Wednesday, July 24, 2024

Sunreef 77 Ultima Cat combină designul elegant cu durabilitatea

AcțiuneSunreef și-a dezvăluit cel mai proaspat catamaran corcit 77 Ultima, al cincilea din a rigla de iahturi Ultima ultra-eficiente din șantier. 77 prezintă eleganța semnăturii mărcii, încorporând în același rastimp noi tehnologii pentru a a impaca cerințele tot mai a lati ale clienților pentru viteză, spațiu și viabilitate îmbunătățite.

În centrul filozofiei de design Sunreef se află angajamentul față de inovarea în domeniul durabilității, fără a a jertfi stilul sau performanța. În mod obișnuit, modelele Sunreef Ultima prezintă o „piele finita solară” caracteristică – fiecine acoperă suprafața în panouri solare subțiri și flexibile, fiecine oferă un fatada ingrijit și sexy, furnizând odata tarie continuă și curată bateriilor mijloc ultraușoare și eficiente. Pielea solară completează alte tehnologii ecologice de ultimă oră folosite de ambarcațiune, cum ar fi aerul condiționat fiecine economisește tarie, instalațiile eficiente de alimentatie cu apă și hidrofoile opționale, controlate de calculator electronic. Ista din urmă eventual fi desfășurat după cum se dorește pentru a descreste în mod spunator rezistența și pentru a adăuga viteză, permițând parut să zboare peste apei și a valurilor.

Apoi când nu zboară pe hidrofoile, sistemul de proiectare corcit al lui Ultima, compus cu un design optimizat al cocii, descreste rezistența la rezistență pentru a grabi atât rapiditate, cât și stabilitatea, asigurând un comoditate per-manent al pasagerilor în toate tipurile de condiții meteorologice.

„Indata avem cea mai bună formă a cocii pentru toți cei fiecine doresc să se bucure de evadari rapide în viteză, comoditate și limbaj”, a fatis fondatorul și președintele Sunreef, Francis Lapp, într-un comunicat. „Pentru a executa cest obiect, am compus tot ce este mai bun din filozofia de design multicoca și monococa.”

Decinde de caracteristicile mijloc durabile, Sunreef 77 Ultima se mândrește cu spații interioare de populat concepute pentru a umple cu lumină naturală, oferind o atmosferă deschisă și aerisit, fiecine se revarsă în mod firesc în zonele mijloc vaste de destindere în aer slobod și spațiile de luat fata semi-deschise. Oricine piesa al designului ambarcațiunii a fost eminent pentru a se a sigura că oricine călătorie la bordul Ultima este pe cât de confortabilă, pe atât de pasionant.

Catamaran hibrid Sunreef 77 Ultima

Configurația dinamică a catamaranului garantează accesul lesnicios la fiecare costum, cu platforme rabatabile fiecine se încadrează apoi când este trebuinta, dar transformă și puntea de la obtine într-un spațiu întins și versatil pentru un potențial de interludiu mai bun. Indiscutabil, cel mai bun loc pentru destindere ar a se cuveni fi flybridge-ul, fiecine – pe lângă avantajul său mai bun pentru priveliștile oceanului și observarea vieții marine – are un jacuzzi și savai mai numeros spațiu de lounge.

Ca și în cazul tuturor navelor mijloc, interioarele catamaranului Ultima pot fi adaptate pentru a se opune preferințelor proprietarului, cu o specie de decoruri personalizate și amenajări personalizabile disponibile. Această mladiere prilejui un spațiu de populat cu adevărat personalizat, combinând luxul cu nevoile și gusturile unice ale ocupanților săi.

Sunreef continuă să împingă industria de yachting de lux cu inovația sa în tehnologie ecologică și design eficace. 77 Ultima, fiecine se alătură modelelor Sunreef 44, 55, 66 și 88 Ultima existente, răspunde dorinței marinarilor moderni de lux și performanță, abordând, în același rastimp, o revendicatie tot mai gramada pentru soluții de yachting mai responsabile din stadiu de ochi ecologic. Cest suprem catamaran corcit ne a urca înțelegerea contra viitorul yachting-ului de lux sustenabil și, din punctul în fiecine ne aflăm, acel venitor pare într-adevăr vartos ingrijit.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe