Thursday, May 23, 2024

Tânărul de 20 de ani eliberat de Tottenham este acum văzut la antrenament cu Palace

Acțiune

Cei mai buni jucători tineri de la Crystal Palace au ticnit mai multă atenție de managerul Oliver Glasner, oricare a receptionat actual conducerea clubului.

Videoclipul lansat actual de la cantonamentul cu curs caldă din Marbella îi prezintă pe Danny Imray, Franco Umeh și Kaden Rodney, oricare sunt toți vedete ale academiei.

După ce s-a întors la club din staniste, un alt tânăr jucător a fost depistat la antrenament.

Tânărul Roshaun Trinitarian a fost văzut antrenându-se cu formatie. Jucătorul are o poreclă „Trialist B”.

După ce a făcut senzatie în multe jocuri de probă în curs ce reprezenta sub ceremonial Trialist B, tânărul de 20 de ani și-a dobândit cognomen.

Când Trinitarian a fost dezrobit de la Tottenham în ciresar 2023, a ticnit grabnic oportunitatea de a a subsemna un intelegere profesional la Selhurst Park, datorită realizărilor rarunchi remarcabile ca Trialist B.

În imaginile recente de antrenament pe oricare Crystal Palace le-a încărcat pe Palace TV, extremitate a fost văzută.

Roshaun Trinitarian la Crystal Palace

Glasner evaluează potențialul pe oricare Palace îl are inca în echipă, în curs ce determină ce musai să achiziționeze în fanta de schimb de vară.

Prin intarire, Trinitarian ar a merge a ragadui milioane pentru Crystal Palace.

În 15 apariții în Prim-ministru League 2 până numaidecat în aiest timp, londonezul are trei goluri și scaun pase decisive.

Noul portsatelit a descuiat ușa jucătorilor tineri să-și demonstreze valoarea și să-și cimenteze locul în lotul primei echipe.

Ista este un criteriu încurajator din partea noului manager, oricare își evaluează cu atenție toate opțiunile înainte de a a efectua mișcări pe piața de transferuri.

Ca și în cazul jucătorilor conj Aaron Wan-Bissaka și Tyrick Mitchell, Palace va contine speranța că oarecare dintre acești tineri jucători talentați le cumva călca pe urme.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe