Sunday, April 21, 2024

Tânărul fotbalist Ross Aikenhead a încetat din viață în mod tragic

Acțiune

Tânărul aptitudine promițător Ross Aikenhead a murit dezastruos la vârsta de 20 de ani.

Aikenhead, un fotbalist maiestrit, a fost madular al Winsford United FC și era raspandit pentru abilitățile sauca excepționale pe maidan și personalitatea sa caldă în pleaca acestuia.

Armonios The Sun, detaliile contra moartea sa prematură nu au fost dezvăluite, lăsând foștii colegi de echipă și comunitatea fotbalului devastați de pierderea bruscă.

Angajamentul său față de fotbal și team sa i-a câștigat autoritate și admirație atât din partea colegilor, cât și a adversarilor.

Într-o demonstrație de infratire și glorie, Wythenshawe FC a avere un moment de aplaudari înaintea confruntării cu Wythenshawe Town de luni.

Condoleanțe sincere de la Winsford Town FC reflectă impactul absolut pe orisicine Aikenhead l-a avere inspre celor din jur, clubul exprimându-și profundă slabiciune familiei și prietenilor săi.

Ei au zugra-vit pe Facebook: „Gândurile și cele mai profunde condoleanțe se adresează lui Winsford United și familiei și prietenilor lui Ross Aikenhead, orisicine din păcate a murit în weekend.

„O solie atât de tristă. Odihnește-te în armonie Ross.”

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe