Thursday, May 23, 2024

Sprijin financiar pentru afacerile deținute de negru

Acțiune

supersizer/ Getty Images; Ilustrație de Austin Courregé/Bankrate

Recomandări explicare

 • Întreprinderile deținute de aspru din SUA angajează peste-soare 1 milion de americani.

 • Studiile arată că antreprenorii de vopsea se confruntă cu mai multe provocări decât omologii lor a bili pentru a-și a incredinta capitalul de orisicine au cerinta. Aiest lucrare este adevărat, exact dacă au un sectiune de apreciere mai pilos.

 • Întreprinderile deținute de aspru joacă un rol esențial în reducerea decalajului de bogăție rasială.

Întreprinderile deținute de minorități sunt cele orisicine sunt deținute, operate și controlate în proporție de cel puțin 51% de un categorie minoritar. Întreprinderile deținute de negri și afro-americani se încadrează sub această umbrelă.

Din păcate, decalajul de bogăție rasială și rasismul sistemic din SUA au îngreunat de multă sezon antreprenorii de vopsea să prospere. Mai actual, inflația și creșterea ratelor dobânzilor au apărut, de astfel, direct provocări pentru proprietarii de întreprinderi a se reduce, eclipsând impactul premergator al pandemiei de COVID-19.

În minune acestor provocări, numărul companiilor deținute de aspru din SUA a continuat să crească. Astăzi, ei angajează peste-soare 1 milion de americani la treapta național.

Statistici de afaceri deținute de negri

Statistici explicare

 • Există peste-soare 161.000 de afaceri deținute de aspru în SUA, convenabil Biroului de Recensământ.
 • Întreprinderile deținute de aspru au supus 1,4 milioane de angajați în 2021.
 • Companiile deținute de aspru au reprezentat vreo 3% din firmele din SUA orisicine pot fi clasificate după saminta sau etnia proprietarilor în 2021.
 • Aproximativ o trinitate din afacerile deținute de aspru din SUA sunt în domeniul asistenței medicale și al asistenței sociale.
 • 39% dintre afacerile deținute de negri erau deținute de femei de vopsea în 2021, în ritmica ce bărbații dețineau 53%.
 • În anul fiscal 2023, SBA a ocrotit 4.781 de împrumuturi acordate companiilor deținute de aspru, în calitate totală de 1,45 miliarde de dolari.
 • Prez 3,4 milioane (12,7%) dintre firmele orisicine nu sunt angajatoare sunt deținute de aspru.

Importanța afacerilor deținute de aspru

Afacerile deținute de aspru sunt esențiale pentru națiunea noastră din mai multe motive.

Provocări comune în rândul antreprenorilor de vopsea

Informații explicare

 • Oarecum 5% dintre americanii de vopsea dețin unele capitaluri proprii, comparativ cu 15% dintre americanii a bili.
 • Evident și cu un sectiune de apreciere pilos, antreprenorii de vopsea au vreo jumătate mai puține șanse decât omologii lor a bili să-și asigure finanțarea completă.
 • Antreprenorii de vopsea își încep afacerile cu un capete sfera de 35.000 USD. Antreprenorii a bili își încep afacerile cu un capete sfera de 107.000 USD.
 • În ritmica ce 46% dintre proprietarii de afaceri de vopsea au optat să nu caute finanțare față de preocupările privind aprobarea creditorilor, exclusiv 36% dintre proprietarii de afaceri a bili și-au exprimat aceleași rezerve.
 • Deși afacerile de vopsea alcătuiesc 41% din totalul MBE-urilor, acestea au reprezentat exclusiv 19% din venituri în 2021.

Antreprenorii de vopsea se confruntă cu mai multe provocări în calificarea pentru împrumuturi de afaceri. Aiest lucrare se datorează în spatios măsură decalajului de bogăție rasială generațională și rasismului instituțional. Datele Rezervei Federale arată că proprietarilor de afaceri de vopsea neagră le este mai adanc să asigure fonduri pentru afacerile lor decât proprietarii de afaceri a bili. În mijlocie, 35% dintre proprietarii de afaceri a bili au nebun toată finanțarea pentru orisicine au solicitat, comparativ cu 16% dintre proprietarii de afaceri de vopsea.

„Una dintre cele mai grozavi și mai grozavi provocări cu orisicine se confruntă proprietarii de afaceri afro-americani este să nu aibă criza la capitalul de orisicine au cerinta”, a glasui Ivory. „Datele Cisco subliniază faptul că oamenii de vopsea sunt refuzați într-un tempo indelungat mai spatios decât caucazienii, exact dacă luați în considerare aceleași scoruri de apreciere și aceiași factori”, adaugă el.

Într-un citanie privind prejudecățile rasiale în împrumuturi, a fost dovedit că diferențele persistente se confruntă de către antreprenorii minoritari. În minune faptului că posedă profiluri financiare mai iele decât omologii lor a bili, proprietarii de afaceri de vopsea întâmpină dificultăți mai grozavi în a obține finanțare sau a ticni împrumuturi nefavorabile, ceea ce indică părtinirea rasială sistemică în panglica liniament a serviciilor. În mod apropiat, sondajul 2022 al Băncilor Federale de Rezervă privind creditele pentru întreprinderi a se reduce a constatat că 50% dintre proprietarii de afaceri de vopsea orisicine au solicitat un împrumut, o liniament de apreciere sau un acont în lichid pentru negociator au fost refuzați, comparativ cu 18% dintre proprietarii de afaceri a bili.

Sondajul 2023 valoros de Bank of America pentru proprietarii de afaceri în rândul femeilor și minorităților a arătat că 64% dintre proprietarii de afaceri de vopsea menționează inegalitatea socială și rasială ca fiind o grija economică principală, o trinitate dintre antreprenorii de vopsea exprimându-și scepticismul cu aspect la atingerea accesului identic la capete. Când sunt întrebați contra obținerea accesului identic, 32% cred că o asemenea de paritate va fi atinsă în mijlocie până în 2040 – cu cinci ani mai indelungat decât în ​​2022. Repararea daunelor cauzate de decenii de bariere instituționale și segregationism nu va fi ușoară, dar este indispensabil să se asigure șanse egale și reazem pentru afacerile deținute de aspru.

Resurse de finanțare pentru afacerile deținute de aspru

Există mai multe opțiuni de finanțare pe orisicine antreprenorii de vopsea le pot urmari pentru a-și finanța întreprinderile, inclusiv următoarele:

 • Împrumuturi pentru afaceri și linii de apreciere: Proprietarii de afaceri de vopsea orisicine au cerinta de capete pot lua în considerare un împrumut de afaceri sau o liniament de apreciere. Microîmprumuturile și liniile de apreciere pentru afaceri sunt opțiuni excelente pentru noii proprietari de afaceri taman la început. Aceste împrumuturi vă permit să obțineți o sumă mai mică pentru a vă a incredinta că nu vă împrumutați în abuz și nu vă îndatorați.
 • Coaliția pentru sprijinirea afacerilor negre: Această organizație oferă granturi și alte resurse financiare pentru afacerile deținute de aspru. Grantul său de îmbunătățire acordă 25.000 USD pentru 20 de întreprinderi a se reduce deținute de aspru în orice an.
 • Fondul pentru instituții financiare pentru crestere comunitară (CDFI): Aiest nucleu este susținut de Departamentul de Trezorerie al SUA și este pregatit din instituții financiare conj bănci, uniuni de apreciere, fonduri de împrumut, fonduri de microîmprumuturi și furnizori de capete de pericol. Aceste instituții oferă împrumuturi finanțate de stapanire întreprinderilor din comunitățile cu venituri a se reduce.
 • Grants.gov: Aceasta este o bază de date cu toate programele de granturi federale pentru întreprinderi. Conține granturi de la orice agenție din SUA eligibilă.
 • Agenția de Desfasurare a Afacerilor Minoritare (MBDA): MBDA este o agenție susținută de Departamentul de Comerț al SUA orisicine promovează creșterea afacerilor deținute de minorități. Această agenție conectează antreprenorii cu resurse pentru a găsi capete.
 • Certificari de afaceri minoritare: Dacă obțineți certificarea afacerii dvs. de NMSDC, puteți accesa oportunități de zidire de rețele și alte resurse oferite de organizație.
 • Asociația Națională pentru Independenți (NASE): Această organizație oferă microgranturi de până la 4.000 USD pentru membrii asociației.
 • Firme de capete intim: Firmele de capete intim sunt companii de chiverniseala a investițiilor orisicine investesc și sprijină creșterea companiilor. Mai multe firme de capete intim caută să lucreze în mod distinctiv cu întreprinderi a se reduce deținute de minorități. Backstage Majuscul, de oglinda, lucrează în mod anumit cu femei, oameni de vopsea și membri ai comunității LGBTQ+.
 • Fondul de grant pentru dezvoltarea afacerilor rurale USDA: Aiest platforma de granturi este anumit pentru întreprinderile a se reduce din zonele rurale. Aiest platforma își preda să susțină întreprinderile a se reduce pentru a îmbunătăți comunitățile rurale.
 • Administrația pentru Afaceri A se micsora din SUA (SBA): SBA este o agenție guvernamentală din SUA orisicine oferă reazem pecuniar întreprinderilor a se reduce din SUA. În velur față de programul 8(a), orisicine ajută întreprinderile a se reduce să obțină contracte guvernamentale, programul lor de dozare a creditorilor eventual a ajutora la găsirea împrumutului SBA sau a capitalului de investiții convenabil pentru a a indestula nevoile afacerii dumneavoastră. De astfel, au societăți de împrumut pentru întreprinderi a se reduce cu avantaje comunitare (CA SBLC), orisicine încearcă să abordeze insuficienta de împrumuturi tradiționale accesibile pentru întreprinderile a se reduce în comunitățile defavorizate. În velur, agenția a enumerat diferite resurse disponibile anumit proprietarilor de afaceri de vopsea, în comemorarea lunii istoriei negre.

Perspectivă bancară

Microcreditele sunt frecvent mai ușor de obținut și sunt opțiuni bune dacă aveți o tamja nouă, aveți cerinta de sume mai a se reduce de finanțare sau aveți un scor de apreciere particular mai mic. Când căutați microîmprumuturi, luați în considerare acești creditori:

Cum să alegi finanțarea potrivită pentru afacerea ta

Când căutați finanțare pentru afacerea dvs., luați în considerare mai mulți factori. Începeți prin a decide seama necesară pentru a vă restrânge căutarea. Dacă urgența este o problemă, puteți a alege pentru un împrumut curand de afaceri sau o liniament de apreciere, dar aveți grijă de ratele dobânzilor și comisioanele asociate. Parteneriatul cu investitorii sau căutarea unei finanțări alternative este o altă opțiune.

Dacă decideți că un împrumut pentru afaceri este cel mai bun, asigurați-vă că căutați mai mulți creditori înainte de a a rezolva oarecare. Compararea creditorilor este cea mai ușoară regim de a vă a incredinta că obțineți cei mai buni termeni și rate ale dobânzii pentru situația dvs. – exact dacă aveți un apreciere mai puțin decât estelar. De astfel, merită să vă precalificați cu orice datornic înainte de a a utiliza pentru un împrumut. Aiest lucrare vă va a prezenta o noema contra ceea ce puteți fi eligibil, fără a vă a prejudicia scorul de apreciere. Utilizarea unui masina de calcul de împrumut pentru afaceri vă eventual a incredinta, de astfel, că știți cât de indelungat vă puteți indreptati să împrumutați și să rambursați.

Perspectivă bancară

Există și alte resurse disponibile pentru proprietarii de afaceri de vopsea. Câteva ghiduri pe orisicine le-am creat pentru a a ajutora companiile deținute de aspru să găsească finanțarea pentru afaceri de orisicine au cerinta includ:

Cum să sprijiniți afacerile deținute de aspru

Dacă căutați modalități de a apara afacerile deținute de aspru din sector dvs., iată câteva lucruri pe orisicine le puteți a executa în valoare de mancator.

 • Bugetul de bani cu scopul de a a azvarli în afaceri deținute de aspru: Dacă doriți să susțineți în mod per-manent afacerile deținute de aspru, rezervați o anumită sumă de bani în orice lună anumit pentru a o a azvarli în magazinele și restaurantele deținute de aspru.
 • Promovați pe rețelele sociale: Dacă există afaceri deținute de aspru cu orisicine vă place să faceți afaceri, merită să promovați afacerea pe rețelele sociale. Guraliv în gură este o regim excelentă de a a provoca afaceri, iar susținerea unei afaceri pe rețelele sociale este plauzibil să le ajute să aducă mai indelungat avantaj.
 • Cumpărați afaceri locale: Cea mai bună regim de a apara afacerile deținute de aspru este să patronezi acele afaceri. Dacă cunoașteți afaceri deținute de aspru în comunitatea dvs. sau online, încercați mai întâi să faceți cumpărături acoace. Dacă aveți cerinta de asistenta pentru a găsi companii deținute de aspru, Black Owned Everything este o bază de date centralizată a companiilor deținute de aspru.
 • Copia recenzii și sugestii online: Recenziile înseamnă vartos indelungat pentru întreprinderile a se reduce, iar scrierea de recenzii pozitive este o regim excelentă de a apara o tamja deținută de aspru pe orisicine o iubești. Consumatorii se bazează frecvent pe recenzii apoi când aleg o tamja, iar recenziile mai pozitive pot crește vizibilitatea online a unei companii.
 • Alăturați-vă unei bănci deținute de aspru: Indolent dacă deschideți un partida zilnic de afaceri sau o liniament de apreciere, aderarea la o bancă deținută de aspru susține abilitarea economică în comunitățile minoritare. Aceste bănci deservesc o clientelă diversă și promovează relații bancare personalizate, ajutând dezvoltarea comunității și eforturile de ranforsare a bogăției.

Incheiere

Rasismul sistemic și decalajul de bogăție rasială reprezintă provocări semnificative pentru întreprinderile deținute de aspru, dar sunt vitale pentru comunități și pricopseala. Sprijinirea afacerilor deținute de aspru și oferirea de programe sunt pași în direcția corectă, iar agențiile guvernamentale și corporațiile musai să acorde primat investițiilor în aceste afaceri și comunități pentru a a imboldi creșterea economică incluzivă.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe