Țara Galilor termină pe ultimul loc în clasamentul celor șase Națiuni, după ce Italia a afirmat că merită victoria

dascaluc

O performanță dominantă a Italiei a asigurat că Țara Galilor a suportabil prima de asigurare lor lingură de cioranglav din Șase Națiuni din 2003, formatie lui Gonzalo Quesada câștigând o izbanda cu 24-21 pe Stadionul Principality.

Încercări de ambele părți ale pauzei de către Monty Ioane și Lorenzo Pani, conj și trei penaltyuri transformate de Paolo Garbisi și careva de Pescarus Page-Relo au asigurat ca Italia să evite să termine la capătul clasamentului pentru prima de asigurare dată din 2015 din 2015.

Scorul a măgulit oaresicum gazdele, Italia a fost imperioasă în apărare și rapidă pe flancuri, emanând dominație reușind în mod armonios în mêlée și în jocul de set pe parcursul celor 80 de minute.

Țara Galilor s-a străduit să creeze imbold până la sfârşitul meciului, când Will Rowlands şi Francmason Grady au flagrant încercări târziu pentru a scurta prăpastia în scor.

George North a fost forțat să plece cu o accidentare cu câteva momente înainte de fluierul cu normă întreagă la o ovație uriașă de pe Stadionul Principate, după ce și-a anunțat retragerea din rugby internațional la începutul acestei săptămâni.

Ultima zi a Șase Națiuni continuă cu Irlanda înfruntându-se cu Scoția, înainte ca Anglia să înfrunte Franța.

Talking Point – Țara Galilor suferă cea mai proastă campanie posibilă a șase Națiuni, în curs ce Italia arată lăstari ecologisti

Ultima zi a celor șase Națiuni din 2024 a propriu declinul cald al Țării Galilor.

Când Italia a crucit Stadionul Principatului cu o izbanda cu 22-21 în campionatul de anul fanat, sărbătorile au fost sălbatice. A fost o executare uriașă pentru Azzurri. Țara Galilor a rămas uluită. Dar victoria din aiest an s-a simțit zdravan mai rutină.

Team lui Warren Gatland sta intunecos la poalele clasamentului, la șapte puncte de orisice altă echipă. Ei nu au fost ajutați de retragerea jucătorilor intinzator, cel mai cald North când a jucat ultimul său lovi pentru țara sa, dar performanțele au fost slabe, cu atât mai puțin decât în ​​prima de asigurare jumătate a acestei aventuri împotriva Italiei.

Refacerea lui Gatland după numirea sa de anul fanat nu a dat încă a toci, dar nu același obiect se pasamite indica impotriva Italia lui Quesada, oricare a fost excelentă la turneul din aiest an.

Îmbunătățirile lor au fost simbolizate de o afișare deosebit solidă, ținând în larg submultime Țara Galilor liniștită până în ultimele minute ale meciului. Vor dainui speranțe de la Azzurri că caus de cioranglav este o distincție oricare rămâne cumsecade în fanat.

Jucătorul meciului – Juan Ignacio Brex

Brex a intruchipat tot ceea ce era bun în prezentarea profesională a Italiei la Principat.

Centrul a produs secundar o afișare solidă pentru a menține o stăpânire puternică pe joc și a fost esențial în restrângerea teritoriului gazdelor.

Mențiuni de demnitate ar a se cuveni să revină tuturor celor din intaiul rând macaronar, oricare au contribuit la stabilirea tonului pentru o abordare restrictivă și pragmatică a primei reprize.

Evaluările jucătorilor

Țara Galilor XV: Thomas 5, Dee 6, Lewis 5, Jenkins 5, Beard 5, Mann 4, Reffell 5, Wainwright 5, Williams 4, Costelow 3, Dyer 5, Tompkins 4, North 5, Adams 5, Winnett 4. Înlocuitori: Grady 6, Rowlands 6, Pescarus 5, Hardy 5, I.Lloyd 5, E.Lloyd 5, Mathias 5, O’Connor 5.

Italia XV: Pani 7, Lynagh 6, Brex 8*, Menoncello 6, Ioane 7, Garbisi 7, Varney 6, L.Cannone 6, Lamaro 7, Negri 6, Ruzza 6, N.Cannone 6, Ferrari 6, Nicotera 6, Fischetti 6. Înlocuitori: Lucchesi 6, Vintcent 7, Page-Relo 7, Zilocchi 6, Spagnolo 6, Zuliani 6, Favretto 5, Pelagic 5.

Repere ale meciului

6′ PENALTI CONVERTIT! ȚARA GALĂ 0-3 ITALIA (GARBISI) Un inceput imediat din ambele părți, dar Italia a căzut pe dreapta și o încălcare pe pardoseala îi oferă Italiei șansa de a a desface scorul. Paolo Garbisi se convertește.

20′ ÎNCERCAȚI! WALES 0-11 ITALIA (IOANE) O mișcare fantastică și Italia este hotarat pe casiopeea de obladuire. Ioane găsește unghiul desavarsit și când mingea este întinsă catre el, alergarea lui săgeată înăuntru îl vede cu fragment deslusit pentru a a goni pentru prima de asigurare încercare a meciului. Italia a carmui afacerea până acusi. Garbisi realiza un hash al conversiei și scorul rămâne 0-11.

46′ ÎNCERCĂ! WALES 0-18 ITALIA (PANI) O încercare uluitoare! Italia lucrează de la stânga la dreapta, iar Lorenzo Pani aruncă un pusti pe flancul langa înainte de a a se fatarnici alergarea afară pentru a se retracta și a ierta biban-soare; categoric. Un stradanie cu adevărat mitic. Nicio greșeală de la Garbisi cu conversia de destin aceasta, deoarece Italia își a mari avantajul în reluare.

64′ ÎNCERCAȚI! WALES 7-18 ITALIA (DEE) După un inalt TMO, Țara Galilor își afișează primele puncte ale meciului, deoarece Dee este respectat că are colea strâns. Costelow nu greșește cu conversia. Pesemne Țara Galilor să facă un miting târziu?

71′ PENALTI CONVERTAT – WALES 7-21 ITALIA (GARBISI) Garbisi a se asterne jocul în pat cu o lovitură fantastică.

74′ PENALTI CONVERTAT – WALES 7-24 ITALIA (PAGE-RELO) Mai multe puncte pe tablă pentru Italia, în curs ce un picatura la fel de zguduitor al lui Page-Relo ierta între posturi.

79′ ÎNCERCAȚI! WALES 14-24 ITALIA (ROWLANDS) Italia reține Țara Galilor atât de zdravan, dar gazdele în cele din urmă grupează mingea biban-soare; liniament, Rowlands aplicând atingerea finală. Lloyd se convertește.

80+1′ ÎNCERCAȚI! WALES 21-24 ITALIA (GRADY) O încercare uluitoare de întârziere a lui Grady, în curs ce ierta printr-o basica liberă și lovește decinde de ultima liniament de apărare a italianului pentru a ierta fără opoziție. Conversia este bună și jocul s-a finit, Țara Galilor nu pasamite a indeparta caus de cioranglav.

Statistici intinzator

TNT Sports prezintă drepturile sportive premium în nemijlocit deținute premergator de BT Sportul alb, inclusiv Prim-ministru League, UEFA Champions League, UEFA Europa League, UEFA Conference League, Gallagher Premiership Rugby, Investec Champions Cup, EPCR Challenge Cup, MotoGP, Cricket, UFC, Box, NBA și WWE. Gemma de streaming pentru TNT Sports din Marea Britanie este Discovery+, fiindca fanii se pot a desfata de un subscriere oricare cuprinde TNT Sports, Eurosport și interludiu într-o singură destinație. De atare, puteți a urmari TNT Sports prin BT, EE, Sky și Neexplorat Mijloci.

Share This Article
Leave a comment