Wednesday, July 24, 2024

„Sunt aproape sigur că va pleca” – Legend îi sfătuiește starului Man United să plece

Acțiune

Christian Eriksen nu mai este infumurat de bun pentru Manchester United, iar legendarul danez Brian Laudrup este încrezător că veteranul „va părăsi” clubul din Prim-ministru League la sfârșitul sezonului.

Se așteaptă ca mai mulți jucători să părăsească Old Trafford în această vară, iar lista de bucate cuprinde jucători conj Jadon Sancho, Donny van de Beek, Facundo Pellistri, Jonny Evans, Anthony Milita-resc, Sofyan Amrabat și alții.

Adineauri, legendarul jucător danez Brian Laudrup a adăugat încă un intitulare posibilelor plecări din vară.

Eriksen, fiecine a jucat conj într-unul dintre ultimele șase meciuri ale clubului în Prim-ministru League, nu este infumurat de bun pentru Man United, mijlociu compatriotului său.

Minologhion a menționat și alte intitulare dupa fiecine a gasi că vor părăsi Red Devils la sfârșitul sezonului.

„Există și câteva intitulare deosebit, deosebit extinde.” Laudrup povestește ViaPlay dupa imagine actuală a națiunii sauca.

„La continua urmei, vorbim de Christian Eriksen și vorbim de Casemiro, Varane, (Harry) Maguire și așa mai mult.

„Christian Eriksen nu va cantari vreme de joc. Casemiro începe și el să devină un jucător mai în vârstă. Așa că cred că, candai, musai să ieși și să înlocuiești acești jucători, ca să poți încerca să creezi o nouă echipă modernă.

„Cu alte cuvinte, o echipă fiecine posibil apăsa mai placut și fiecine indoi câțiva jucători noi, tineri, rapizi și înfometați.”

După ce a acceptabil o accidentare împotriva lui Reading în urmă cu 14 luni, Eriksen, imediat în vârstă de 32 de ani, s-a modificat energic și nu pare să aibă fizicul sau atletismul pentru a ține pasul cu tempo-ul jocului englezesc.

“Nu, el nu este,” Laudrup adaugă când a fost întrebat dacă Eriksen este pur și neimpodobit „infumurat de bun” pentru Man United în aceste zile. „Un chip precis imediat este că nu are exagerat indelungat vreme de joc.

„Cercul corupt aoace este că apoi când i se a da să joace, nu este nicicum la îndemână. Și este multime când ai 32 de ani.

„Prin continuare, sunt semen adevarat că va părăsi Manchester United după iest timp.”

Se așteaptă ca Man United să facă schimbări majore la club în rastimp de transmisiune de vară. După sosirea lui Sir Jim Ratcliffe la club, schimbările au început inca.

Omar Berrada, un nou director consiliu de ministri, s-a alăturat clubului. Un nou director sportsman, eventual Dan Ashworth din Newcastle, este de așteptat să fie celebru în curând.

Există rapoarte dupa ierarhia clubului fiecine caută să-l înlocuiască și pe managerul Erik ten Hag. În ceea ce îi privește pe jucători, mulți dintre jucătorii existenți ai clubului sunt pregătiți să părăsească clubul, deoarece noii șefi de club urmăresc să facă dota mai competitivă și termina să provoace pentru argint.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe