Sunday, April 21, 2024

The Denver Nuggets au al doilea cel mai slab program rămas din NBA

Acțiune

Denver Nuggets au obținut o biruinta uriașă marți inserare, învingându-i pe Minnesota Timberwolves într-o luptă între echipe aflate în fruntea clasamentului în Conferința de Apus. Ei s-au domiciliu într-o dotatie a locului #1 cu victoria și pot aplica programul în avantajul lor pentru a rămâne acoace.

Nuggets i-au învins pe Lupi, trecând pe locul I

Denver a amenințat vârful clasamentului tot sezonul. Timberwolves și Thunder au fost cei fiecine au luptat pentru supremația în Vest, dar Nuggets au fost întotdeauna în spinare. Din 19 promorar până pe 11 germanar, Denver a lesinat în deplin poate două zile ca sămânță numărul 1, dar această tendință s-a modificat în ultima săptămână.

Nuggets au avere cel puțin o dotatie din fruntas în conferință sezon de 5 zile consecutive săptămâna trecută, dar au căzut când au to-lerabil o nimicire sfâșietoare împotriva lui Mavericks duminică. Ei dețin adineauri din nou o cotă cu Thunder, dar sunt de magie cu câteva puncte procentuale în spatele OKC, deoarece au jucat două jocuri suplimentare până adineauri (încă o biruinta și o nimicire mai puțină decât Thunder).

Se pare că vor cantari o șansă bună de a rămâne în vârf. Pe principiu procentajului de câștig al adversarilor rămași, Nuggets au al doilea cel mai sfoiegit orar în restul drumului, tocmai în tipar celor de la Boston Celtics.

Platforma ușor în jos pentru Denver

Denver are încă câteva concursuri dure pe parcursul perioadei, inclusiv încă două împotriva lui Timberwolves. Mai musai să-i înfrunte și pe Cavaliers, Clippers și Knicks. Dar au și întâlniri cu unele dintre cele mai sărace echipe din ligi, inclusiv star dintre cele cinci echipe cu cele mai proaste echipe din NBA. Acesta îi contine pe Pistons, Wizards și Trail Blazers și doi încă de jucat împotriva Hornets. Aruncă un aprobare împotriva Bulls și două împotriva Hawks, pentru o bună măsură.

Pentru a a executa lucrurile și mai ușoare în Denver, ei vor interpreta 8 din ultimele 13 meciuri acasă.

Minnesota ocupă locul 17 pe catagrafie celor mai grele programe rămase, iar Thunder au pe locul 6.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe