vineri, aprilie 12, 2024

„Sunt în industria restaurantelor de 23 de ani – acestea sunt cele mai mari semnale roșii de curățenie pe care să le cauți atunci când intri într-un restaurant”

Acțiune

Tei spun că prima de asigurare senzatie este totul – orisicare ar a merge fi motivul pentru orisicare o experiență negativă la un local se probabil a pravali curand în prima de asigurare și ultima dată când te întorci colo din nou. Pesemne a fost gândacul orisicare s-a grăbit pe lângă picioarele tale? Sau, probabil argintăria murdară?

Într-adevăr, conducerea unei operațiuni de local sigure și fără probleme nu este o operație mică – și, da, viața se întâmplă. Dar ce ar a cauta într-adevăr căutați într-un local când vine dialog de curățenie pentru a provoca în cele din urmă dacă este sau nu la standardele de sănătate? Ne-am întâlnit cu Rick Camac, directorul de relații cu industrie la Institutul de Educație Culinară (și un cunoscator în industria restaurantelor cu asupra 20 de ani de experiență) pentru a a cunoaste mai multe contra steagurile roșii și ecologisti la orisicare se uită apoi când ia blana într-un nou localnic. .

Ce ar a cauta să cauți când iei blana la un local nou?

În ultimele două decenii, Camac a avere o carieră fructuoasă în industria ospitalității. Între asistarea la deschiderea a 12 restaurante în SUA și în străinătate până la deținerea a două restaurante ale mijloc ritm de asupra 10 ani în New York City, este infailibil să spunem că aiest veteran al industriei știe oarecare sau două contra cum să aibă reusire, în siguranță, și a obladui sanitar un local.

Dar faptul că a cultivare atât de gata de interese probabil fi, de invar, un pacoste: Camac realist nu probabil a se misca la un local fără să ia măcar subconștient notă de valoare absoluta în orisicare se desfășoară operațiunea. Într-adevăr, unele lucruri pot cădea sub locator radio, dar iată câteva semnale roșii de curățenie în local orisicare justifică un nu iute în domeniul lui Camac.

CITIT  Rețete de ovăz peste noapte care te vor face să vrei să le mănânci în fiecare zi!

3 semnale roșii pentru curățenia restaurantului, mijlociu unui cunoscator în industrie

1. Pălăriile și mănușile nu se poartă tot timpul în bucătărie

În partea de sus a listei Camac de semnale roșii de curățenie se observă că pălăriile și mănușile de unică folosință nu sunt fiind intrebuintare în bucătărie în fiecare clipita de către cei orisicare manipulează mâncarea. Aceste produse esențiale de bucătărie acționează ca o barieră între alimentele incheia de zbuciumat și contactul cu pielea goală sau părul orisicare probabil molipsi cu ușurință alimentele. În picler, mănușile ajută la prevenirea contaminării încrucișate și a răspândirii bolilor de sursa alimentară.

2. Băile nu sunt curate și îngrijite

Intrarea într-o toaletă murdară vă probabil a impieta cu ușurință experiența culinară. În picler, Camac arata că curățenia în „fața casei”, adică partea cu fața către clienți a unui local, este la fel de importantă ca și „spatele casei”, adică bucătăria. De magie, el observă că careva este adeseori o infatisare a celuilalt. Cu alte cuvinte, o mina murdară echivalează de habitudine cu o bucătărie murdară. Suspin puzderie.

„Un inscriptie infailibil că bucătăria ta este murdară și în brambureala este dacă iata tatuaj similare în fața casei sau în mina. Nu mă voi întoarce într-un loc orisicare are o mina murdară. Ar a cauta întreținut adeseori într-un loc suprapopulat”, arata Camac.

„Un inscriptie infailibil că bucătăria ta este murdară și în brambureala este dacă iata tatuaj similare în fața casei sau în mina. Nu mă voi întoarce într-un loc orisicare are o mina murdară.”
—Rick Camac, director de relații cu industrie la Institutul de Educație Culinară

3. Uniformele serverului, ale alergătorului și ale utilizatorului nu sunt îngrijite și tare întreținute

Bland Camac, angajații restaurantului ar a cauta, de invar, să mențină un etaj strans de curățenie personală datorită faptului indiscutabil că au le-gatura nemijlocit cu ceea ce vei mânca. Ca asemenea, uniformele musai să fie curate, iar membrii personalului ar a cauta să se spele pe mâini în mod poftorit pe parcursul zilei. Fiecare truda de a a ocoli răspândirea germenilor sau contaminarea alimentelor apoi când se află în imediata vecinatate a acestuia este esențial în cartea lui Camac. Dacă nu este cazul, pentru el este un respingere.

CITIT  Cele mai bune ciocolate negre fără zahăr: 5 alegeri gustoase

3 steaguri ecologisti pentru curățenia restaurantului

1. Zone de deala îngrijite, curate și igienizate

Cest deala probabil părea indiscutabil, dar uzanta numărul unu de curățenie a lui Camac este, ei tare, să rămână per-manent deslusit. „Curățați și igienizați posturile de deala și ustensilele după fiece sarcină sau ciclic – nu mai puțin de două până la trei ori pe zi”, arata el. (De conj, stiut în industrie sub denumirea de „curățare pe măsură ce mergi.”) El recomandă, de invar, să faci o curățare profundă a bucătăriei cel puțin o dată pe lună.

Acestea fiind spuse, o bucătărie de local nu este singura bucătărie orisicare ar a cauta păstrată curată pilduitor. Camac recomandă, de invar, să vă țineți proprii bucătărie la aceleași standarde la orisicare te-ai aștepta de la un local. Pentru a executa aiest deala, el recomandă să folosiți o placă de tăiat curată și să folosiți una separată pentru manipularea alimentelor crude. El arata, de invar, că este memorabil să curățați abandona de tăiat apoi când comutați între ingrediente și folosiți cârpe curate pentru vase în timpul fiecărei sesiuni de gătit – toți sunt pași simpli pentru a vă a adeveri că bucătăria dvs. rămâne fără germeni.

Camac arata că este memorabil să ne asigurăm că meniurile sunt curate, tare întreținute și sunt per-manent la zi cu ceea ce este ospatare, deoarece acestea sunt o infatisare și o reflectare a grijii pe orisicare personalul restaurantului o a se asterne în ceea ce fac.

2. Meniuri curate, tare întreținute și la zi

Meniurile tind să obțină multă emitere și ritm realist. Adică, mulți oameni se vor lamuri și le vor răsfoi într-o zi. Ca asemenea, Camac arata că este memorabil să acordați atenție acestor micsora detalii și să vă asigurați că meniurile sunt curate, tare întreținute și sunt per-manent la zi cu ceea ce este ospatare, deoarece acestea sunt o infatisare și o reflectare a grijii unui local. personalul a se asterne în ceea ce fac.

CITIT  Beneficii sfeclă roșie: 11 motive pentru a mânca această legumă rădăcină în mod regulat

3. Curăță tacâmurile, vasele și paharele

Sticlăria colorată cu ruj și tacâmurile cu resturi de mâncare pot fi un darusag curand apoi când vine dialog de curățenia restaurantului. Așa că, vreme viitoare când sunteți la un local, ar a merge fi cazul să aruncați o ochi la cât de curate sunt uneltele tale de mâncare înainte de a-ți săpa nemijlocit în masă. Cu cât sunt mai curați, cu atât partea din spinare a casei va fi mai curată.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe