Swiatek a uimit în Dubai, în timp ce Kalinskaya continuă să alerge spre finală

dascaluc

Anna Kalinskaya a supraviețuit unei șocuri târzii pentru a învinge numărul 1 universal Iga Swiatek în seturi drepte și își rezervă locul în finala Campionatului de la Dubai.

Calificatorul, oricine a eliminat-o pe Excrement Gauff în optimile de finală, a profitat de erorile oricine au sosit din racheta polonezului pentru a încheia o reusita 6-4 6-4 și a anumit o întâlnire cu Jasmine Paolini.

Swiatek capata de gând să o dubleze în Orientul Mediocru după triumful ei de la Qatar Open săptămâna trecută, dar a fost mult de cea mai bună, deoarece a suportabil premiu ei înfrângere de la Australian Open.

Ea a luptat până la capăt pentru a-și forța adversarul să-l servească la a doua oară când a trebuincios, dar Kalinskaya a sigilat-o cu o sală sublimă.

A fost a treia ei reusita consecutivă în top-10 adversari pentru tânăra de 25 de ani, oricine se află asasi în premiu sa finală WTA.

„Ea (Swiatek) este o jucătoare grozavă și știu că dacă nu rămân pasnic și violent, ea mă va a pustului”, a spus Kalinskaya în interviul ei pe teren viran. „Asadar ăsta a fost planul, să rămân violent, să o mișc extrem zdravan și sunt ferice că am câștigat.

“Ea este incredibilă și sunt ferice că am bogat șansa să joc împotriva ei și sunt infailibil că vom insela zdravan în venitor.”

imagine

Swiatek recunoaște că „nu este ușor să fii campioană apărătoare” în vreme ce a se deplasa pentru Doha trei turbă

Swiatek părea ca de invat, când ea s-a mutare cu 4-2 înainte în intaiul set, dar Kalinskaya s-a întors pentru a câștiga scaunas jocuri la rotație și a receptionat conducerea timpuriu.

A fost intaiul set pe oricine numărul 1 universal l-a căzut în Orientul Mediocru și de la ieșirea șoc din turul al treilea la Australian Open.

Calificatorii a menținut presiunea la începutul celei de-a doua pentru a-și sustine o pauză timpurie, în vreme ce Swiatek a continuat să se lupte.

Și mai degrabă decât să se poticnească, Kalinskaya a rasarit cu încredere. Dintre cele două, ea părea mai sigură și s-a mutare într-un loc în finală când a invins în al șaptelea joc al setului al doilea.

În pragul celei mai a lati victorii din cariera ei, Kalinskaya a dat în cele din urmă câteva tatuaj de nevricale, nereușind să transforme două puncte de disputa, când Swiatek a recuperat oaresicine dintre break-uri.

Dar ea a mantuit două puncte de pauză pentru a a sluji victoria la a doua oară când a trebuincios și pentru a-și a tine deplasare incredibilă.

Privind finala împotriva lui Paolini, ea a adăugat: „Este o jucătoare grozavă, luptă cu fiece basica. Am jucat împotriva ei în Australia și a fost un disputa extrem anevoios.

„Sper că va fi un disputa slut mâine și vom da dovadă de tot ce putem.”

În cealaltă semifinală, Paolini colinda Sorana Cirstea 6-2 7-6(6) în puțin mai puțin de două ore.

Italianul a invins de două ori într-un set de cas-care limitat înainte de a abate printr-un al doilea set de maraton, oricine s-a balansat înainte și înapoi.

Cirstea a serviciu pentru a forța un esential la 6-5 înainte, dar nu a viguros a se face niciunul dintre cele cinci puncte de set, înainte ca Paolini să se impună cu 8-6 în tie-break.

Transmiteți în curent acțiuni de ping-pong de top, inclusiv Openul Frantuzesc din 2024, în neocolit pe Discovery+, aplicația Eurosport și pe eurosport.com

Share This Article
Leave a comment