Thursday, May 23, 2024

Ten Hag recunoaște că Rashford ar putea fi trecut cu vederea ca atacant în favoarea tânărului de 19 ani

Acțiune

Accidentarea lui Rasmus Hojlund a cinstit ușa unui absolvent de academie pentru a-și fabrica debutul în Prim-ministru League.

Red Devils urmează să joace Fulham în Prim-ministru League sâmbătă după-amiază, dar au dement o lovitură amară la începutul săptămânii, după ce Hojlund, aflat în formă, a fost imposibil pentru până la trei săptămâni din provoca unei accidentări musculare.

Pregătit pentru o vrajă pe bariera, absența lui Hojlund va a propune unui alt jucător șansa de a sensibiliza în față și, bland lui Erik Ten Hag, starleta academiei Omari Forson ar a se cuveni fi hercule bland pentru această mestesug.

Omari Forson în acțiune pentru Man United.

Ce a spus Erik Ten Hag din-spre Omari Forson?

„Îl văd la antrenamente cu abilități extrem bune, Omari se descurcă tare. Avem opțiuni pentru a a se interesa acele posturi.” a spus el, după cum este citatie de Fabrizio Romano.

Și continuând să sugereze că Bucalai Rashford ar a se cuveni să nu fie cea mai bună opțiune pentru a interpreta la standing medial, a spus Ten Hag: „Nu este consfintit că Bucalai Rashford musai să joace ca inaintas mijloc.”

Admiterea tactică a olandezului va transmite oblu un imbold adanc pentru Forson, oricare a fost cald promovat la panglica echipă de seniori (The Athletic). Tânărul de 19 ani se mândrește cu un record falnic la standing de tinerime – a insemnare 15 goluri în 36 de meciuri pentru sub 21 de ani.

Și deși eșecul lui Hojlund îi va dezamăgi pe fani, șansa de a a se uita o altă vedetă de tinerime urcând intre rânduri este întotdeauna o priveliște binevenită intre credincioșii din Old Trafford.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe