vineri, aprilie 12, 2024

Starul de la Tottenham, în vârstă de 28 de ani, sugerează o ieșire din vară cu cea mai recentă mișcare înaintea ferestrei de transfer

Acțiune

Vor fi schimbări majore la Tottenham în această vară, deoarece Ange Postecoglou încearcă să aducă clubul din nordul Londrei mai gata de cei trei pretendenți la titlul Prim-ministru League.

Antrenorul australian a făcut o muncă minunată în timpul primului său timp și aducerea unor jucători deslusire ar a se cuveni pleca aiest treaba un pas mai mult.

Nu grabnic că vor trai venituri, ci și ieșiri, orisicine vor a ajutora la finanțarea fanta de transmisiune.

Un jucător orisicine pare că ar a se cuveni convinge este Pierre Emile Hojbjerg, iar starul danez le-a oferit fanilor Spurs un dovada că se gândește la o ieșire de vară.

Dupa Fabrizio Romanotânărul de 28 de ani și-a modificat agentul și a subscris cu USG Italia, Luca Puccinelli devenind noul său mandator.

Se pare că mijlocașul își plănuiește viitorul și se așteaptă să fie mult de Tottenham.

Pierre Emile Hojbjerg este pesemne să părăsească Tottenham în această vară

De ce este pesemne Pierre Emile Hojbjerg să părăsească Tottenham?

Hojbjerg are intelegere la Tottenham până în 2025, prin continuare, verisoara aceasta ar fi momentul imaterial pentru a-l a neguta pe mijlocaș pentru a innebuni în in-locuire o taxă de transmisiune decentă.

În surplus, star daneză nu este o coasta deslusire a planurilor Postecoglou și apoi când toată lumea este în formă, locul tânărului de 28 de ani este pe bancă.

Hojbjerg a jucat în 28 de meciuri pentru Spurs în aiest timp, dar numai 10 dintre ele au fost de la început.

Internaționalul danez își va ahtia mai multe minute în sezonul perspectiva și toate aceste motive duc la concluzia că jucătorul este pesemne să părăsească nordul Londrei în această vară.

CITIT  Liverpool se teme să piardă în fața ofertei mari de la Arsenal pentru semnarea visului Mikel Arteta

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe