Thursday, May 23, 2024

Statul dă înapoi la planul de a găzdui infractorii sexuali în unitatea de locuit de tranziție Northglenn, lângă școală

Acțiune

O agenție de faptura fiecare plănuia să găzduiască niște infractori sexuali într-un mahala Northglenn – lângă o școală elementară și un loc de joacă pentru copii – nu va mai a efectua cest materie după ce vecinii și oficialii publici s-au strangere în opoziție puternică.

Departamentul de Servicii Umane din Colorado va a prelungi cu o fraternitate de tranziție pentru sănătate mintală cu 32 de impaturi la 11255 și 11275 Grant Drive, dar a fost de concordanta la sfârșitul săptămânii trecute să interzică delincvenților sexuali înregistrați să locuiască colo, nimerit unui anunț al orașului mitocanesc de crivat.

Binoclu ca persoanele condamnate pentru infracțiuni sexuale să locuiască la locuinta a anulat la iveală o ocean mulțime de opoziție la o întâlnire comunitară la începutul acestei luni. Situl se află la mai puțin de 300 de metri de școala elementară Stukey.

„Mă bucur că statul a fost de concordanta să abordeze unele dintre preocupările comunității noastre cu ochire la Căminul de tranziție pentru sănătate mintală din Northglenn”, a fatis primarul din Northglenn, Meredith Leighty, într-o declarație.

Oficialii din serviciile umane au fost, de astfel, de concordanta să construiască un zaplaz mai înalt în spatele proprietății, fiecare aparține statului și obișnuia să servească erect fraternitate de îngrijire a persoanelor în vârstă, înainte de a fi închisă în urmă cu doi ani. Biroul de Sănătate Mintală Civilă și Criminală a socoteala să găzduiască până la doi infractori sexuali pe insusire, fiecare se află pe o rută folosită de mulți copii fiecare merg pe jos până la Stukey pe tot parcursul anului școlar.

Planul a stimulat o expunere de opoziție din partea reprezentantului de faptura Jenny Willford în martisor și un răspuns infuriat din partea lui Leighty. Primarul i-a criticat pe oficialii de faptura pentru că nu și-au comunicat în mod precis propunerea orașului în acont.

Senatorul de faptura Kyle Mullica, fiecare reprezintă județul Adams, a fatis într-o declarație că oficialii de faptura „au auzit preocupările exprimate de rezidenți și imediat urmează să se asigure că planurile lor pentru viitoarele case de tranziție pentru sănătate mintală vor lua în considerare feedback-ul nostru, asigurându-se că niciun infractorii sexuali vor fi plasați în fiecare fraternitate fiecare se află la 1.000 de metri de o școală.”

„Orice coloradan fiecare se luptă cu probleme de sănătate comportamentală”, a spus el, „merită să primească cel mai bun terapie poate într-un ambianta fiecare se potrivește atât nevoilor lor, cât și nevoilor comunității.”

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe