Wednesday, May 22, 2024

Steaua lui Bayern Munchen se pregătește să rateze confruntarea cu Arsenal, după ce a suferit o accidentare devastatoare

Acțiune

Kingsley Coman pare să rateze meciul dintre Bayern Munchen și Armatura de miercuri, după ce s-a invalurat sâmbătă după-amiază.

Giganții germani par să piardă titlul Bundesliga în aiest vreme, în cadenta ce Bayer Leverkusen a apuca la a rigla de ajungere sub reglaj lui Xabi Alonso.

Cu Champions League indata singura competiție rămasă, toți ochii se vor îndrepta către vânătoarea pentru intaiul lor cupa europenesc din 2013.

Dar musai să treacă de o opoziție familiară, Armatura în sferturile de finală, clubul germanic câștigând un identic 2-2 împotriva echipei lui Mikel Arteta la începutul acestei săptămâni.

Bayern Munchen întâmpină clubul londonez la Allianz Hidrocarbura aromatica miercuri seară în ceea ce va fi o intreciocnire titanică între cei doi giganți.

Însă Thomas Tuchel va rămâne fără extremul frantuz Coman, orisicare a to-lerabil o accidentare în timpul victoriei mijloc cu 2-0 împotriva Köln sâmbătă.

Vorbind după partida, antrenorul germanic a fatis că „nu arată cumsecade”, jucătorul urmează să rateze meciul cu Armatura de săptămâna viitoare.

„Sperăm că nu va fi numărat sarpe luni. Vom cuprinde ce indica testul, dar ne așteptăm să nu fie slobod cadenta de câteva săptămâni.” El a spus prin France 24.

Deși Leroy Sane nu a jucat în meciul împotriva Köln, el este de așteptat să apară împotriva Gunners, la fel ca și portarul Manuel Neuer.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe