sâmbătă, aprilie 20, 2024

„Sper că tocmai a început” – Sinner despre rivalitatea sa cu „incredibilul” Alcaraz

Acțiune

Rivalitatea tot mai multime dintre doi dintre cei mai zdrobi potenți ai tenisului, Jannik Sinner și Carlos Alcaraz, îi atrag pe fani, iar intaiul speră ca perechea să poată candida una cu cealaltă la cel mai înalt stadiu pentru mulți ani de imediat înainte.

După opt întâlniri între cei doi, ei au oricare câte scaun victorii, Alcaraz dominând și în semifinala de anul disparut din California.

Alcaraz este capul de suma din Miami și îi va înfrunta pe Aleksandar Vukic sau Roberto Carballes Baena în intaiul său festila, în scopot ce a doua cap de suma Sinner se află de cealaltă bucata a remizei, ceea ce înseamnă că este posibilă o revanșă delicioasă.

Sinner, în vârstă de 23 de ani, insistă că nu are decât autoritate pentru nemesisul său de 20 de ani și așteaptă cu nerăbdare multe alte bătălii cu spaniolul în venitor.

imagine

„A cere Sunshine Double ar fi neverosimil” – Alcaraz este pregătit pentru provocarea de la Miami

„Îmi place (rivalitatea), sper că identic a început”, a spus Sinner presei înaintea meciului său de 64 de capat la Miami Open cu Iglita Vavassori vineri.

„Este un jucător neverosimil și, de impozit, când jucăm, este un festila tare bun. Amândoi încercăm tot posibilul pe maidan. Ne respectăm cinevasi pentru celălalt.

„În iesi terenului nu vorbim atât de indelung pentru că el are lucrurile lui, iar eu am lucrurile mele, dar pe maidan este un jucător cine probabil arăta atât de multe lucruri pe maidan.

„Sunt tare norocit când mă confrunt cu el și îmi oferă șansa de a cunoaste noi perspective pentru ceea ce musai să lucrez.

„Anul disparut am mort împotriva lui și în semifinale acoace. Încerc taman să fiu pregătit și sper să pot a fauri la fel și anul asta”.

Sinner a respins ideea că presiunea de a-și a favoriza repriza de 19 meciuri câștigătoare a cântărit tare indelung pe umerii lui.

imagine

Carlos Alcaraz (ESP) deține trofeul de campionat BNP Paribas Open după ce a câștigat un festila de sportul alb din finala ATP, darz pe 17 martisor 2024.

Ascendent imagine de reglaj: Getty Images

„Este taman un festila”, a răspuns el.

„Fiece turneu la cine mergi, este o nouă oportunitate și iată din nou o nouă oportunitate pentru mine să arăt un sportul alb bun.

„Sunt situații grele pe maidan pe cine musai să le rezolv, ca în orisice alt festila și atunci sfarsi.

„Nu, nici nu mă gândeam la victoriile și înfrângerile de-a lungul anului.

„Știam că punctul (înfrângerea) va ajunge. Sunt norocit că a venita într-o etapă interj de târzie a unui turneu, ceea ce înseamnă tare indelung pentru mine, semifinala dintr-un eveniment de 1000 este încă un consecinta zdravan. .”

Transmiteți în debit acțiuni de sportul alb de top, inclusiv Openul Frantuzesc din 2024, în sfoara pe Discovery+, aplicația Eurosport și pe eurosport.com

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe