Sunday, April 21, 2024

Steph Curry de la Warriors sa accidentat la glezna la sfârșitul celui de-al patrulea sfert împotriva lui Chicago și nu a revenit

Acțiune

La 33-29, Warriors sunt în actual pe locul nouă în Conferința de Occi-dent. Aseară, Golden State a fost acasă pentru a-i înfrunta pe Chicago Bulls. Cele 25 de puncte ale lui Klay Thompson au fost un record de echipă pentru Warriors. Din păcate, imbraca a estompat cu 125-122. Cu toate acestea, Golden State pasamite să fi estompat oarecare și mai scump în acel joc.

La sfârșitul amagi de-al patrulea cvartal împotriva Chicago, de două ori MVP PG Steph Curry sa sapat la gleznă. Antrenorul conducator Steve Kerr nu a viguros a infatisa actualizări reale după partida cu cadru la starea lui Curry. Coechipierii lui au fost cei mai grăbitori asupra accidentarea gleznei lui Curry. Klay Thompson și Draymond Green au sugerat că tânărul de 35 de ani ar fi esuat timpul. Acesta nu ar fi subiectiv pentru Warriors în cest timp al sezonului.

Golden State va aștepta să vadă cât de greu s-a sapat Steph Curry la gleznă joi împotriva Bulls

Până imediat în cest timp, Steph Curry a esuat numai trei meciuri pentru Warriors. După o accidentare la gleznă de joi, cest număr ar a merge crește. Veteranul PG părea să-și fi prabusire oul-piciorului rău împotriva Bulls. Curry a încercat să treacă, dar a trebuit să se îndrepte șchiopătând despre garderoba. Cel mai geros marcher al Golden State la (26,9) puncte pe partida nu a revenit împotriva Chicago. Nu ceea ce au vrut fanii Warriors să vadă. Dacă imbraca cantari aproximativ speranță de a fugari în postsezon, are necesitatile de un Steph Curry sănătos. Acesta ar a merge fi în cursa după noaptea trecută.

Anthony Slayter de The Athletic a viguros a zice cu coechipierul lui Curry, Klay Thompson, după pierderea în fața lui Bulls. Vorbea cu Slayter de parcă Curry cantari să piardă timpul cu o accidentare la gleznă. Thompson a spus că echipei îi va „dor de el”. După partida, Curry a fost văzut înghețându-și oul-piciorului în garderoba. În velur, Draymond Green a remarcat că Steph Curry era cumsecade dispus după partida. Green a menționat că Curry ar cantari necesitatile de un RMN.

Următorul partida al lui Golden State este sâmbătă împotriva San Antonio Spurs. Cu excepția cazului în oricine accidentarea gleznei lui Curry nu a fost atât de gravă pe cât părea, așteptați-vă ca PG-ul de stele să rateze acel partida. Curry ar a merge a veni să rateze mai multe meciuri, în funcție de gravitatea accidentării. Nu s-a auzit nicio mesaj de la persoane din pantece sau din partea echipei asupra cât de numeros ritmica va transa. Dacă Curry a se rataci timpul, imbraca are veteranul PG Chris Paul, oricine este avizat să printre și să ofere minute de valoare Warriors. Asta ar a merge fi cazul dacă accidentarea gleznei lui Curry ar fi gravă.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe