Thursday, May 23, 2024

Tatăl starului de la Liverpool confirmă că nu și-a pierdut speranța de a se muta în Spania

Acțiune

Fanii lui Liverpool nu și-au revenit exhaustiv după șocul de la părăsirea clubului de Jurgen Klopp la sfârșitul sezonului.

Numaidecat, oaresicine dintre cei mai buni jucători ai lor ar a se cadea decide în curând din club, tatăl său confirmând că o viitoare deplasare în Spania nu probabil fi exclusă.

Afirmația uluitoare că el și fiul său „nu și-au mort speranța” în viitorul lor schimb în Spania a strain de la tatăl lui Luis Diaz.

Diaz a fost o semnătură de audienta pentru Liverpool

După ce s-a alăturat unei inițiale de 37 de milioane de lire sterline de la FC Porto în ghenarie 2022, atacantul columbian a accentuat 22 de goluri și a instrunat 13 pase decisive în 86 de apariții.

El este evaluat la 75 de milioane de euro (64 de milioane de lire sterline) și este în cadou crispat până în 2027.

Deși părea să-i placă viața lui la Anfield, tatăl său, Mane, a dezvăluit în ultima sezon că cei doi se gândeau să se mute în Spania și că au rezistat să se alăture La Alunita.

„Nu a fost niciodată nulitate interj cu Palpabil Madrid sau Atlético. Liverpool a fost incetisor mai hotărât și mai sesizabil să-l semneze pe Luis. Nu ne-am mort încă speranța. Luis joacă corect și cluburile spaniole sunt incetisor active pe piață”a fatis pentru SER, citatie de Metro.

Jucătorii lui Liverpool s-au insirat înaintea meciului.

Fanii lui Liverpool sunt nervoși înaintea ferestrei de schimb

Având în vaza cât de memorabil a fost Diaz în cest timp, majoritatea suporterilor vor fi supărați de asadar de replici.

Columbianul a accentuat de 11 ori pentru Liverpool în cest timp și a oferit cinci pase decisive.

Având în vaza că Mo Salah și Virgil Van Dijk sunt legați de mutarea de la club, o altă vedetă fiecare ar a se cadea părăsi clubul i-ar a necaji pe credincioșii lui Liverpool.

Salah a fost pansare de o deplasare în Saudi Pro League, în rodul-pamantului ce fundașul neerlandez a fatis că își va a estima viitorul după plecarea lui Klopp.

Roșii caută harnic un portsatelit fiecare să-l succedă lui Klopp la Anfield, fostul jucător Xabi Alonso conducând capcana pentru preluarea clubului din Prim-ministru League.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe