vineri, aprilie 12, 2024

Știri despre transferuri: Rúben Amorim la Liverpool? Țintele atacantului Arsenal, cele mai recente despre Man United/Dan Ashworth și multe altele

Acțiune

Iest paragraf a fost publicat inițial pe Daily Briefing, un slujba de subscriere. Dacă doriți să primiți coloanele de mutare exclusive ale lui Ben Jacobs prin e-mail înainte de imprimat pe caughtoffside.com, vă rugăm să vă înscrieți la slujba aoace: thedailybriefing.io.

Hughes este competent să joace un rol magistral în găsirea înlocuitorului lui Klopp, curat dacă asta nu începe legal până la 1 ciresar. Iest materie a fost convenit cu Bournemouth, cu orisicine Liverpool are o relație excelentă.

Ruben Amorim este un competitor de elita după ce Xabi Alonso a dovedit că rămâne la Bayer Leverkusen. Și la fel ca Amorim, șeful de la Brighton, Roberto De Zerbi, a indiscutabil și el buget de interj apoi când Liverpool a vechi datele pentru a a face o listă lungă de opțiuni. Indata ei stabilesc oricine realiza catagrafie finală.

De Zerbi nu a fost abordat până în cadou și nu este neapărat preferat în aiest timp. Nici așa funcționează Liverpool. Vor fi minuțioși și vor păstra o studii deschisă, mai degrabă decât să se bazeze pe un insumi competitor înainte de a-și termina procesul. Asta este semnul unui club interj condus, pentru și cât de discreti sunt în a gestiona invar de situații.

Este adevărat că Hughes este un inchinator al lui De Zerbi și l-a recunoscut ca un realizabil înlocuitor al lui Scott Parker când a părăsit Bournemouth, dar deloc nu a progresat din prilej problemelor cu contractul său cu Shakhtar la acea sezon. Bayern discută și asupra șeful lui Brighton, orisicine are o clauză de scoatere în contractul său contemporan.

Roberto De Zerbi îl va înlocui pe Jurgen Klopp la Liverpool?

Nu cred că este catva cert încă cu Liverpool, deoarece tocmai actualmente încep să restrângă catagrafie de prenume; nume de familie pentru a termina pe oarecine înainte de încheierea sezonului. Acesta realiza ca această lună să fie importantă.

Liverpool a discutat și asupra Simone Inzaghi de la Intre-, dar dota din Suma A a voi ca asta să semneze un nou intelegere. S-a sonor și pe schita intestin asupra Thiago Motta de la Bologna, orisicine realiza o treabă excelentă, și managerul Germaniei, Julian Nagelsmann.

Liverpool este imperturbabil în privința căutării lor și o va a savarsi vartos vartos în propriile condiții. Odată ce au un manager blocat, când vor a fixa să anunțe, va a atarna și de manager și de clubul lor și, la fel de apreciabil, de Klopp. Clubul plănuiește să finalizeze înlocuirea lui Klopp înainte de încheierea sezonului, dar un anunț asistenta va fi programat pentru a nu intunecare amin lui Klopp sau a deranja un sezonul alb în orisicine Liverpool încă se luptă pe trei fronturi.

Cu toate acestea, Sporting se așteaptă ca termen de scoatere de 100 de milioane de euro a lui Gyökeres să fie declanșată sau îmbunătățită pentru o structură de tranzacție mai preferată. Este o asmutire pentru Armatura, curat și cu banii fotbalului din Alunita Campionilor sezonul posteritate. Acestea fiind spuse, Eddie Nketiah ar a se cuveni a crea niște bani în miracol faptului că este gustat ca jucător de echipă. Lupii și Crystal Palace păstrează un dobanda.

CITIT  „Este o problemă enormă” – Ian Wright îl salută pe starul Manchester United

Armatura se uită, de asemanator, la Benjamin Sesko de la RB Leipzig și Evan Ferguson de la Brighton și ar a se cuveni realiza față concurenței atât de la Chelsea, cât și de la Manchester United. Și asupra Joshua Zirkzee, în formă de la Bologna, a fost discutat și pe schita intestin – un jucător pe orisicine AC Milan îl urmărește și el.

Armatura a fost inchegat de vartos curs de Ivan Toney de la Brentford, dar nu cred că actualmente este neapărat în fruntea listei lor de ținte, parțial din prilej vârstei și a costurilor. Este la fel și cu Chelsea și este de catva curs, iar acesta ar a se cuveni fi o vestiri bună pentru Manchester United.

Va fi interesant de văzut dacă Toney este vândut în această vară sau așteaptă o agenție liberă în 2025. Iest materie ar a se cuveni fi mai ademenitor pentru careva sau două cluburi din Prim-ministru League, inclusiv Armatura.

Mă aștept ca Armatura să acorde intaietate unui inaintas și să-și aloce o geros destin din bugetul de vară pentru careva. Iest materie va realiza ca aterizarea lui Pedro Neto de la Wolves să fie dificilă, având în vedenie că Wolves își doresc aproape 80 de milioane de lire sterline.

Cu toate acestea, fiți cu ochii pe Martin-mare Zubimendi de la Sociedad, orisicine este o țintă de lungă durată a Arsenalului. Zubimendi a fost pe plenar salariati la Sociedad în gerar. Îi place la club, dar la 25 de ani, verisoara aceasta ar a se cuveni fi momentul conform pentru a se metamorfoza. Nu cred că va fi obișnuit să aterizeze sau să fie neoriginal, dar avantajul este că Zubimendi are o clauză de scoatere de 60 de milioane de euro dacă Armatura a voi cu adevărat să continue. Sursele indică totuși că fiecare punct de vedere de aplecare va fi mai mic decât asta, dacă se mișcă. Douglas Luiz este o altă opțiune de mediator, dar mă aștept să rămână la Aston Villa dacă se califică în Alunita Campionilor.

Este chiar că Armatura are forta de câteva ieșiri dacă a voi să obțină un inaintas de top și să se consolideze în altă destin, curat dacă nu există temeri iminente cu luare-aminte la încălcarea regulilor de chilipir și sustenabilitate la club. Provocarea pe piața de transferuri umflată este că fiesce club cu câteva ferestre a largi de vară, oricât de interj condus, musai să înceapă să se gândească cu atenție la finanțele lor.

Wilcox a demisionat actualmente și are o perioadă de preaviz de 12 luni, dar Manchester United încă speră să accepte un pasca pentru a-l ticni mai iute.

A fost făcută o ofertă oficială de un an de leafa în compensație, pe orisicine United a considerat-o corectă, având în vedenie că Wilcox a fost la Southampton taman de nouă luni. Dar Southampton este supărat pentru că nu tocmai că își doresc cu vartos sorete aceasta (probabil mai acolea de salariul de doi ani), dar susțin că Man United a fost de soglasuire să plătească mai vartos înainte de a ticni permisiunea de a se semana de Wilcox, taman pentru a a infatisa atunci mai puțin decât a avere. s-a salariati în grafie.

CITIT  Chelsea, Newcastle și Aston Villa sunt pasionați de fundașul de 26 de ani din Premier League

Este încă realizabil ca părțile să ajungă la o înțelegere amiabilă, în loc ca Manchester United să aștepte. În catifea, nu vorbim de milioane. Nici măcar un leafa de doi ani pentru Wilcox nu ar fi un număr colosal din punct de vedere de vedenie fotbalistic. Manchester United, la rândul lor, insistă că și-au făcut abordarea respectuoasă, urmând procesul just.

De asemanator, nu este adevărat că Liverpool a făcut vreodată o ofertă pentru Wilcox. În in-locuire, sunt vartos acolea de a-l califica pe directorul tehnic al lui Benfica, Pedro Marques.

În ceea ce privește Ashworth, Manchester United nu este mai acolea de a gata la un soglasuire, dar este încă văzută ca o tamja de „când” nu „dacă” se gata la un soglasuire.

Lucrurile plauzibil nu se vor a limpezi până când Newcastle nu va a insirui înlocuitorul lui Ashworth. Ar a se cuveni fi rezolvat mesita aceasta, dar Manchester United nu a voi să plătească 20 de milioane de lire sterline pentru ca Ashworth să înceapă în această vară. Sursele au fost întotdeauna clare că sunt pregătite să aștepte. Cu toate acestea, prioritatea este ca el să înceapă în cel mai rău curs pentru geam din gerar 2025 și, în mod imaterial, pe 1 vinicer. Va fi mai ușor să negociezi cu Newcastle odată ce au în studii un înlocuitor, deoarece nu vor a pofti o situație în orisicine să plătească acea persoană catifea Ashworth pentru o perioadă prelungită de curs.

Comision 2-2 a lui Chelsea cu Burnley, cu zecer oameni, a fost atât de dezamăgitoare. Este încă un joc în orisicine Chelsea a aruncat puncte și a făcut o demonstrație indiferentă în mitan secundă.

Dacă sunt luate în considerare taman reprizele secunde, curat dacă aceasta este o măsură puțin frivolă, apoi Chelsea ar fi de vrajitorie pe locul 18 în aiest sezonul alb.

O îngrijorare este și câte goluri încasează Chelsea. Indata sunt cinci meciuri consecutive în toate competițiile în orisicine au introdus două goluri.

Cu toate acestea, planul rămâne ca Pochettino să fie judecat la sfârșitul sezonului. Iest materie a fost convenit curat înainte ca o surduca să fie lovită, deoarece marchează jumătatea contractului de doi ani desigur al argentinianului.

Întotdeauna va data constrangere la un club pentru Chelsea, dar fatalitate lui Pochettino nu este încă predeterminată, iar ceea ce îi ajută prilej este semifinala FA Cup a lui Chelsea și șansa de a se a categorisi în Europa League prin turneu.

Vestea proastă este, negresit, că se confruntă cu Manchester City la Wembley, dar Chelsea s-a întâlnit în aiest sezonul alb cu dota lui Pep Guardiola în ambele meciuri din ligă, în două dintre cele mai bune performanțe ale sezonului.

CITIT  Fundașul lui Liverpool a dezvăluit că un extremist complicat este „cel mai rău coșmar” al lui la antrenament

Mauricio Pochettino este sub constrangere la Chelsea

Auzim o mulțime de prenume; nume de familie legate de înlocuirea lui Pochettino, în specific Roberto De Zerbi, Ruben Amorim și Hansi Flick; în curs ce unii fani visează la revenirea lui Jose Mourinho sau Thomas Tuchel, deși nu se a gasi că niciunul este luat în considerare, în miracol câștigului reliefat de PR pe interval incuiat.

Niciun competitor nu este de vrajitorie urmărit în mod interj până în cadou, iar sursele de la Chelsea insistă în specific că De Zerbi nu este pe radiolocator așa cum este.

Chelsea este taman planificarea succesiunii, la fel ca Manchester United. Iest materie este sanatos apoi când o mutare ar a se cuveni fi necesară și este catva ce clubul a început plauzibil în premiu zi cu sosirea lui Pochettino, având în vedenie că contractul lui este incuiat.

Planificarea succesiunii nu musai confundată cu intervievarea oficială a altora sau cu începerea înlocuirii lui Pochettino. Poți să te uiți amândoi la opțiuni pentru a ocoli limbul managerial și să vrei totuși să o faci să funcționeze cu managerul tău, și cam aoace se află Chelsea.

În mod reliefat, există o șansă să fie necesară o mutare dacă rezultatele nu se îmbunătățesc, dar proprietarii lui Chelsea nu vor să facă deloc neplăcut din prilej credinței că tot felul de factori au dus la un sezonul alb dezamăgitor până în cadou, de la echipă tânără. la leziuni. În catifea, curat actualmente, există încă speranța că sezonul probabil fi primenit. Iest materie a fost subliniere de coproprietarul și președintele Todd Boehly într-un interviu rar pentru Forbes.

„Musai taman să lăsăm procesul să se dezvolte și să dăm (echipei noastre) curs să trecem de la a fi jucători individuali incredibili, cu abilități grozave, pentru a asocia într-o echipă”, a spus Boehly.

„Vestea bună este că oamenilor le pasă atât de vartos. Și vestea proastă este că oamenilor le pasă atât de vartos. Acesta dirigui la momente în orisicine sunt frustrați de echipă și de proprietari. Înțeleg acesta, dar musai taman să continuăm să menținem cursul.”

Comision cu Burnley, totuși, cu siguranță a elimina actualmente un clasament în top șase, deși acesta a fost fiestecum o speranță îndepărtată de catva curs. Și realiza din FA Cup o intaietate uriașă dacă Chelsea a voi să salveze catva în aiest sezonul alb.

Boehly va ști excesiv interj că „a menține cursul” nu înseamnă taman menținerea unei credințe ferme în proiectul pe interval intins al lui Chelsea, iar conducerea de la Stamford Bridge a gasi cu siguranță că abordarea lor va da civiliza în cele din urmă. Este, de asemanator, forta de un reusita pe interval incuiat, de a rămâne permanent din punct de vedere de vedenie banesc (și calificarea pentru Europa ajută la acesta) și de a menține a se intemeia de fani osebi.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe