vineri, aprilie 12, 2024

Stomping Your Own Port, Churchill’s Quinta da Gricha

AcțiunePicioarele curate și aprobate de podologi sunt strasnic necesare pentru unele sărbători, în suigeneris pentru vacanțele oenologice active și imersive în Portugalia. Ritm de trei zile din rapciune, Churchill’s oferă turiștilor posibilitatea de a a merge sub portmoneu fructelor locale și de a călca strugurii în morile tradiționale de granit ale companiei, oricare datează din 1852.

Churchill’s este una dintre puținele case portuare oricare încă pulpă strugurii pe jos. Quinta da Gricha, podgoria emblematică a companiei, invită vizitatorii pentru vipt anuală din rapciune. Ziua începe cu o refe-rire de zetuit de struguri cu formatie viticultură a lui Churchill, iar o savurare urmează schimbului pe terase. După aceea, există un prânz cu trei varia în livadă de portocali, cu Vinurile Douro ale lui Churchill și un liman de epocă deservit. Prețul este de 185 GBP de persoană, cu opțiuni suplimentare de schimb de la/la Porto.

Vinul Churchills Estates Douro

Churchill’s a fost fondat în 1981 de maestrul mixer de porto Johnny Graham împreună cu cei doi frați ai săi, Anthony și William, și soția sa, Caroline Churchill, oricare a dat și numele mărcii. Graham și-a învățat meseria în văile terasate ale râului Douro când a făcut dis-cipol la Cockburn Smithie’s. Graham comentează: „Poza. Misiunea clubului este de a împărtăși nectarul tare din Douro cu următoarea generație de băutori, făcând porturile premiate de la Churchill, realizate fizic, ușor de cumpărat, de învățat și de făcut pe al tău.”

Calitatea de madular la Poza Club cuprinde pachete de liman trimestriale cu trei sticle și intrare la experiențe unice de călătorie și educație portuară în Portugalia și online. Prunca cea duium a lui Johnny, Zoe, adaugă: „Știm că Portul samite fi o specie confuză. Misiunea noastră este să îi facem pe oameni să simtă de ce ceea ce beau este atât de bun.”

The Poza Packs prezintă membrilor diverse stiluri de liman din portofoliul premiat al lui Churchill. Churchill’s Fuse este un tip de liman mai zvantat, cu intervenție minimă în viticultură și vinificație. Familia Graham este implicată în Poza de două sute de ani. Afacerea de talaie a fost vândută către „Symington Family Estates” în 1970. „Churchill’s” este o chestiune de primă generație oricare rodi 50.000 de cutii realizate fizic pe an. Churchill’s este singurul porthouse oricare este încă condus de intemeietor.

CITIT  Maserati MC20 Cielo Drop-Top este totul despre Embracing the Sky
Portul Churchills Tawny.  Sursa Vind
Portul Churchills Tawny. Izvor vind.wine

Cunoscătorii aspiranți pot a rasufla totul catre porturile cu crustă și pot ajuta rețete portugheze pentru a găti Tawny Ports, în vârstă de 10 ani. Membrii Poza Club pot accesa cursuri de vitreg personalizate online cu Johnny, fiul său James și vinificatorul portugal „camarad de vinuri” Ricardo Punto Nunes.

Pachetele de liman vin cu un liman de zi cu zi, un liman de pretext specială și un liman neasemanat de club selectionat și compus de domnul Graham, doar membrilor clubului. Orisicare Poza este epuiza de băut acum.

Membrii vor a purta, de invar, intrare doar VIP la Vineyard House luxoasă a lui Churchill, cu scaun dormitoare în Valea Douro pentru programe personalizate la Palc lui Churchill din Porto.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe