Sunday, April 21, 2024

Știri despre transferuri: Joao Felix TRUTH, ținte ale fundașului stânga al Chelsea, Kimmich către Arsenal sau Liverpool și multe altele

Acțiune

Aiest pont a fost publicat inițial pe Daily Briefing al lui Fabrizio Romano, un functie de subscriere. Dacă doriți să primiți știrile exclusive dupa transferul lui Fabrizio Romano prin e-mail înainte de tiparire pe caughtoffside.comvă rugăm să vă înscrieți la functie aoace: thedaylybriefing.io

Joao Felix a bogat un iarna cam felurit împrumutat la Barcelona de la Atletico Madrid, dar cu siguranță a bogat un lovire când a jucat împotriva clubului său părinte, deoarece a accentuat în meciurile acasă și în calatorie împotriva lui Atletico din La Alunita.

Vorbind după ultimul lovi, Felix a insistat că fanii nu știu adevărul dupa ce sa întâmplat cu el la Madrid, așa că m-am gândit să încerc să ofer o perspectivă deasupra a ceea ce a pretinde să spună.

Este convorbire dupa relația dintre Felix, club, manager… multe probleme orisicare sunt o submultime perfect normală a jocului în fotbalul de elită. Este de înțeles, dar sunt și chestii private, așa că va apartine de Joao sau Atletico să menționeze acesta dacă și când vor. În verice caz, cred că este lamurit de indelungat că jucătorul nu are viitorie la Atletico Madrid.

Rămânând cu știrile dupa transferurile Barcelonei, a existat și o naratiune dupa Tottenham că este materialist să semneze talentul în vârstă de 19 ani, Mikayil Faye, de la giganții catalani. Cu toate acestea, până actualmente nu am informații dupa acesta – tot ce știu este că OGC Nice și RC Lens l-au jinduitor în ghenarie anul ofilit, dar la fel și Ajax și Girona. Să vedem oricine o să încerce în vară dar, de astfel, amintiți-vă că Luntre îl consideră un aptitudine individual.

Joao Felix de la Barcelona

După cum s-a raportat proaspat, Chelsea este dornică să exploreze piața fundașilor stângi pentru fanta de mutare de vară, cel mai pesemne pentru un tânăr aptitudine de top în acea poziție și, prin continuare, este ineluctabil că vom a afla o mulțime de nume de botez legate de Blues în săptămânile următoare.

Am văzut câteva rapoarte dupa Rayan Ait-Nouri de la Wolves și, de astfel, tânărul inzestrat fundaș stânga din Brest, Bradley Locko, dar este încă curand pentru a cunoaște nume de botez specifice, din câte am înțeles.

Este adevărat că Chelsea caută fundași stângi, dar o să auzim multe nume de botez și nu-mi place să adaug foarte multe speculații, poate raportează faptele, așa că hai să vedem ce hotărăsc ei, că încă este poate stadiul inițial al discuțiilor și nu știu încă un jucător preaales pe orisicare îl țintesc pentru acel rol.

Jhon Duran a fost un alt nume de botez legare de Chelsea în ghenarie, dar mutarea nu a fost niciodată aproximativ. Fuga nu cunosc contacte concrete, el este poate careva dintre mulți jucători pe orisicare i-au luat în considerare și pe orisicare i-au discutat, dar nu a dus niciodată la o tratative corectă cu Villa. El este pe intreg prescurtat pe Villa actualmente, pe nimeric altcareva.

Amad Diallo – ce naratiune pentru el în weekend, când a batut acel câștigător întârziat de prelungiri pentru a termina victoria revenirii lui Manchester United împotriva lui Liverpool pentru a abate în semifinalele FA Cup.

În ghenarie, Amad a bogat posibilități să iasă împrumutat, sau să părăsească Man United pe un mutare constant. Au fost multe posibilități pentru el în aparte în Italia, cu cluburi din Insirare A interesate, dar și cluburi din Campionatul din Anglia. A bogat ocazia să meargă din nou la Sunderland, dar și-a jinduitor incetinel să rămână la Man United și, de astfel, Erik ten Hag i-a spus la sfârșitul lunii ghenarie „rămâi aoace, ai răbdare și va apropia ocazia ta”.

Asasi, Amad a accentuat cest gol esential și insemnat și vor afla discuții suplimentare dupa viitorul său în următoarele luni pentru a înțelege proiectul pe data mare pentru el la Old Trafford.

S-au document multe dupa Joshua Kimmich pe măsură ce se apropie de ultimul an de intelegere la Bayern Munchen și, deși vreau să fiu condescendent față de ceea ce spun alți jurnaliști, nu pot decât să raportez ceea ce mi s-a spus până actualmente.

Mi s-a spus că Bayern va a rosti cu Kimmich dupa situația lui contractuală în următoarele luni, iar în cazul în orisicare nu se pesemne atat la o nouă înțelegere, există șansa să-l vândă în această vară – bine într-o situație similară cu Alphonso Davies.

Nu vreau să calic informații de la alți colegi dupa cluburile orisicare ar a se cadea fi opțiuni pentru Kimmich, dar prefer să nu intru încă în link-urile cluburilor, deoarece este curand și nu se întâmplă încă nulitate pipaibil.

Leny Yoro rămâne una dintre cele mai bune pronuntare talente de pe piață pentru vară, așa cum am menționat precedent. Manchester United este careva dintre cluburile orisicare l-au cercetat și mă aștept ca PSG să revină pentru el după ce l-a vizat în fanta de mutare din ghenarie.

Au existat noi speculații că Yoro se înclină actualmente catre Aievea Madrid ca următoarea sa destinație și, deși este adevărat că Yoro consideră Aievea Madrid o destinație fantastică, încă nu a fost luată sau comunicată nicio fermitate.

Va fi esential să înțelegem cât de indelungat va a reclama Lille în vară, iar președintele lor va opta acesta mai târziu. Înțeleg că și PSG este încă acoace și că povestea rămâne deschisă, dar Aievea Madrid este acoace din brumar și va fi cu siguranță acoace în vară.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe