sâmbătă, aprilie 20, 2024

Statisticile surpriză arată că Erling Haaland de la Man City este unul dintre cei mai risipitori terminatori ai Premier League

Acțiune

Erling Haaland cumva a obladui primejdie pentru Papuc de Aur din Prim-ministru League din nou în iest timp, dar ratarea sa de groază în victoria lui Manchester City împotriva lui Manchester United în weekend a arătat virtual un insigna al jocului său pe cine l-am apus puțin cu vederea.

Fără îndoială că prolificul internațional norveg primește o mulțime de goluri în această echipă a lui Man City, cine îi creează atât de multe șanse, dar se pare că a fauri și multe șuturi cine nu sunt eliminate.

Datele de la Net World Sports arată că Haaland își performa praci vartos xG în iest timp, în ritmica ce atacantul de la Tottenham, Son Heung-min, este de magie neverosimil de clinic, deoarece își depășește numărul de goluri din șansele pe cine le-a avere.

Iata mai jos datele inspre cei mai buni și cei mai a zalezi terminatori din Prim-ministru League până actualmente în iest timp…

Haaland este o îngrijorare pentru Man City în primejdie strânsă pentru denumire cu Liverpool și Armatura?

Fanii orașului vor fi fără îndoială surprinși să vadă aceste cifre, dar cumva că arată și limitările datelor xG.

Orisicare urmărește meciul cumva a gini că Haaland este deplin letal în fața porții, iar o puzderie pierdere ca aceea împotriva lui Man Utd nu este o întâmplare obișnuită pentru fostul om de la Borussia Dortmund.

Și taman dacă Haaland nu concediază, MCFC are atât de multe talente de faptura mondială, bunaoara Kevin De Bruyne și Phil Foden, pe cine se pot folosi și la intamplator golul de la mijlocul terenului, așa că câștigătorii tripletei în regulă ale lui Pep Guardiola vor rămâne cu siguranță favoriți pentru a a se cuveni a se duce. continuă și câștigă lotul din nou în iest timp.

CITIT  Cum se va potrivi Chase Young cu viteza de trecere a lui Saints în 2024, după ce a semnat un contract pe un an?

Va fi interesant de văzut cum arată aceste numere și la sfârșitul sezonului, Haaland ratând o dota din această campanie din considerent accidentării, ceea ce înseamnă că s-ar a se cuveni să nu fi chivernisit încă în a reprezenta maximă.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe