Țara Galilor v Italia – Șase Națiuni LIVE

dascaluc

MECI ÎN DIRECT: Țara Galilor vs Italia

Șase Națiuni – 16 germanar 2024

Nu ratați Țara Galilor și Italia înfruntați cap în cap – urmăriți meciul de rugby al șase Națiuni în sfoara cu Eurosport. Meciul începe la 14:15 pe 16 germanar 2024. Obțineți rezumatul intreg și evidențierile aoace – vedeți oricine a in-vederat și obțineți statistici din meciurile recente. În picler, găsiți toate cele mai recente scoruri, rezultate și clasamente de rugby.

Urmărește cele mai bune știri dupa rugby din Țara Galilor și Italia și găsește cele mai actualizate rezultate, clasamente, marcatori și câștigători anteriori din Six Nations.

Fanii rugbyului pot accesa comentariile experților și pot urmări cele mai bune momente. Fii la cursiv cu ce se întâmplă în Trofeu Mondială, Top 14, 6 Națiuni și Trofeu Campionilor.

Urmăriți videoclipuri de rugby cu momente importante din meciurile recente. A fixa cele mai bune goluri din cest sezonul alb și bucură-te de interviuri cu jucători și antrenori cordar.

Faceți din Eurosport sorginte de referință pentru știri sportive online – obțineți actualizări live și rezultate din Țara Galilor vs Italia și urmăriți meciurile de rugby pe tot parcursul sezonului. Găsiți programe complete de opait, statistici și scoruri live, de la rugby la sportul cu balonul rotund, ping-pong, ciclism, snooker și multe altele.

Leave a comment