vineri, aprilie 12, 2024

Știri despre transferuri: Arteta Barcelona adevărul, ieșirea complicată a starului Man Utd, ținte Chelsea LB și multe altele

Acțiune

Aiest editorial a fost publicat inițial pe Daily Briefing, un breasla de subscriere. Dacă doriți să primiți coloanele de schimb exclusive ale lui Ben Jacobs prin e-mail înainte de tiparire pe caughtoffside.com, vă rugăm să vă înscrieți la breasla aoace: thedailybriefing.io.

Mikel Arteta nu are de gând să părăsească Spatarie, în miracol legăturilor cu Barcelona.

Arteta a abordat inca sugestiile că ar a merge părăsi Spatarie în această vară și să le închidă neabatut.

„Nu. Sunt știri intreg false”, a spus el în gerar. „Nu știu de conj vine acesta, dar este intreg neadevărat și sunt tare supărat din starni acesta.”

Barcelona nu a făcut o abordare cu Arteta până în atentie, dar nu este surprinzător că este ingrosat și dupa oricare se vorbește pe tarina inlountras la clubul catalan.

Arteta a fost luată în considerare și de Barcelona în mart 2021 înainte de numirea lui Ronald Koeman și, având în aspect că a jucat pentru echipele de tinerime și B ale Barcelonei între 1997 și 2002, ar fi neobisnuit dacă nu ar fi ingrosat.

Dar Arteta este concis oarecum pe Spatarie și încearcă să câștige intaiul lor demnitate în Prim-ministru League din 2003/04 și să meargă cât mai mult în Alunita Campionilor.

Se așteaptă că Arteta va a se scrie un nou intelegere la Spatarie, contractul său momentos fiind autentic până în 2025.

Arteta este stabilită la Spatarie și consideră proiectul ca fiind fixat. O inlocuire la Barcelona, ​​așa cum a constatat inca plecatul Xavi, nu este ușoară. Există indestul de multă politică, catifea provocări financiare, de rezolvat.

Arteta lucrează corect în sistem actuală de la Spatarie și are o relație puternică cu formatie de chiverniseala, inclusiv cu directorul sportsman Edu.

Barcelona va contine întotdeauna o puzderie atracție, dar nu există nicio îndoială că Arteta ar incapea într-un club numeros mai puțin fixat oblu indata decât Spatarie dacă ar opta să plece, și aș fi crucit dacă ar corespunde o abordare, dacă ar fi tentat.

Chelsea caută fundaș stânga în această vară. Acesta pentru că Lewis Hall se va alătura lui Newcastle pentru o sumă inițială de 28 de milioane de lire sterline. Chelsea și-a făcut inca bugetul pentru plecarea sa. Obligația de a cumpăra devine oficială dacă Newcastle termină pe locul 15 sau mai corect în Prim-ministru League.

Se așteaptă să plece și Ian Maatsen. Tânărul de 22 de ani are o perioadă excelentă împrumutat la Dortmund. Nu există nicio opțiune sau obligație de cumpărare, dar clubul nemtesc este amator să-l semneze pe Maatsen definitivat. Chelsea va căuta 30-35 de milioane de lire sterline.

CITIT  Știri despre transferuri: detaliile contractului Mbappe cu Real Madrid, starul lui Chelsea privit de PSG, Alonso favorizează Liverpool și multe altele

Marc Cucurella ar a merge fi, de astfel, vândut în cazul în oricare va destul oferta potrivită, așa că este reliefat de ce Chelsea simte că are amenintare de un alt fundaș stânga.

Dureros Kerkez de la Bournemouth este un intitulare pe radarul lui Chelsea. Încă nu este desertaciune dezvoltat, dar Chelsea, alături de Manchester United, l-au cercetat pe talentatul maghiar de 20 de ani. Kerkez i-a tachinat puțin pe fanii lui Chelsea cu activitatea sa pe rețelele de socializare. Cercetașul nu înseamnă puzderie lucrare și desertaciune de notat nu progresează încă, dar Kerkez este oarecine de urmărit în ferestrele viitoare.

Chelsea are o mulțime de alte opțiuni. Cineva este Alphonso Davies de la Bayern, dar sentimentul este că va destul la Aievea Madrid dacă va părăsi Bayern. Chelsea știe acesta, așa că ar fi indestul de surprinzător dacă i-ar da primordialitate lui Davies. Este puțin mai numeros decât admirație de la distanță în cest secunda.

Alphonso Davies ar a merge fi o opțiune de schimb pentru Chelsea

Rayan Ait-Nouri de la Wolves va fi solicitat în această vară, dar este încă foarte curand pentru a chema dacă Chelsea se va a stramuta.

În momentul de față, Chelsea are o listă lungă de ținte și încă nu a protapit un intitulare apreciabil. E de așteptat în această perioadă a anului.

Nu există nicio îndoială că Chelsea va căuta să cumpere tineri – aceasta este strategia lor în oricine poziție în cest secunda – ​​dar nu sunt sigur că numele va fi văzut oarecum ca o „întărire” a lui Ben Chilwell.

Semnarea excelentă a lui Malo Gusto, cel mai stabil jucător al lui Chelsea din ultima perioada, este indicatie modului în oricare un tânăr fundaș dreapta eventual pătrunde apoi când are o oportunitate. Și Reece James, oblu și în natura de căpitan al clubului, pesemne că indata are o sarcină pe mâini apoi când este avizat să-și recâștige locul.

Djordje Petrovic este un alt oglinda de tânăr jucător oricare a profitat de accidentarea lui Robert Sanchez și în atentie este numărul 1 al lui Chelsea. Jucătorii sunt recompensați la Chelsea pe formă, nu pe reputație. De aceea, Trevoh Chalobah primește etate de joc și Thiago Codru a fost pus pe bancă.

Asadar, pitch-ul lui Chelsea la orisice fundaș stânga va fi cu siguranță că eventual obține minute semnificative indata și nu exclusiv în viitorie.

Și, negresit, jucători prep Ait-Nouri și oblu Kerkez pesemne că nu ar fi de soglasuire niciodată să se alăture dacă s-ar a se speria că nu vor a merge începe armonios din rata de asigurare zi.

Nu există nicio îndoială că Jadon Sancho iubește viața la Dortmund, dar o inlocuire permanentă are complicațiile ei.

CITIT  Eden Hazard îl numește pe managerul sub care nu-i plăcea să lucreze la Chelsea

Dortmund musai să poată a echilibra Manchester United și să-și permită salariul lui Sancho. Și este o cheltuială puzderie să-l semnezi pe el și pe Ian Maatsen, pe oricare și clubul nemtesc dorește să-l asigure.

Manchester United consimti cel puțin 50 de milioane de lire sterline pentru Sancho. Aiesta a fost numărul pe oricare l-au transmis cluburilor saudite verisoara trecută, înainte ca Sir Jim Ratcliffe să preia controlul sportsman.

Este probabil ca califica propusă să fi sporit oblu mai acolea de 60 de milioane de lire sterline, având în aspect că Sancho joacă indata armonios și ar a merge afla alte cluburi oricare circulă în această vară.

Sancho nu consimti să meargă în Arabia Saudită, dar este puțin pesemne să-i împiedice pe cei oricare fac tranzacții să încerce din nou, iar cest lucrare îi eventual a propune lui Manchester United un pic de pârghie.

Al-Ettifaq a făcut o anchetă de împrumut verisoara trecută, iar Al-Shabab și Al-Ahli vor lua în considerare o abordare dacă vor prii încurajare din partea jucătorilor. Dar Sancho a respins până indata abordările saudite. În mod mintal, consimti să rămână la Dortmund.

Dortmund speră la o înțelegere de avantaj, oricare se simte puțin plină de speranță. Punctul lor de duca este oarecum în jur de 30 de milioane de lire sterline și nu va fi aprobat.

Există o mulțime de părți mobile. Poate că este cinstit să spunem că dacă Erik ten Hag rămâne, Sancho va fi vândut acolea infailibil – cel puțin dacă nu își a pretendui scuze șefului lui Manchester United. Dar dacă Ten Hag ar prosterna în această vară, Sancho ar lua în considerare o întoarcere. Nu are nicio problemă cu Manchester United ca club, dar sentimentul de mai multe luni este că nu există linie-ferata de urmat pentru el la Old Trafford sub Ten Hag.

Unele rapoarte sugerează că o soluție ar a merge fi ca Manchester United să-l schimbe pe Sancho cu Donyell Malen, cu amandoi jucători evaluați la numere similare. Este o narațiune bună, iar Malen este într-o formă bună în ultimul etate, dar mi se chema totuși că Manchester United consimti bani pentru Sancho. Aiest lucrare le va a da să se miște mai neinchis pe piață și să ușureze orisice problemă de FFP sau de pricopseala și sustenabilitate.

Președintele LaLiga, Javier Tebas, chema că Barcelona musai să vândă „doi sau trei dintre jucătorii lor de top” pentru a a pisca plafonul de cheltuieli al ligii.

Barcelona și-a insuficient proaspat margine anuală de cheltuieli cu 66 de milioane de euro, la 204 de milioane de euro, iar costurile echipei lor sunt în atentie de vreo 400 de milioane de euro.

CITIT  Video: Mykhailo Mudryk nucșoară fundașul Newcastle înainte de a termina compus

Este dens de sus-numit care ar a merge fi vândut în această vară până când nu este deslusit care este noul manager al Barcelonei, deși Deco lucrează inca intre vară.

Jules Kounde și Raphinha sunt în mod deslusit două active oricare pot fi vândute, dar niciunul nu consimti să plece. Este oarecum un caz dacă mâna Barcelonei este forțată. Raphinha va contine cu siguranță un grija saudit.

Kounde joacă în iesi poziției la fundaș oblu, iar Barcelona are alte opțiuni de fundaș prin-cipal. Pau Cubarsi, în vârstă de 17 ani, este o strigari potențial proastă pentru Kounde.

Chelsea nu se uită în atentie la Kounde, în miracol faptului că a concurat inițial cu Barcelona în verisoara anului 2022 pentru a-l a se scrie. PSG îi acordă primordialitate lui Leny Yoro de la Lille, dar dacă eșuează în această urmărire, apoi ar a merge lua în considerare Kounde ca o opțiune.

Campionii Franței sunt, de astfel, pasionați de Gavi și pesemne speră să valorifice drac Barcelonei de a a desface niște active de vedetă. Însă Barcelona îl consideră pe Gavi ca fiind de inocent și un viitorie căpitan, iar PSG, reliefat, nu are de gând să declanșeze punct lui de slobozire astronomică de 1 bilion de euro.

Robert Lewandowski a renunțat trecut la o ieșire, și în specific o inlocuire în Arabia Saudită, dar cei oricare fac tranzacții nu au imposibil în an-samblu o abordare în această vară.

Între etate, nu mă aștept ca Frenkie de Jong să plece. A fost stabil în dorința de a rămâne.

Sursele spun că nu este nerealizabil ca Andreas Christensen să fie vândut, oblu dacă jucătorul este retinut să plece – ceea ce pare să fie obișnuit intre potențialele ieșiri.

Și fii cu ochii pe Ronald Araujo, oricare ar fi o ieșire indestul de nepopulară, având în aspect tipar și importanța sa pentru echipă. Joan Laporta a spus inca că i-ar înmâna lui Araujo un „intelegere pe viață” dacă banii nu ar fi obiectul. Bayern l-a explorat pe Araujo în anterior, dar acesta a fost tare condus de Thomas Tuchel și indata pleacă, clubul nemtesc eventual contine în instructie alte opțiuni.

Barcelona musai să vândă, dar tipul de taxe plătite până în atentie nu sugerează că Deco încearcă să sancționeze orisice diminuare de preț. Dar este deslusit că unii jucători vor a urma să plece pentru taxe sănătoase pentru a ușura situația financiară a Barça.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe