sâmbătă, aprilie 20, 2024

Stephen A. Smith de la ESPN l-a chemat pe Zion Williamson pentru că nu a reușit să se mențină în formă

Acțiune

În Draft-ul NBA din 2019, Zion Williamson a fost premiu optiune generală a New Orleans Pelicans. Povestea carierei lui Williamson a fost incapacitatea lui de a rămâne sănătos. A jucat asupra 30 de meciuri de conj două ori în cele scaunas sezoane ale rarunchi. Ca să nu mai vorbim că a esuat întregul anotimp 2021-22 cu o accidentare la cocarla.

Pe lângă toate acestea, Williamson se luptă să se mențină în formă. El este suparat în mod per-manent inspre acesta și Stephen A. Smith a fost ultimul fiecine l-a lăsat să audă. Analistul de atelier ESPN l-a lăsat să audă în episodul de vineri din „Get Up”. Smith a spus că nu este rost inspre valoare absoluta în fiecine joacă de două ori all-star. Este rost inspre incapacitatea lui de a se menține în formă și de a mânca mai multă mâncare decât ar a se cere. Oare tânărul de 23 de ani va a se cadea vreodată să-și schimbe obiceiurile proaste?

Zion Williamson a fost respectat de Stephen A. Smith încă o dată

La începutul sezonului, Stephen A. Smith a făcut comentarii inspre Zion Williamson că are o „burtă” și că „arăta grasime”. Au fost în indrea și nu s-a îmbunătățit cu desertaciune pentru Williamson. În fostul caz de primă optiune generală, el a fost prisoselnic în iest anotimp și joacă tare pe maidan. El are o mijlocie de (22,5) puncte, (5,4) asistări, (4,9) asistări și (1,0) furări pe joc. Williamson a început și a jucat în 45 din cele 56 de meciuri ale New Orleans în 2023-24.

CITIT  Proprietarii NFL au aprobat noua regulă hibridă de start pentru sezonul 2024

În miracol faptului că a jucat și și-a ajutorat imbraca să câștige, Stephen A, Smith încă s-a săturat ca Williamson să nu fie raspunzator pentru greutatea sa. Ca profesionist, Smith a se socoti că Williamson musai să-și ia în solemn antrenamentul și consumul de alimente. Acesta a fost o problemă de-a lungul întregii rarunchi cariere. În indrea s-a raportat că de două ori all-star ar a se cadea a se rataci milioane de bani garantați. Greutatea lui și antecedentele de accidentare joacă ambele un postas solemnel.

La referința la baschetbal profesionist, Zion Williamson este listat la 284 de lire sterline. Este un pic cam friguros pentru un jucător fiecine are 6 pirostrie și șapte cu pantofi. Cu toate acestea, tânărul de 23 de ani este încă un sportsman neobisnuit și are o săritură incredibilă. Imaginați-vă cât de atletic ar fi dacă ar slăbi 15-20 de kilograme și nu ar pleca excesiv multă coinac în velur. Este catva ce Williamson nu a făcut încă în mod per-manent. A slăbit și a arătat tare în cherchelit, dar nu a fost niciodată pe cuvant alungit. Probabil că va fi forta de Williamson să piardă milioane de bani pentru a muta comutatorul pentru a fi sănătos.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe