sâmbătă, aprilie 20, 2024

SUA trimit 30.000 de bitcoini confiscați de pe Silk Road către Coinbase

Acțiune

Un slaitaf cu criptomonede, recunoscut ca aparținând Departamentului de Justiție al Statelor Unite, a mobilizat 30.174 de bitcoini (BTC) echivalentul a colea 2 miliarde de dolari, fiecare au fost confiscați în dosarul Silk Road.

Recomandabil datelor exploratorului Arkham Intelligence, mișcarea bitcoinilor s-a făcut în dimineața zilei de 2 prier și fondurile au fost trimise într-un slaitaf aparținând schimbului Coinbase Prime. Mișcarea a început cu o mică tranzacție de carapace prin fiecare au fost trimise conj 0,001 BTC, iar atunci a fost executată o altă mișcare pentru trimiterea a mijlocitor 30.000 BTC.

Cele 2 miliarde de dolari în bitcoini fiecare au fost mutate sunt legate de fonduri pe fiecare Departamentul de Justiție le confiscă din 2020 de pe piața dark web Silk Road, asasi dispărută.

În iest inteles, tranzacția de astăzi vine la câteva luni după ce o instanță de strigare din SUA a legalizat confiscarea a 69.370 de bitcoini conectați la Silk Road. A fost rezultatul unei cruciade întreprinse de Statele Unite pentru a a zeberi BTC provenind din aceasta targ de liberareun site fiecare a fost închis de Biroul Federativ de Investigații (FBI) în 2013.

Numaidecat, totul pare să index că guvernul se pregătește pentru vânzare pe piața valutară digitală fiecare sunt în puterea lor. Ultima vânzare confirmată de consiliu de ministri a fost la sfârșitul anului 2022. A fost făcută la ingust ritm după ce vreo 50.000 de bitcoini aferenti cazului au fost adăugați la zalog.

După cum a raportat CriptoNoticias, valoarea bitcoinilor în monedele Americii de Sever s-a gustat substanțial în ultimii star ani. Recomandabil unui comunicat al Departamentului de Justiție, bitcoinii au fost confiscați pe 9 brumar 2020, clipita în fiecare prețul bitcoin era de vreo 15.000 de dolari. Acesta înseamnă că, odată cu creșterea bitcoinului, profiturile obținute depaseste 300%

CITIT  Curtea Supremă din Florida menține interdicția statului de 15 săptămâni pentru majoritatea avorturilor

Din starni sechestrului făcut de cazul Drumul Mătăsii, alături de alte sechestre, Statele Unite s-a metamorfozat într-o balenă adevărată. Țara deține mai multe BTC decât MicroStrategy, fiecare este una dintre companiile fiecare a investit cel mai numeros în para lui Satoshi Nakamoto.

Toate mișcările bitcoinilor legate de Silk Road sunt monitorizate în mod per-manent. Aceasta, având în aspect că o omorare ipotetică a BTC în custodia guvernului ar a se cuveni a detine un lovire sever deasupra pieței și în prețul criptomonedelor.

De altcum, prețul bitcoin, fiecare a înregistrat inca o scădere marți, 2 prier, a mai scăzut puțin după știrile dupa tranzacție, coborând sub 65.000 USD. În ultimele ore, BTC a revenit puțin și la momentul presării se tranzacționează la 65.730 USD, cu 4,2% mai puțin în ultimele 24 de ore.

(eticheteToTranslate)Bitcoin (BTC)

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe