Sunday, April 21, 2024

Știri despre transferuri: De Zerbi Man Utd Chelsea, viitorul lui Kane, Neto la Arsenal sau Liverpool și multe altele

Acțiune

Aiest paragraf a fost publicat inițial pe Daily Briefing, un post de subscriere. Dacă doriți să primiți coloanele de mutare exclusive ale lui Ben Jacobs prin e-mail înainte de instiintare pe caughtoffside.com, vă rugăm să vă înscrieți la post aoace: thedailybriefing.io.

Erik ten Hag și Mauricio Pochettino sunt în poziții suficient de asemănătoare. Scopul ambelor cluburi este să le judece la sfârșitul sezonului, dar fitece manager are o seama importantă de jocuri oricare urmează să se dovedească definitorii pentru viitorul lor.

Proprietarii lui Chelsea au plănuit întotdeauna să-l judece pe Pochettino la sfârșitul sezonului într-o masurare în două sensuri, în ritm ce Sir Jim Ratcliffe și INEOS vor să fie corecti cu ten Hag și să-și ia oareceva ritm pentru a-l a aprecia.

Niciunul dintre cluburi nu se grăbește să ia o sen-tinta cu luare-aminte la managerul lor și o molecula din dovada este că nu mulți candidați de top ar a vrea să se alăture în această etapă a sezonului.

Fireste, atât Chelsea, cât și United sunt conștienți de faptul că mai mulți manageri sunt în căutare, Liverpool și Bayern își caută următorul portsatelit înainte de 2024/25.

Chelsea nu a luat încă nicio hotărâre cu luare-aminte la Pochettino, în minune nemulțumirii tot mai extinde ale fanilor. Într-o oameni ideală, ei nu vor să facă o inlocuire, așa că neam nu este pre-hotarât. Este adevărat, însă, că clubul îi apreciază pe Ruben Amorim, Roberto De Zerbi și Xabi Alonso.

Amorim de la Sporting a fost de intamplare analizat înainte ca Graham Potter să fie denumit în rapciune 2022, așa că a fost pe radarul lui Chelsea de oareceva ritm. Dar să te uiți la prenume; nume de familie (și curat să cultivi relații cu ele) este taman o programare normală a succesiunii și nu înseamnă că Pochettino pleacă cu siguranță. Este evident, însă, că eșecul de a a executa fotbalul europenesc în aiest panc nu va a sustine cazul argentinianului.

Manchester United îi evaluează și pe Amorim și De Zerbi. Zinedine Zidane și potențial Potter ar a merge fi luate în considerare în cazul în oricare se a infaptui o inlocuire. Dar Ratcliffe și dota sa nu intervievează candidații încă.

În in-locuire, intenționează să angajeze mai întâi directori, decât să schimbe managerul. Sentimentul este că este daunator să rezolvi viitorul lui Ten Hag sau celalalt înainte de a termina mai întâi un director sportsman, cu Dan Ashworth aproximativ de alăturare și Jason Wilcox de la Southampton fiind, de asemanator, vizat în catifea.

Ten Hag știe că nu are garanții privind siguranța locului de muncă, dar i s-a spus că nici nestine nu este insiruit la spatele lui. El este conștient că va fi judecat în următoarele săptămâni și luni, la fel ca multe alte figuri de chivernisire de la club, ca molecula a revizuirii strategice conduse de Sir Dave Brailsford.

Ar a merge Kimmich și Kane să părăsească Bayern în geam de mutare de vară?

Bayern are câțiva jucători cu venitor dubios, ceea ce nu este subiectiv, deoarece încearcă să-și asigure un manager de top oricare să-l înlocuiască pe Thomas Tuchel.

Intaiul materie de spus este că Harry Kane este de așteptat să rămână. În minune sezonului jigarit al lui Bayern până în actu-alitate, Kane se bucură de un isprava particularnic uriaș și se înțelege că este determinat în Germania. El este potențial pe alergatura pentru sarpe 50 de goluri în toate competițiile. Kane are în actu-alitate 31 de goluri și acestea sunt la taman scaun de cel mai bun număr al său pentru un unic panc din toate competițiile.

Alphonso Davies este o ducere probabilă, dar până în actu-alitate nu a existat nicio ofertă de la Adevar Madrid. Davies nu este mai aproximativ de extinderea la Bayern, ceea ce destupa ușa pețitorilor.

Chelsea este eventual un cal murdarie, dar Adevar este cea mai probabilă destinație pentru că Davies a voi acea mișcare. Adevar ar a merge curat să aștepte până în verisoara anului 2025 pentru a a infaptui un mutare productiv, oferindu-l pe Davies infruc-tuos. Au un fel de înțelegere verbală cu Davies, ceea ce înseamnă că nu se tem de alte cluburi.

Cel mai actual Bayern Munchen, când circulă zvonuri impotriva Kane, iar Adevar Madrid ia decizia lui Davies. Au existat inca speculații cu luare-aminte la viitorul lui Harry Kane la Bayern Munchen după aiest protos panc ostenicios pentru el la Allianz Hidrocarbura aromatica, iar clubul interj să-și schimbe managerii în vară.

Provocarea cu oricare se confruntă Realul, în cazul în oricare va a lungi în această vară, este considera de mutare. Contractul lui Davies expiră în 2025, dar Bayern a voi aproximativ 60 de milioane de euro. Realul caută să plătească puțin sarpe jumătate. Cu toate acestea, Adevar simte că situația este în controlul lor și acesta nu se va travesti decât dacă Davies semnează o nouă înțelegere, ceea ce nu pare pesemne.

Poate că cea mai îngrijorătoare ieșire pentru Bayern este Joshua Kimmich, oricare a îndurat un panc ostenicios și se îndreaptă drept ultimul an de intelegere. Noul director sportsman al lui Bayern, Max Eberl, va deplasa discuții cu jucătorul.

Kimmich este sangerand să se mute în Prim-ministru League. Manchester City explorează o mișcare pentru el și cred că s-ar a merge înfrunta interj cu Rodri. Liverpool a fost, de asemanator, conectat, dar nu este neam dezvoltat colo până în actu-alitate. Barcelona este un alt club cercuit de numeros ritm de Kimmich.

Bayern nu a voi să-l piardă pe Kimmich, dar contractul îi expiră în 2025 ei pot fi forțați să-l pună la vânzare dacă nu sunt convenite termeni noi.

Pedro Neto va fi solicitat în această vară și acesta ar a se cere să le permită Wolves să rămână la prețul trebuincios. Neto este retractat până în 2027, așa că pretendenții oricare doresc să-l semneze pe tânărul în formă de 23 de ani vor a se cere să accepte evaluarea abruptă a lui Wolves.

Se înțelege că ofertele de mutare vor fi angajate de la 65 de milioane de lire sterline+, dar numărul sfarsit pe care-l caută Lupii ar a merge destul până la 80 de milioane de lire sterline. Nicio taxă specifică nu este încă cotată drept cluburilor interesate.

Singurul beneficiu pe oricare îl au Armatura și Spurs este că Wolves, ca multe alte cluburi din Prim-ministru League, va fi conștient de regulile de avantaj și sustenabilitate.

O scurtare de vară pare suficient de probabilă și, alături de cele două cluburi din nordul Londrei, Liverpool nu eventual fi pre-scurtat în an-samblu, dar multe vor a spanzura mai întâi de noul lor director sportsman și manager.

Maruntis nu s-a modificat cu Frenkie de Jong. A pretinde să rămână la Barcelona. Nu există neam în noile legături de mutare de la Manchester United, iar Sir Jim Ratcliffe cu siguranță nu va a vrea să-și înceapă prima de asigurare fereastră cu inspectie sportsman cu o nazbatie asemănătoare cu urmărirea clubului din verisoara 2022 a lui De Jong.

De Jong este numaidecat imposibil din mobil unei probleme cu oul-piciorului și va a vaduvi cel puțin o lună. Înainte de a se accidenta împotriva lui Athletic Club, el a dovedit că multe povești oricare sugerează că va aproba sunt „știri false”.

Nici PSG nu-l urmărește în actu-alitate pe De Jong. De intamplare, este un alt jucător al Barcelonei, Gavi, pe oricare îl doresc în mod subiectiv. Ar fi o lovitură îndrăzneață, având în fantasma că Barcelona îl vede pe Gavi ca un venitor căpitan și aproximativ de intreg. Și campionii Franței în mod evident nu au nicio intenție să plătească conditie de scoatere de 1 bilion de euro a lui Gavi.

Bruno Guimaraes din Newcastle este un mijlocaș puțin mai sadea de aterizat, deoarece are o clauză de scoatere de sarpe 100 de milioane de lire sterline, iar Newcastle ar a merge capata dare să vândă mai mulți jucători dacă nu se califică pentru fotbalul europenesc sezonul venitor.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe