vineri, aprilie 12, 2024

Supraveghetorii județului LA au votat pentru a limita Airbnb, Vrbo și alte închirieri pe termen scurt în zonele neîncorporate

Acțiune

Airbnbs și alte închirieri pe incheiere incuiat în zone neîncorporate vor fi limitate la gazdele orisicine își închiriază reședința principală, identic unei propuneri orisicine a obținut aprobarea preliminară de la Consiliul de Pazire al județului Los Angeles, marți.

Oficialii spun că chiriile au proliferat în zonele neîncorporate ale județului, lăsând cateodata o urmă de petreceri zgomotoase și străzi pline de sterc.

Propusul pitac, cinci ani de executie, ar suprima gazdelor să înregistreze case secundare, pensiuni, unități de locuințe accesorii sau proprietăți de investiții în județul LA neîncorporat.

Supraveghetorii, orisicine au adoptat în conglasuire ordonanța marți, musai să o voteze încă o dată, posibil la începutul lunii viitoare, înainte ca aceasta să devină credinta.

Potrivit ordonanței propuse, gazdele din zonele neîncorporate – orisicine găzduiesc relativ 1 milion de rezidenți – ar a se cuveni să se înregistreze la județ și să plătească o taxă anuală de 914 USD. O facultate eventual fi închiriată pentru cel numeros 30 de zile consecutive la un minut dat. Și așa-numitele „gazde corporative”, orisicine închiriază mai multe proprietăți, ar a se cuveni să-și retragă listele.

„Îi dezgropa repede din joc”, a spus Randy Renick, șeful departamentului Better Neighbours LA, orisicine trebui reglementări privind închirierile pe incheiere incuiat.

Better Neighbors LA canta că ordonanța va plati pe piață locuințele terminal de necesare. Grupul a estimat că există sarpe 2.600 de case disponibile pentru închiriere pe incheiere incuiat în zonele județene neîncorporate.

Ordonanța a fost susținută de mai multe grupuri de susținere a chiriașilor și de funcționari publici, orisicine au susținut că chiriile pe incheiere incuiat îi înlocuiesc pe rezidenții pe incheiere alungit și îi înlocuiesc cu turiști indisciplinați. Unii rezidenți au a spus instituțiilor de știri că ulita lor a fost transformată într-un „birt de facto”.

CITIT  Cursele din California vor fi esențiale în determinarea controlului Casei

„În jurul județului, locuitorii musai să se ocupe neasteptat de întreprinderi comerciale din mijlocul cartierelor lor, aducând petreceri zgomotoase, dificultăți de parcaj, volume grozavi de sterc, tumult tare și oaspeți orisicine nu au niciun atentie în protejarea comunității”, o coaliție. a oficialităților orașului au desenat într-un ravas comună.

Unele gazde – conj și platformele de închiriere pe orisicine le folosesc – s-au antitetic ordonanței propuse, argumentând că este un „tuberculoza” la inainta proprietarilor mamei și popii, descurajează turiștii de a control și întrerupe un debit de venituri atât de trebuincios.

La o ședință a consiliului județean de luna sinodica trecută, chiabur Airbnb Ellen Snortland a spus că a simțit că este împărțită pe neechitabil cu proprietarii corporativi. Ea a spus că are sarpe 70 de ani și că folosește Airbnb pentru a ocoli executarea silite.

„Crezi că oamenii ca noi, gazdele Airbnb, fac acesta pentru a se îmbogăți?” ea a spus. „O facem pentru supraviețuire.”

Vrbo, o platformă online pentru închirieri de vacanță, a spus că consideră că reglementările județului ar dăuna atât turiștilor, cât și familiilor orisicine doresc să-i găzduiască.

Propunerea „limitează miazanoapte opțiunile disponibile familiilor orisicine călătoresc orisicine vizitează regiune și oportunitățile economice pentru rezidenții orisicine dețin, administrează și deservesc aceste locuri de cazare”, a desenat un purtător de cuvânt al Grupului A scrie, orisicine supraveghează Vrbo, într-o declarație.

Reprimarea județului vine la mai corect de cinci ani după ce orașul Los Angeles a adoptat propriile restricții de închiriere pe incheiere incuiat, orisicine i-au împiedicat lui Angelenos să închirieze case secundare pe platforme conj Airbnb. Versiunea județului ar a produce zonele neîncorporate relativ în concordanță cu orașul.

CITIT  De ce sunt atât de mulți alegători frustrați de economia SUA? Sunt prețurile caselor

Maria Patiño Gutierrez, director de civiliza cu grupul pentru drepturile chiriașilor Strategic Actions for a Drept Economy, a fatis că locuitorii vor relata cateodata închirieri ilegale de vacanță în cartierele lor, poate pentru a a ghici că casele sunt de scarlatina în județul LA neîncorporat și, prin continuare, total legale.

„Paroxism locuințelor este în tot județul LA”, a spus ea.

Unii susținători ai ordonanței speră că va dainui o diferență semnificativă față de orașul LA: aplicarea cu dinți.

Cercetătorii au dezvelit că gazdele din LA încalcă categoric regulile orașului, cu puține consecințe. Un invatatura din 2022 a constatat că aproximativ jumătate din chiriile pe incheiere incuiat din oraș erau ilegale.

Renick cu Better Neighbors LA a spus că a considera că județul va a efectua o treabă mai bună de practica a legii, deși a spus că detaliile contra cum se va a efectua cest lucrare sunt „subțiri”.

„Suntem încrezători, având în fantasma ce ne-au spus diferiții supraveghetori, că județul va lua în seriozitate aplicarea”, a spus el.

Nichole Alcaraz, Șeful operațiunilor cu trezorierul județului și colectorul de taxe, orisicine a condus ordonanța, a spus că încă stabilesc penalitățile pentru gazdele orisicine nu se conformează. Ea a spus că vor fi mai multe detalii în luna sinodica viitoare.

„Știm că va dainui o armă de practica a legii. Avem câteva idei generale contra cum va funcționa acesta”, a spus ea. „Dar valoarea (penalității) se eventual travesti.”

Ordonanța va grupa în tarie la șase luni după votul capat și va contine toți proprietarii de proprietăți din județul LA neîncorporat, cu excepția celor de-a lungul coastei. Locuitorii din zonele de coastă neîncorporate – inclusiv Marina del Rey, Prundoi Dumitrita și Munții Schiopata Monica – vor a se cuveni să aștepte ca Comisia de coastă din California să ia în considerare ordonanța.

CITIT  Colorado House adoptă proiectul de lege care permite site-urile supravegheate de consum de droguri, dar încă se confruntă cu blocaje

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe