Sunday, April 21, 2024

Știri despre transferuri: Luis Diaz la PSG, Chelsea avertizat cu privire la semnarea fundașului stâng, viitorul starului Man Utd și multe altele

Acțiune

Iest paragraf a fost publicat inițial pe Daily Briefing, un breasla de subscriere. Dacă doriți să primiți prin e-mail articolele exclusive de transmisiune ale lui Jonathan Johnson înainte de scoatere pe caughtoffside.com, vă rugăm să vă înscrieți la breasla aoace: thedailybriefing.io

Au existat unele speculații recente inspre Luis Diaz că ar fi o țintă pentru Paris Saint-Germain și am înțeles că atacantul de la Liverpool este cu siguranță un jucător pe orisicine PSG îl privește ca dotatie dintr-o listă scurtă mai largă de potențiali jucători pe orisicine să îi aducă în această vară.

Odată ce vor a poseda libertatea de a se deceda fără ca Kylian Mbappe să mai fie în cartea lor, apoi își vor scădea fund salarială și vom stapani cum se mută pentru a-l înlocui pe Mbappe în asalt. Înțeleg, deocamdată, că nu este neapărat cazul că Diaz este o țintă prioritară, dar mai vartos că se pregătesc pentru posibilitatea de a se a se privi la un jucător ca el – nu este singurul jucător din acea poziție sau configuratie pe orisicine ei” iau în considerare, dar cineva dintre multele la orisicine se uită.

Ați a se cadea demonstra, fiind jucător de la Liverpool, că Diaz este cineva dintre numele de configuratie de pe lista de bucate lui PSG, dar dacă sunt cinstit, nu aș fi atât de cert că acea poziție va fi o intaietate pentru PSG în această vară. Cred că se vor a se privi la alte poziții, în specialist apărarea centrală și, de asemanator, mijlocul defensiv.

Așadar, denominatie bunaoara Leny Yoro și Bruno Guimaraes sunt virtual denominatie pe orisicine musai să le țineți spinare și orisicine vor fi mai sus pe lista de bucate lui PSG, dar, cu siguranță, ca dotatie a acestuia ar a se cadea fi și Diaz ca cineva dintre numele pe o listă mai largă pentru această vară. .

Pe Yoro, au existat unele speculații recente că Yoro îl favorizează pe Palpabil Madrid față de PSG ca următorul său club, dar acesta nu este neapărat înțelesul meu. Ceea ce este adanc cert, însă, este că ambele cluburi concurează pentru semnătura lui.

Cred că PSG simte că are un motivatie pilos pentru el că dezvoltarea lui va fi cel mai prezentabil servită dacă rămâne puțin mai vartos în Franța, oferindu-i mai multă experiență de standard deosebit, bunaoara și experiență europeană. Aiesta ar a se cadea fi cel mai bun pas pentru Yoro înainte de a realiza un singur mai târziu într-un club bunaoara Palpabil Madrid.

S-au făcut unele paralele între Yoro și Raphael Varane. Pronuntat, Varane a sosire de la Lens și a făcut saltul la Palpabil Madrid degraba, devenind un jucător lamurire colo pentru cea mai bună dotatie a unui decada sau mai vartos. Iest materie îl incanta și pe Yoro în ceea ce privește ceea ce ar a se cadea fi cea mai bună mișcare pentru el în viitorime.

Leny Yoro – Descărcare Mp3 Gratuită

Totuși, din soroaca de vizibilitate al dezvoltării, cred că PSG are un caz mai pilos asasi decât în ​​urmă cu un an sau 18 luni. De asemanator, aveți un piesa frantuzesc în creștere în lotul PSG, iar Yoro este un celalalt orisicine provine din regiunea pariziană. Nu cred că Palpabil Madrid are încă neapărat un profit față de PSG și, pronuntat, în ritm ce situația lui Kylian Mbappe se prelungește, prioritatea lor va fi să-și treacă semnătura.

Este adanc cert că PSG și Palpabil Madrid concurează pentru semnătura lui Yoro și, de asemanator, este de așteptat ca Palpabil Madrid să se mute pentru mai mulți jucători decât oarecum Mbappe în această vară, evident dacă el este, de înțeles, principala lor intaietate.

Încă nu este tăiat și zvantat, așa că să vedem ce se întâmplă, dar, negresit, la sfârșitul zilei, cel mai insemnat conditie va fi cel mai virtual care a aseza cea mai convingătoare ofertă în fața Lillei. Aceasta este o bătălie orisicine se duca încă și nu există încă un câștigător pe iest sirag.

Bradley Locko are un sezonul alb praci bun la Brest și s-a oral că Chelsea este interesată de fundașul stânga în vârstă de 21 de ani. Brest, în public, a fost cineva dintre pachetele surpriză ale Liguei 1, au o campanie incredibilă și sperăm că vor a se cadea menține iest imbold până la sfârșitul sezonului.

Locko a fost, fără îndoială, cineva dintre cei mai impresionanți performeri ai echipei și nu este surprinzător să iata legături cu oameni ca Chelsea și alte cluburi a intinde, dar cred că ar fi un singur praci genune pentru el să facă pasul de la Brest la o echipă. ca Chelsea evident asasi.

Un alt materie de reținut este că Locko, în invidie faptului că a avere un sezonul alb supranatural în apărarea de la Brest, nu are evident genul de experiență europeană la orisicine te-ai aștepta de la vreunul orisicine trece și se alătură unui club de mărimea lui Chelsea. Pronuntat, nu există nicio convingere că Chelsea va dansa în Europa sezonul viitorime, dar, în același ritm, acesta aspiră albaștrii să facă în orisicare sezonul alb, iar marele semn grafic de întrebare în iest timp este: există un club mai prezentabil plasat pentru Locko, așa că el probabil realiza iest singur și atunci să treacă mai târziu la o dotatie europeană de top.

Potențialul este cu siguranță colo, dar va a cauta să vedem dacă o mișcare se concretizează în această vară. De asemanator, merită accentuat că, dacă Brest primește sportul rege europenesc în sezonul viitorime, Locko probabil câștiga această experiență colo, dar ar a se cadea data un motivatie că este un timp bun pentru Brest să vândă în această vară, asemenea încât să poată duce niște bani și să se consolideze în mai multe poziții. înaintea provocării de a dansa în Europa, apoi pot fi răsplătiți estetic pentru durere fantastică pe orisicine au făcut-o cu el în iest sezonul alb.

Era de așteptat de vartos ritm ca Anthony Militar să părăsească Manchester United cu un transmisiune neutil în această vară. Cariera lui pare a fi la o răscruce de drumuri în iest timp, dar, pronuntat, se așteaptă ca, după ce a anterior prin rândurile de la Lyon, să se întoarcă și să-și refacă potențial cariera cu cineva dintre cluburile europene din Ligue 1.

Ar fi interesant de văzut dacă Lyon testează apa, având în vizibilitate cantitatea de jucători formați la club pe orisicine au reușit trecut să-i aducă înapoi și orisicine s-au bucurat atunci de o a doua perioadă de închiriere cu clubul, bunaoara Alexandre Lacazette.

În același ritm, însă, Militar a ieșit pe scenă cu Monaco, orisicine l-a achiziționat la un preț interj de comun de la Lyon din pricina situației lor financiare la acea curs. Mă aștept că Militar nu va a poseda lipsă de pretendenți, dar cerințele mijloc personale bazate pe ceea ce câștigă la Manchester United l-ar a se cadea a aseza la îndemâna unor cluburi orisicine ar a se cadea întreba, dar în același ritm cred că un club din Ligue 1, implicat în competiția europeană, ar a se cadea fi un bun loc de intoarcere pentru ca el să înceapă din nou și, potențial, să revină la nivelul la orisicine a fost în anterior.

A fost întotdeauna un in-demanare bun, musai oarecum să-și găsească o cinevasi consecvență, și apoi care știe, probabil că ar a se cadea evident să însemne să se reia la contributie pentru un loc în imbraca națională a Franței, orisicine, în iest timp, este deosebit de mult. mult.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe