fost fără îndoială mai rău. Din 15 gerar, singurele două victorii pe oricare le-au câștigat au fost împotriva lui Pistons și Spurs, oricare au în actual o notă combinată de 21-97.

De farmec, gata fiece dintre cele 9 victorii ale Washingtonului a pribeag împotriva unui alimentator de jos. Indiana Pacers, oricare aveau 13-10 la acea sezon, sunt singura echipă câștigătoare pe oricare Wizards au învins-o până actualmente în aiest sezonul alb. Celelalte victorii ale lor sunt intre Grizzlies, Hornets, Trail Blazers, Nets, Hawks, Spurs și Pistons de două ori.

Lucrurile nu vor transforma mai ușor pentru a începe nouar lună, deoarece intaiul intalnire al Washingtonului din mart va baga împotriva lui Los Angeles Clippers. Dar vor poseda șansa de a-și întrerupe seria de înfrângeri weekendul posteritate și mai mult, deoarece au meciuri programate împotriva Hornets, Grizzlies și Rockets într-un termen de 6 zile.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe