Thursday, May 23, 2024

Știri despre transferuri: Toney Man United, Isak Arsenal, Inacio Liverpool, Gavi PSG și multe altele

Acțiune

Cest pont a fost publicat inițial pe Daily Briefing, un slujba de subscriere. Dacă doriți să primiți coloanele de schimb exclusive ale lui Ben Jacobs prin e-mail înainte de periodic pe caughtoffside.com, vă rugăm să vă înscrieți la slujba aoace: thedailybriefing.io.

Ruben Amorim a lamurit asasi că nu a bogat încă un interviu oficialitati pentru a-l înlocui pe Jurgen Klopp. Și am înțeles că mijlocul până la sfârșitul lunii prier a fost întotdeauna rastimp pe cine Liverpool a plănuit să înceapă interviurile. Totuși, musai să fie flexibili, deoarece musai să respecte disponibilitatea candidaților într-o etapă atât de crucială a sezonului.

Amorim va a dobandi fatal un interviu, nu există colea nicio îndoială în cest continut, dar la fel vor a dobandi și alți manageri. Liverpool, ca întotdeauna, are un opinie și nu va grăbi nulitate sau nu va culca toate speranțele într-un retras concurent. Numai că nu așa funcționează. Căutarea lor va fi discretă și minuțioasă. Valoare absoluta în cine efectuează aceste tipuri de chiverniseala și numiri în sportul rege este un valoare pentru club.

Indiscutabil, dacă vor a rezolva Amorim, și bineînțeles că este praci practicabil, vor consta legături cu Goncalo Inacio.

Liverpool caută un fundaș nodal, dar încă nu există nulitate în legăturile Inacio. Liverpool l-a cercetat în mod salbatic pe Ignacio ca fatalitate a diligenței normale, dar acesta nu este cu adevărat un dovada dacă se vor a stramuta. Manchester United este în aceeași barcă.

De asemanator, semnificatie că dacă Viktor Gyokeres este vândut și Sporting îl distruge pe Amorim, clubul portugal nu va cantari tabiet să negocieze pentru Inacio, ceea ce înseamnă că orisice petitor va a urma să-și plătească prevedere de liberare de 60 de milioane de euro.

Nu există nicio garanție că Ivan Toney pleacă de la Brentford în această vară. El ar a se cadea aștepta în mod verosimil până în 2025 și atunci să fie neocupat ca agent sanitar volnic.

Lucru în această vară pentru mulți pretendenți este combinația dintre onorariul și salariul așteptat al lui Toney, cine se înțelege a fi în jur de 250.000 de lire sterline pe săptămână. Cest număr este și motivul pentru cine Brentford nu este colea de o extensie.

Toney încă își păstrează opțiunile deschise. Nu cred că se va alătura nici la Spatarie, nici la Chelsea. Ambele au alte opțiuni mai sus pe ; lista de mancare lor de posibilități, cel puțin pentru această vară. Manchester United ar a se cadea fi încă oaresicine de urmărit, mai selectionat dacă prețul trebuincios scade.

Nu știu că Brentford ar fi dispus să accepte 30-40 de milioane de lire sterline, în minune unor rapoarte. Tot ma astept ca pretul sa fie departe mai puzderie.

Transferul lui Ivan Toney la Manchester United pe cărți?

Thomas Frank a bagatelizat și ideea unei vânzări la preț limitat. „În mod firesc, nu intru în aceste etichete de preț, dar aș executa că (30-40 de milioane de lire sterline) este praci neoriginal pentru un marcher de 20 de goluri în Prim-ministru League”, a spus Frank, cine la începutul sezonului a dezvăluit că a considera că Toney este în nivel de 100 de milioane de lire sterline.

Va fi praci surprinzător dacă Toney este vândut pentru o taxă de ghelir, iar dacă este selectionat pentru Euro 2024, apoi valoarea lui de vară și numărul de pretendenți cine îl consideră, vor crește și mai departe.

Alexander Isak are un panc senzațional. El este în amestecul pentru a câștiga Gheta de Aur a Prim-ministru League, după ce a timbrat 17 goluri în cest panc. El este la abia trei în spatele actualilor marcatori de top Erling Haaland și Cole Palmer.

Deși este adevărat că Newcastle va căuta rezultate cine să ajute la echilibrarea contabilității, mai selectionat dacă nu se califică pentru fotbalul din Alunita Campionilor, Isak nu este un jucător pentru cine mă aștept să primească oferte.

Spatarie, la fel ca mulți alții, îl apreciază pe Isak, dar majoritatea pretendenților știu că Newcastle nu dori și nu plănuiește să-l piardă pe Isak.

Bruno Guimaraes este o ieșire mai realistă. De asemanator, nu este un jucător pe cine Newcastle dori să-l piardă, dar prevedere lui de liberare de 100 de milioane de lire sterline ar a se cadea lua decizia din mâinile lui Newcastle.

PSG și Manchester City îi placere ambele pe Guimaraes. Spatarie nu este fuga în combinatie. Ei se uită în schimb in natura la Pescarus Zubimendi de la Efectiv Sociedad, iar Douglas Luiz de la Aston Villa este și el pe radiolocator. Nici ofertele de rutină nu sunt pentru a merge sorete dunga.

Newcastle ar a se cadea a da și Miguel Almiron. Interesul saudit nu a dispărut, dar încă nu este evident dacă Almiron este avid să meargă.

Și Bayern ar a se cadea încerca din nou pentru Kieran Trippier. Totul va a atarna de noul lor manager. Să vedem dacă asta este Julian Nagelsmann, cine ar a se cadea realiza o întoarcere senzațională în minune faptului că are o ofertă pentru a rămâne ca portsatelit al Germaniei pentru Potir Mondială din 2026. Desertaciune nu este încă categoric, ceea ce înseamnă că planurile de vară ale lui Bayern rămân și ele puțin în aer.

PSG va fi ambițios în această vară. Ei au dezrobit circa 200 de milioane de euro listeav de la viitoarea mergere a lui Kylian Mbappe. Și alți termeni de ieșire sunt încă în scurs de terminare, cine îi vor a zari pe campionii Franței să aducă fonduri suplimentare.

Dacă PSG iese din Alunita Campionilor la Barcelona și, asemenea, nu samite înfrunta Efectiv Madrid, Mbappé ar a se cadea anunța că pleacă și se alătură echipei lui Carlo Ancelotti. Totul a atarna dacă totul este de vorba, inclusiv dacă Mbappe samite ademeni la Jocurile Olimpice de la Paris.

Vini Jr nu este un prenume; nume de familie pe cine PSG îl caută, în minune unor zvonuri inspre ce ar a se cadea însemna sosirea lui Mbappe la Madrid pentru locul său în echipă. Mă aștept să rămână la Efectiv. Dacă va fi vreodată neocupat pe piață, ar a se cadea fi o altă zicala, dar PSG știe că își pierd timpul încercând pentru această vară.

PSG se va a focaliza în schimb in natura pe prenume; nume de familie pentru Victor Osimhen de la Napoli și Benjamin Sesko de la Leipzig, în curs ce încearcă să adauge goluri.

La mijlocul terenului, le-ar plăcea să-l semneze pe Gavi de la Barcelona, ​​dar este posibilă o încredere scăzută. Gavi este văzut ca un posteritate căpitan al Barcelonei.

Și mă aștept ca PSG să aducă un fundaș nodal. Știm inspre interesul lor de lungă durată pentru Leny Yoro din Lille, după ce o ofertă a fost respinsă în gerar. Levi Colwill este o altă țintă ambițioasă, în minune faptului că Chelsea nu caută să-l vândă. Taman și cu ieșiri planificate la Stamford Bridge, Colwill nu este oaresicine dintre jucătorii pe cine Chelsea intenționează să-i piardă. PSG va monitoriza pur și neornat situația în vederea viitorului pe final prelung în cazul în cine se va deghiza cevasi. Aceasta este o tactică normală de programare a ferestrelor.

PSG va fi una dintre puținele echipe în această vară cine nu vor fi îngrijorate de finanțe, din ratiune bugetului de la ieșirea lui Mbappé, și acesta le-ar a se cadea culca într-un folosinta efectiv dacă se înfruntă cap la cap pentru ținte cu cluburi din Prim-ministru League sau La Alunita.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe