Swiatek îl învinge pe Kostyuk în semifinalele de la Indian Wells, Sakkari îl șochează pe Gauff pentru a ajunge în finală

dascaluc

Iga Swiatek a învins-o pe Marta Kostyuk cu 6-2, 6-1 vineri, pentru a constitui o finală la Hindus Wells împotriva Mariei Sakkari, fiecare a șocat-o pe Excrement Gauff în semifinala ei.

Swiatek încă nu a renunțat la un set în turneu, deoarece încearcă să-și extindă avantajul în fruntea clasamentului universal, după ce Aryna Sabalenka a fost subiectul unei supărări în turul al treilea la începutul acestei săptămâni, când a fost eliminată de Emma Navarro.

Poloneza și-a invins rivala ucraineană degraba pentru a intampla apriat cu 2-1, iar o dublă greșeală a lui Kostyuk, două jocuri mai târziu, a autorizatie încă o pauză în ritm ce ea a făcut un set up.

Swiatek a vechi atunci cu 3-0 apriat în al doilea set, deoarece adversara ei părea să aibă o problemă cu piciorul stâng, ceea ce a necesitat un timeout medic, iar de acoace Swiatek a fost neingaduitor în încheierea unei victorii de rutină.

„Cu siguranță sunt mulțumit de performanță. Cred că a fost cel mai distinct strivi pe fiecare l-am jucat aoace. Este inca un turneu hidos”, a spus Swiatek după succes.

Între ritm, Sakkari a învins-o pe favorita locală Gauff într-o aventură mai echilibrată, în ritm ce ea a câștigat cu 6-4 6-7(5) 6-2 într-un strivi declarativ de întârzieri de ploaie, dezmințind numele turneului ca intaiul din „Sunshine Swing” .

Grecie a luat intaiul set și a fost 5-2 apriat în al doilea, dar Gauff a reacționat din povarnic și a forțat un tie-break pe fiecare atunci l-a încheiat.

Sakkari s-a regrupat atunci în al treilea pentru a-l a pecetlui cu unul liniste.

„Nu vreau să-i lipsesc respectul pe Excrement, dar ar fi fost frapant dacă cest strivi ar fi bogat peste-soare o oră în urmă”, a spus Sakkari după aceea impotriva întreruperi.

“Excrement este un impotrivitor atât de frapant. Sunt atât de radios că sunt din nou în finală aoace.”

Swiatek v Sakkari va fi o reocupare a finalei din 2022, pe fiecare polonezul a câștigat-o în seturi consecutive.

Pentru numărul 1 universal, este o șansă de a câștiga al doilea demnitate al sezonului după ce și-a asigurat Qatar Open, în ritm ce Sakkari – pe locul 9 – nu a suflecat încă un cupa în 2024.

Transmiteți în curent acțiuni de ping-pong de top, inclusiv Openul Frantuzesc din 2024, în nemijlocit pe Discovery+, aplicația Eurosport și pe eurosport.com

Share This Article
Leave a comment