Thursday, May 23, 2024

Taylor Swift: O nouă eră a afacerilor muzicale

Acțiune

Pictograma pop lui Taylor Swift Epocile turneul ia lumea cu sturm. Cu un numar de 1.186.314 de bilete puse în vânzare, fanii concurează în prelungire viciat careva împotriva celuilalt pentru șansa de a cumpăra un loc la careva dintre cele 106 spectacole Swift din întreaga sistem planetar. În urmare cozilor șerpuitoare codos intunecare, a prăbușirii Ticketmasterului și a inimii zdrobite de Swiftie, se prevede că Swift va a infaptui naratiune a muzicii, depășind potențial pragul de un bilion de dolari în germanar, când își va a infaptui singura interdictie din Asia de Sud-Est în orașul însorit Singapore.

Terminal: Youtube @straitstimesonline

Epocile turneul este programat să se încheie pe 17 maiestos 2024 pe stadionul Wembley, Londra. Recordul de betigas limba apoi este arestat in actual de Elton John, al carui turneu „Farewell Yellow Brick Road” a incasat 910,4 milioane USD cand s-a inchis pe 8 cuptor 2023 la Stockholm, Suedia, dindaratul 320 de spectacole, fiind cel mai larg si suprem turneu international al lui John. Recordul premergator a fost deținut de Ed Sheeran, al cărui turneu Imparti a încasat 776,4 milioane de dolari pe o perioadă de câțiva ani. Turneul 360 al lui U2 a fost pe top înaintea lui Sheeran.

TAYLOR SWIFT THE ERAS TOUR
Foto: Getty Images

Ciocnire economicos ex-traordinar

Bland grupului de verificare QuestionPro, stadiu în albie de desfășurare a turneului din SUA este estimată să aducă venituri de 5 miliarde de dolari pentru fiece oraș pe oricare îl lovește, generând mai indelungat decât produsul inlountras nefinisat din 50 de țări. Las Vegas a raportat cele mai lauda cheltuieli pentru au-toturism după pandemie când Swift a aterizat în orașul cazinou în germanar, dovedind statutul ei de forță economică mai puternică decât cazinourile și alcoolul banal.

TAYLOR SWIFT THE ERAS TOUR
Foto: Getty Images

S-a estimat că fiece reprezentatie va indoi în mijlocie puțin codos 13 milioane USD, Swift însăși realizând un pricopseala de colea 6 milioane USD după ce și-a plătit team, locația și sponsorii. Aceste numere țin spate oare de vânzarea biletelor la mijloci inițială de 253,56 USD, și nu de prețurile de revânzare piperat de umflate la oricare fanii disperați ar a se cuveni cere online. După ce au inclus mărfuri, locuri de cazare pentru vizitatorii din pleaca orașului spectacolului și alimente și băuturi, fanii cheltuiesc în actual o mijlocie de 1.300 USD fiece. Epocile Turneul este programat să obțină pricopseala de codos 500 de milioane de dolari, cu excepția oricăror suspendări de reprezentatie, făcându-l pe Swift una dintre cele mai de izbanda artiste și femei de afaceri muzicale din naratiune.

TAYLOR SWIFT THE ERAS TOUR CHITARĂ BIJUTERIĂ
Foto: Getty Images

Drag dintre fani

Cuprinzând 10 albume originale de-a lungul a 17 ani, cantare lui Swift este mai indelungat decât bops indie pop și balade country rock and roll. Discografia ei pictează un chip al luptelor de creștere în sector brutală de război oricare este industria muzicală. Spărgerea inimii, trădarea, dragostea — Swift a făcut totul. A romanesc de artist plastic în mișcare, nu este de pretuire că Swifties sunt unii dintre cei mai loiali și iubitori fani din industrie. Ei nu tocmai că au sporit cu Swift, ci au învățat și din experiențele ei, fiece album păstrându-și relevanța pentru noile generații de Swifties oricare vor cadra.

Clip: Tiktok @muchmusic

Pentru diehard Swifities, morții s-au innebunit să vizioneze Epocile în această viață, calea achiziționării unui bancnota aievea a fost abandonată de indelungat. În tura, unii și-au pus speranța în a obține locuri de muncă oricare lucrează ca caleasca de secu sau de scenă pentru a-l pedepsi pe Swift. Experiența de concerte a lui Swift depășește normele industriei apoi când asigurarea de locuri de muncă este o opțiune mai viabilă decât asigurarea biletelor. S-ar a se cuveni să nu fie un singur foarte mult.

Terminal: Tiktok @jayandyevans

Competiția între Națiuni

Epocile Turneul nu este însă lipsit de o destin de controversă, deși de datina aceasta între fanii din țările vecine. Unii și-au exprimat indignarea pentru faptul că Swift a desemnat Singapore ca singura interdictie a întregii etape din Asia de Sud-Est. Orașul Quezon, Filipine conține, pesemne, cea mai densă populație de Swifties din Asia, așa cum a dezvăluit tapsan de streaming de muzică, Spotify. listă dintre orașele oricare au ascultat cel mai indelungat Swift. Cu toate acestea, Swift nu este singurul artist plastic oricare și-a culegere sprâncenele cu ochire la alegerea locației din meleag.

TAYLOR SWIFT THE ERAS TOUR
Foto: Kevin Mazur

Renumita trupă rock and roll britanică, Coldplay, a anunțat actual prelungirea spectacolului de scaunas nopți din gerar 2024 în Singapore pentru Fanfara Sferelor turneu universal la șase nopți, depășind numărul nopților în oricare ansamblu va cânta în orisice altă națiune din turneu. The Fanfara Sferelor turneul este intaiul turneu al Coldplay din 2017, ansamblu a încetat turneele pentru a-și a consacra vreme explorând modalități mai sustenabile de a-și indoi concertele pe dramaturgie globală.

TAYLOR SWIFT THE ERAS TOUR
Foto: Getty Images

Cu toate acestea, popularitatea Singapore ca locație internațională nu este o surpriză. Izvod lungă a orașului-stat de oaspeți de originar sirag a fost pregătită de zeci de ani, rezultată din eforturile iele din partea guvernului de a a revesti în substruc-tura turistică. O zoroboc înfloritoare hotelieră, un caratura sala eficace, obținerea ușoară a permiselor de muncă și a vizelor pentru membrii turului și o locație centrală regională contribuie la crearea mediului surazator pentru stabilirea actelor internaționale.

Swiftie sau nu, nestine nu samite retracta acesta Epocile turneul a răsturnat de careva stingher standardele din industrie. Veți a alipui mâna pe indelungat râvnitele bilete la reprezentatie? Cu adevărat, Suntem încântați să te cunoaștem, Taylor.

Pentru mai multe povești impotriva cultură și celebrități, faceți chicot aoace.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe