Sunday, April 21, 2024

Tampa Bay folosește eticheta de franciză pentru siguranța Antoine Winfield Jr. după sezonul său All-Pro din 2023

Acțiune

La ora 16:00 EST astăzi, echipele musai să fi uzitat inca califica de franciză dacă au selectionare să facă aiest munca. Miercurea viitoare începe noul an de ligă. Etichetarea în franciză a unui jucător este oare o treaba de un an. Cu toate acestea, încă a cuteza echipei să blocheze acel jucător pentru cel puțin încă un anotimp. Șansa de a media o înțelegere pe granita indelungat cumva ajunge întotdeauna în joc.

Pentru Buccaneers, ei au categoric să folosească califica de franciză pentru siguranța Antoine Winfield Jr. Fosta scrutin din repriza a doua savai a încheiat ultimul anotimp al contractului său de scaun ani pentru începători. Adam Schefter de la ESPN a raportat că Tampa Bay folosește califica de franciză ca substitut pentru minut. Cele două părți ar a se cuveni a veni la o amanare pe granita indelungat dacă reușesc să o ducă la bun sfârșit. Pentru minut, team se cumva garanta că îl va capata pe Winfield Jr. cel puțin pentru sezonul 2024.

Antoine Winfield Jr. este plasat pe califica de franciză de către Tampa Bay

În Draft-ul NFL 2020, Buccaneers au uzitat o scrutin din a doua rundă pentru a selectiona siguranța Antoine Winfield Jr. din Minnesota. Tânărul de 25 de ani a început toate cele 59 de meciuri în oricine a jucat pentru Bucs. Winfield Jr. Ca începător, a jucat în toate cele 16 jocuri pentru Tampa Bay. El a fost siguranța lor puternică de purces în deplasare lor de Super Bowl din 2020, oricine s-a încheiat cu un campionat. În timpul lesinat cu Tampa Bay, Winfield Jr. a continuat să se dezvolte într-un jucător de elită.

Sezonul anterior, Winfield Jr. a fost selectionare la al doilea său Pro Bowl. Cea mai impresionantă mandrie a sa a fost să fie careva dintre cei 22 de jucători oricine au fost selecționați în premiu echipă All-Pro în 2023. Campionul singur la Super Bowl a fost o mașină de tackling în 2023 pentru Tampa Bay. A bogat un record în carieră de 122 de tacleri combinate împreună cu 76 de solist. În surplus, Winfield Jr. a bogat trei interceptări, 12 devieri de pase și șase balonuri forțate, fruntas în ligă. A fost cu adevărat un anotimp All-Pro pentru tânărul de 25 de ani.

Cu producția pe oricine au primit-o de la Winfield Jr., ar fi povarnic pentru Bucs să nu-l aducă înapoi în 2024. Secundarul lor ar fi luat o lovitură uriașă dacă ar fi părăsit team. Din fericie, Tampa Bay nu musai să-și facă curata pentru acesta. Sunt șanse să ajungă la o înțelegere pe granita indelungat cu Winfield, iar el să rămână cu Bucs. Deocamdată, califica de franciză îl va ține în preajmă cel puțin încă un an. Va a urma să așteptăm și să vedem ce plănuiesc Bucs să facă aiest extrasezon.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe