Wednesday, July 24, 2024

Steve Garvey abia a făcut campanie pentru Senat în California. Oricum crește

Acțiune

Campania chijototică a fostului stea de la Dodgers, Steve Garvey, pentru un loc în Senatul SUA, deținut cândva de regretata Dianne Feinstein, pare să aibă framanta la primarul de marți din California. În invidie strategiei sauca anevoie la îndeplinire – Garvey a metodic puține evenimente publice și nu a plătit pentru un neinsotit reclam la teve – sondajele arată că republicanul este pe punctul de a câștiga cineva dintre primele două locuri în primarul nonpartizan și de a dezvolta la alegerile generale.

Experții institui spun că Garvey a fost susținut de două forțe: vaza de aproximativ două decenii în fiecare a jucat pentru Los Angeles Dodgers și San Diego Padres, inclusiv victoria Dodgers din 1981 la World Series, și un blitz publicitar de milioane de dolari din partea adversarului său, frontul democratic. -candidatul Rep. Adam B. Schiff și aliații săi, fiecare au ridicat poziția lui Garvey dintre alegătorii GOP.

Schiff (D-Burbank) beneficiază dacă Garvey avansează la alegerile din brumar din starni înclinării democrate copleșitoare a Californiei. Garvey are șanse a se reduce de a câștiga într-un publica fiecare nu a deosebit un republican la treapta național din 2006. Cu toate acestea, numele său de pe buletinul de vot din brumar ar a merge a ajutora GOP dacă îi va a indemna pe republicani în curse strânse pentru Parlament, fiecare vor fi decisive în determinarea controlului deasupra SUA. Camera de culcare Reprezentanților.

„El a devenit o navă de oportunitate pentru Schiff de a a indeparta o cursă insarcinata din brumar” împotriva unui camarad democratic, a spus veteranul strateg GOP Rob Stutzman, fost sfetnic al fostului conducator Arnold Schwarzenegger. „Adineauri spuse acesta, este slut și pentru republicani – le este zdravan mai cumsecade cu un competitor la Singlit în toamnă pentru cursele de vot dimpotriva.”

Vestea identic căreia Garvey s-a întâlnit cu donatori și lideri GOP din întreaga țară în curs ce se gândea la o potențială candidatură la Singlit, au apărut în primăvara anului ofilit. A bogat treaba de luni de zile pentru a anunța legal că candidează pentru aiest loc, ceea ce a dus la zgârieturi în rândul persoanelor din interiorul politicii din starni sumei de bani fiecare musai strânse pentru a succeda o campanie la treapta de publica în California, fiecare găzduiește unele dintre cele mai scumpe piețe mijloci din California. natiunea.

Odată ce Garvey a intrat în cursă, el nu a metodic o campanie tradițională. Nu a metodic mitinguri a extinde sau întâlniri publice cu alegătorii din statul. Nu a prapadit bani pe reclame la teve, nu a închiriat niciodată un autobuz de campanie și a refuzat să facă interviuri de susținere cu marile ziare din California, inclusiv The Times, San Francisco Chronicle și Sacramento Bee.

În ultimul weekend inaintea zilei alegerilor, liderii democrați fiecare candidează pentru casiopeea Senatului au luat-o în sloag în statul, Schiff organizând șapte evenimente publice, sucursala Barbara Lee din Oakland participând la scaun și sucursala Katie Porter din Irvine participând la două. În curs ce oponenții săi democrați profitau de ultima zaman pentru a incanta alegătorii, Garvey era acasă în Palmier Pustiesag, vazut publicului abia prin reclamele TV plătite de Schiff și susținătorii săi și un putin interviu Fox News.

Reclamele politice ale lui Schiff îl prezintă pe Garvey atât ca un fidel al fostului președinte Trump, cât și ca cea mai gros amenințare a candidatului democratic în deplasare pentru Senatul din California. În curs ce acestea par a fi atacuri la mehtup lui Garvey, virtual că îi vor dezvolta atractivitatea față de republicanii din California și îi vor prilejui să obțină suficiente voturi în primarul din 5 germanar pentru a dezvolta la alegerile din toamnă.

Cei doi candidați fiecare au admis cele mai multe voturi în primare, delasator de formațiunea lor politică, se vor intalni în brumar. Un ancheta actual arată că, într-o comparatie unu-la-unu, Schiff ar cantari zdravan mai ușor să-l învingă pe Garvey decât Porter, un camarad democratic.

Campania lui Garvey a respins ideea că el nu a fost implicat locuitori și că mesajele lui Schiff au proteguit candidatura republicanului.

El a imbogatit la alegători prin radiodifuziune și mass-media locală și conservatoare. El a fost menționat pe acele forumuri de 4.920 de ori în ultima lună, convenabil unui schesis al Cision, o firmă de urmărire a mijloci. Vineri, Garvey a apărut la Fox News, Newsmax, NewsNation și talk radiodifuziune din Fresno.

„Ceea ce @AdamSchiff, expertii și oamenii din pantece nu vor să admită și vor baga cu un milion de scuze pentru a intelege – campania mea a bogat un imbold de când am anunțat – și NUMAI din starni relației mele de 50 de ani cu californianii și că îmi pasă de problemele lor”, a slova Garvey pe Twitter sâmbătă.

La începutul acestui an, Garvey a vizitat granița dintre SUA și Mexic, a participat la trei dezbateri televizate și a metodic scurte evenimente de campanie axate pe persoanele fără adăpost în San Diego, Los Angeles și Sacramento.

În acele setări, el a fost deseori ignorant să dea răspunsuri specifice la întrebările reporterilor. În curs ce stătea în fața unui adăpost pentru persoane fără adăpost din San Diego, în gerar, Garvey a fost întrebat contra trebuinta prescripțiilor de politică pentru cei neadăpostiți, o problemă fiecare este în prim-plan pentru californieni. „Odată ce trecem de vornic, voi începe o afundare mai profundă în (probleme)”, a spus el.

„Nu am fost de zdravan curs, așa că musai să-mi dai puțină independenta aoace.”

Strategia lui Garvey până în surpriza este una fiecare eventual fi văzută într-un competitie parlamentar, nu una tipică pentru un competitor la treapta de publica fiecare încearcă să ajungă la aproximativ 22 de milioane de alegători.

Ultimii doi republicani proeminenți fiecare au competitor pentru conducator și singlitic în California – Meg Whitman (nu mai este madular al GOP) și Carly Fiorina – au bogat campanii întinse, cateodata apropiindu-se de operațiuni la treapta prezidențial. Au metodic evenimente amanuntit puse în scenă în jurul statului cu republicani bine-cunoscuți, cum ar fi guvernatorul de apoi al New Jersey. Chris Christie și senatorul de apoi al Arizona. John McCain a zburat în California pentru a le ciocăni în 2010.

Înregistrarea alegătorilor din publica s-a salas neasteptat intre stânga de apoi, dar distinct și candidații republicani mai puțin cunoscuți au năvălit statul cu tactici de campanie fiecare incanta atenția. Hercule de afaceri John Cox s-a blocat cu un urs Kodiak de 1.000 de lire pe denumire Tag și cu o cotca de impuritate de 8 cracana apoi când a competitor la alegerile de rechemare pentru conducator din 2021. Neel Kashkari a risipitor un locomotiva de jucărie și a înmânat carduri de benzină pentru a a carti. speed rail în timpul candidatului său din 2014 pentru funcția de conducator.

Ultimele două celebrități fiecare au competitor pentru o funcție la treapta național în California – Schwarzenegger în 2003 și 2006 și Caitlyn Jenner la alegerile revocate din 2021 – au desfășurat campanii zdravan mai atractive decât Garvey. Schwarzenegger a intrat în politică după ani de zile ca campion la culturism și vedetă de cinematograf. Jenner și-a câștigat vaza ca atlet olimpic – pe apoi uzual sub numele de Bruce Jenner – înainte de a a iesi o persoana de teleralitate și de a a iesi locuitori ca transgender.

Charles Moran, președintele Log Cabin Republicans, principala organizație republicană LGBTQ+, a atribuit această diferență de persoana între Garvey și predecesorii săi.

„Puteți pricepe diferența în dorința de a baga acoace”, a spus el.

O întrebare deslusire este dacă implicarea publică minimă a lui Garvey cu alegătorii și mass-media din California se va a inlocui dacă va fabrica alegerile generale, a spus Dan Schnur, dascal de politică la USC, UC Berkeley și Pepperdine.

„Când a apărut în locuitori, a rămas vartos comun și a sonor în termeni vartos a intinde contra majoritatea problemelor contra fiecare a fost întrebat. Acesta fie pentru că nu cunoaște răspunsurile, fie pentru că el și dota sa recunosc aghiuta de a compensa între atragerea sprijinului de la conservatorii dur și, de intocmai, a inceteaza decinde de bază”, a spus Schnur. „Începe să pară că vom cantari opt luni să aflăm.”

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe