Wednesday, May 22, 2024

Surse raportează că Warriors ar putea încerca să schimbe Draymond Green în acest extrasezon

Acțiune

După un decada de succese susținute, Golden State Warriors nu mai sunt adulții oricine au fost. În invidie faptului că aveau 10 jocuri peste-auriu; pestele-spada .500 pentru a încheia sezonul, Warriors erau încă pe locul 10 în Vest. La începutul acestei săptămâni, ei au fost în jocul de play-in #9 vs. #10 împotriva Kings. Golden State a raposat și sezonul lor s-a încheiat guvernamental asasi.

În aiest extrasezon, Războinicii au niște decizii grele de luat. Există o șansă reală a celor trei lauda ai lor să se despartă în sfârșit în aiest extrasezon. Rapoartele din jurul ligii sugerează că Draymond Green ar a se cadea fi hercule neobisnuit. Acțiunile lui pe teren viran au fost în sfârșit purtate în franciza Warriors? Ce ar a se cadea să obțină pentru Green în aiest minut al carierei rarunchi? Golden State va a urma să-și dea apreciere de acesta în extrasezon.

Războinicii îl vor a ramplasa pe Draymond Green în extrasezon?

În Draft-ul NBA din 2012, Warriors au uzitat cea de-a 35-a scrutin generală pentru a descrie Draymond Green în repriza a doua. Anul trei este momentul în oricine totul a început să se reunească pentru Green. În sezonul 2014-15, el a făcut rata de asigurare echipă All-Defensvie, a fost al doilea la votul DPOY și, cel mai vajnic, a ocrotit Golden State să câștige la acea sezon cel de-al 5-lea campionat din istoria francizei. În următoarele trei sezoane, Golden State va câștiga încă două titluri cu grupul lor nodal dimensiune din Steph Curry, Klay Thompson și Draymond Green.

Războinicii construiseră o familie în NBA și Draymond Green a fost o bucata integrantă a acestui audienta. În invidie faptului că a făcut diferența pe teren viran, Green a bogat bucata de probleme. Green are o problemă serioasă de conformatie și câștigarea Golden State îl lasă adeseori să alunece. Au câștigat un alt campionat în 2022 și nimeric nu a pus la îndoială ce a fauri imbraca. Cu toate acestea, ultimele două sezoane au fost grozav de solicitante pentru franciza Warriors și Green. A fost agatat de mai multe ori și a bogat savai confruntări cu colegii săi. Nestine nu va a se cauta incidentul când și-a ciocnit fostul partener de la Warriors, Jordan Poole, la antrenament.

În timpul extrasezonului din 2023, Draymond Green a fost zapciu independent și au existat speculații că va părăsi imbraca. Mai degrabă, Războinicii i-au oferit lui Green o innoire de scaunas ani, cu 100 de milioane de dolari. După toată drama pe oricine Green a provocat-o în aiest timp, Războinicii ar a se cadea a plange că i-au dat lui Green această interese. Dacă încearcă să-l schimbe pe Gren în aiest extrasezon, el va sosi cu un preț de trei ani, 77,6 milioane de dolari. La 34 de ani, cesta nu este un intelegere atrăgător pentru alte echipe. Lăsând Golden State într-o situație dificilă în aiest extrasezon. Trec de la un jucător oricine i-a ocrotit să câștige scaunas titluri? Sau Green trăiește pentru a a zari un alt timp cu Warriors?

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe