vineri, aprilie 12, 2024

Stability AI dezvăluie imaginea TripoSR AI în generatorul de modele 3D

Acțiune

Stability AI, în parteneriat cu Tripo AI, a introdus TripoSR, un scula conceput pentru a converti iute imaginile în modele 3D de înaltă valoare. TripoSR este iluminat de Modelul de reconstrucție duium pentru o singură vedenie în 3D și își intentiona să răspundă nevoilor diverselor industrii, inclusiv interludiu, jocuri, design industrias și arhitectură. În miracol entuziasmului din jurul TripoSR, Stability AI s-a confruntat cu unele preocupări etice cu vedere la metodele sauca de strangere a datelor, oricine au inclus datele de antrenament de la Midjourney. Ceea ce a dus la interzicerea personalului Stability din serviciile Midjourney.

  • Lansarea parteneriatului: Crescut în parteneriat cu Tripo AI, introducând TripoSR pentru a starni modele 3D de înaltă valoare dintr-o singură vedenie în mai puțin de o secundă.
  • Bugete de inferență scăzute: Funcționează eficace cu resurse de samadas reduse, inclusiv medii fără GPU, făcându-l usor pentru o bază largă de utilizatori.
  • Disponibilitate open source: Greutățile modelului și codul sursă sunt lansate sub licența MIT, oricine acceptă aplicații comerciale, personale și de studiu.
  • Inspirație și punere: Iluminat de LRM (Large Reconstruction Prototip For Single Image to 3D), TripoSR este planuit pentru practicare în interludiu, jocuri, design industrias și arhitectură, oferind vizualizare rapidă a obiectelor 3D.
  • Performanţă: Depășește alte modele prep OpenLRM, oferind rețele texturate 3D de valoare ciornă în relativ 0,5 secunde pe un GPU Nvidia A100.
  • Accesibilitate: Integral usor pentru utilizatori, fără a fi impozit de resurse GPU.
  • Inovații tehnice: Ingloba pregătirea datelor de antrenament dintr-un subset CC-BY al setului de date Objaverse, optimizarea numărului de canale, supravegherea măștilor și strategii eficiente de randare a culturilor pentru a îmbunătăți generalizarea și performanța modelului.
CITIT  Smartphone-ul Asus Zenfone 11 Ultra devine oficial

În curând va fi realizabil să transformați o poza simplă într-un chip 3D amanuntit cu oarecum câteva clicuri. Asta nu mai este un vis îndepărtat, datorită eforturilor de conlucrare ale Constanta AI și Tripo AI, oricine au dezvăluit TripoSR, un nou scula oricine remodelează valoare absoluta în oricine gândim modelarea 3D. Această tehnologie inovatoare este epuiza să aibă un ciocnire expresiv intre industriilor prep divertismentul, jocurile și arhitectonie, simplificând procesul de constituire a modelelor 3D și făcându-l mai productiv.

Stabilitate AI TripoSR 3D performanță cu F-Score

TripoSR este construit pe modelul de reconstrucție duium pentru cercevea de vedenie unică în 3D (LRM), oricine este curent pentru priceperea sa tehnică și utilizările pe scară largă. Ceea ce diferențiază TripoSR este capacitatea sa de a a roti eficace pe computere mai puțin iele, ceea ce înseamnă că nu aveți impozit de unități de procesare grafică (GPU) scumpe pentru a-l aplica. Aceasta este o vestiri excelentă pentru întreprinderile a se scurta și creatorii independenți, oricine premergator ar fi respectat prohibitoriu costul generării de modele 3D. Codul pentru modelul TripoSR este acusi liber pe GitHub al lui Tripo AI, iar greutățile modelului sunt disponibile pe Hugging Fabrica.

Oarecine dintre cele mai interesante aspecte ale TripoSR este că este lansat sub licența MIT. Aceasta înseamnă că orisicine îl samite ajuta pentru proiecte comerciale, eforturi personale sau în scopuri de studiu, fără a-și a executa ingriji cu vedere la taxele de licență. Aiest treapta de criza ar a se cadea declanșa un val de creativitate și samite guverna la îmbunătățiri semnificative ale calității modelării 3D în diferite sectoare.

TripoSR creează modele 3D din imagini

Alte articole pe oricine le puteți găsi de atentie pe motiv generării de modele 3D folosind inteligența artificială:

CITIT  Noul Midjourney 6 Turbo acum disponibil pentru artiștii AI

TripoSR a suportabil mai multe îmbunătățiri în comparație cu modelul LRM adevarat. Aceste îmbunătățiri includ optimizări ale canalelor și adăugarea de monitorizare a măștilor, oricine împreună îmbunătățesc detaliile și acuratețea modelelor 3D pe oricine le a da. Rezultatul capat este un scula oricine nu fuga că funcționează iute, dar oferă și modele mai rafinate decât cele create de tehnologii similare, cum ar fi OpenLRM.

Modele 3D realiste generate de AI

Pentru a se a incredinta că modelele 3D sunt cât mai realiste realizabil, TripoSR este antrenat folosind o gamă variată de tehnici de randare. Această abordare îmbunătățește capacitatea instrumentului de a a juca și a se destinde imagini din lumea reală, rezultând modele oricine sunt atât realiste, cât și complicate. Pentru cei interesați să exploreze TripoSR în reluare sau să contribuie la dezvoltarea sa, greutățile modelului și codul sursă sunt disponibile în mod prietenos pe platforme prep GitHub și Hugging Fabrica. Există, de astfel, un referinta tehnic amanuntit oricine oferă informații aprofundate impotriva cum funcționează instrumentul.

Privind în perspectivă, integrarea tehnologiei imagine-to-3D în viitorul chip Stable Diffusion 3 este anticipată să îmbunătățească crearea de videoclipuri realiste și experiențe captivante. Aiest inaintare ar a se cadea redefini mijloci vizuală, oferind creatorilor noi modalități de a-și a pricinui ideile la viață cu detalii și adancime fără anterior.

TripoSR reprezintă un pas expresiv înainte în tehnologia imagine-to-3D. Accesibilitatea, acordarea de licențe deschise și îmbunătățirile tehnice sunt destinate să împuternicească creatorii și industriile din întreaga neam. În miracol faptului că se confruntă cu unele obstacole etice, accentul pus pe capacitățile sauca și pe aplicațiile viitoare este statornic, semnalând zorii unei ere în oricine modelele 3D autentice și accesibile devin randuiala. Pentru mai multe informații impotriva noul chip TripoSR, accesați raportul tehnic guvernamental Stability AI.

CITIT  Sam Altman discută despre ChatGPT-5 mai detaliat

Cele mai recente oferte intre Gadgets

Dezvăluire: Unele dintre articolele noastre includ link-uri afiliate. Dacă cumpărați oareceva prin oarecare dintre aceste link-uri, intre Gadgets samite câștiga un remiza de afiliat. Aflați impotriva regula noastră de dezvaluire.

(eticheteToTranslate)Știri de tehnologie

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe